12 Kasım 2016, Cumartesi 09:53:10

İlkay sarhoş sürücü kurbanı oldu

Sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu yoğun bakıma alınan THK'da görev yapan İlkay Barışık, yaşam savaşını kaybetti.
  • Hakkımda ileri geri yazan eleştiren arkadaşlara sesleniyorum,,,,,Allah katında eğer ben o iki canı veren kardeşlerimin canına kasten bilerek,,,,yada nasıl söylenir bilmiyorum yüce Allahım benim bin türlü belamı versin.allah onların tahsilatlarını affetsin.benimde günahım var ise cezamı versin....adli konuda ise,,,,istemeyerek bu olayın tarafı oldum....cezam ne ise adalet tecelli edecektir....zengin birisi olsaydım para yağdırır avukat tutardım....neyse bilmeyerek yada bilerek hakkımda yazan arkadaşların allah kalbine göre versin...hepnizi allahımın adaletine sevk ediyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • Mercedes in sürücüsü olan arkadaş. Sen şimdi burda Allah benim cezamı versin suçluysam Adalet tecelli eder filan yazınca suçsuz mu oluyosun? Vicdanını mı rahatlatiyosun aklın sıra o kıt aklınla. Hiçbir adalet Melihle ilkayi geri getirmeyecek belki ama senin gibiler hak ettiği cezayı bulmuş olacak. O iki masumun ailelerinin yüreklerine bir nebze su serpilecek. Sen ve diğer söforde bir daha hayatınız boyunca rahat uyuyamayacaksiniz. Melihle ilkayin günahına girdiğiniz için vicdaniniz hep sızlayacak tabi sizde varsa... Dünyanın en iyi insanıydı Melih en naif insanıydı İlkay.. Mekanları cennet olsun...
  • Arkdaşlar buraya saçma sapan şeyler yazmayın o haklı o suçlu burada 2 can gitmiş 2 genç fidan kardeşimiz sizden rica ediyorum sizin bildiklerinizden daha çok delil hakim ve savcının elinde vardır serbest bıraktıysa bi bildiği vardır yok o tutuklu o niye serbest siz hakimden dahamı iyi bileceksiniz o yüzden fazla kurcalamayın adalete bırakın lütfen burayı o kötü yarumlarla kirletmeyin ricaa ediyorumm..
  • Oraya yazmışsınız mercedeste suçlu mercedeste suçlu şuçu ne acaba alkollu olmayışımı ehliyetsiz araba kullanmamasımı sigortasız trafiğe çıkmamasımı oradan kaçmayıp yaralı ve ölenlere müdahale etmesimi yada daha önemlisi melih ve ilkay kardeşlerimiz gibi orada çarpma sonucu ölmemelerimi vidcanlara sesleniyorum yapmayın!!
  • tek sorumlu alkollu ve ehliyetsiz x6nın hatasının kurbanıdır vicdandan bahsederken orda 2 can yatarken sen nerdeydin ? Yanındaki bayanla eğlenceye devammı ettin?? Az delikanlı olun herkes hatasını kabul etsin kanunda alkollu ehliyetsiz sigortasız trafikte gezildiği hangi hak hukukta yazıyor sizin dünyanızda olabilir ama bu dünyada yok allahtan rahmet diliyorum ilkay ve melih kardeşimizin mekanları cennet olsun .. burada insan kullanıp saçma sapan yazılar metinler oluşturmayın hak hukuk ne ise yerini bulacaktır .
  • Ss 466zz plakalı aracın sürücüsünün kamera kayıtlarının tamamınıda göründüğü üzre ambulans ATT cilerle beraber yaralı ve ölenlere müdahale ediyor taksi falan hikaye siyah opel marka bir araç ordan geçen yaralı oldukları için yardımsever birşekilde hastaneye götürüyor ve orada polis eşliğinde tedavisi ediliyor kanında alkol çıkmıyor oradan kaçan bir suçlu varsa x6cıdır oradan , yanındaki bayan şahsı karıstırmamak için olaya onuda ortadan kaybediyor hiçbir şekilde kayıtlarda yoktur kamera kaydının tamamında neden X6 nın şöförü ortada yok??? Giden 2 canın tek sorumlusu x6dır ehliyet yok araç sigorta yok alkol var kim bilir daha ne katekulle iş vardır buradan onu savunan şahışlara sesleniyorum utaç kaynağısınız karakterinize yakıştırmıyorum..
  • Vicdan dan adeletten bahsedenlere sesleniyorum ... tek suçlu mercedes i süren mi ??
  • Görüşülecek çok şey var. Suçlusun biliyorsun, güçlüyüz. Cezanı çekeceksin, pes etmeyeceğiz.
  • (Bizde Gördük) ''SS 466 ZZ'' Rumuzlu şahsiyetler, para ile İnsanlar değil Nesne'ler satın alınabilir. Burada yazdıklarınıza SİZLER inanıyormusunuz? Bu yazıları yazarken VİCDANINIZ RAHATMI? Olayda her iki araçta suçlu.... Birisi alkollü-- diğeri olay yerinden kaçıp alkolden arınıp ifade vermeye gelen şahıs ''Hızı minimum 130-160 KM CİVARINDA'', Yazılan yazılarda SS 466 ZZ yardım etmiş deniliyor video kayıtları Öyle demiyor? Asbaragas haber yapıp duygu sömürüsü yapmayın lütfen.....
  • İki tane delikanlı!''Melih ve İlkay'' nurlar içinde yatıyor! Peki SEN rahat uyuyabiliyormusun SS 466 ZZ, alkollü iken olay yerinden kaçıp öğlen alkolden arınıp teslim olan SENNN

Sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu yoğun bakıma alınan THK'da görev yapan İlkay Barışık, yaşam savaşını kaybetti.

THK Basın Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan İlkay Barışık'a, geçtiğimiz hafta kaldırımda yürüdüğü sırada alkollü olduğu öğrenilen bir sürücü aracıyla çarptı. Kaza sonrası yoğun bakıma kaldırılan Barışık, bir haftadır yaşam savaşı veriyordu. Acılı ailesi ve sevenleri dün acı haberle yıkıldı.

Barışık, dün hayata veda etti.

İlkay sarhoş sürücü kurbanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Mercedesin şöförü ~ 7 yıl önce
Hakkımda ileri geri yazan eleştiren arkadaşlara sesleniyorum,,,,,Allah katında eğer ben o iki canı veren kardeşlerimin canına kasten bilerek,,,,yada nasıl söylenir bilmiyorum yüce Allahım benim bin türlü belamı versin.allah onların tahsilatlarını affetsin.benimde günahım var ise cezamı versin....adli konuda ise,,,,istemeyerek bu olayın tarafı oldum....cezam ne ise adalet tecelli edecektir....zengin birisi olsaydım para yağdırır avukat tutardım....neyse bilmeyerek yada bilerek hakkımda yazan arkadaşların allah kalbine göre versin...hepnizi allahımın adaletine sevk ediyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ss 466 zz ~ 7 yıl önce
Bilmem sen misin e.b.k. ama sen isen sana sunu söyleyeyim, duvardan seken mermi insan öldürdüğü zaman suclu duvar değil mermiyi sikandir bilirsin. Bilirsin diyorum cunku silahlarinla poz verdigine gore konuya hakimsindir diye tahmin ediyorum. O gün silah olan sendin aracin mermi gibi gittiğin icin. Kim bilir belki de yine cumle aleme ne kadar suratli gittiğini gostermek icin hiz gostergesini kameraya aliyordun. Hani sen Allah diyorsun bütün yaralarin kapaniyor ya lafin o kadar geciyorsa bizim yaralarimizi da kapat bir zahmet. Ama lutfen bu kez Allah derken elinde o cok sevdiğin Jack Danielsin olmasin. Adaletten bahsetmissin de adalet olsaydi x6 sürücüsü ilk kez alkollu arac surerken yakalandiginda hakkettiği yere tikilirdi ehliyetine el konmak yerine. Sen iceri girsen ne olacak ayrica..2-3 yil yatar cikinca da mafya babasi ikoncanligina level atlamis olarak devam edersin. Mekanlarda havan olur degil mi ? Ama bilmezler ki e.s.k, p.d.a. , u.ç.s isimli arkadaslarini hastaheneye birakip ortadan kayboldugunu. Arkani kurtarmaya çalıştığını. Senin o cok sevdigin arabanin uzerine bizim canlarimizin kani bulasti farkinda mısın? 100 km/s'in altinda gidiyordum falan deme. O..z barda hic alkol almadim da deme. Burada itirafta bulun demiyorum ama yalan da soyleme. Arkadaslarinda yazmasin burada yalan. Olan oldu arkasinda dur, en azindan yalan söyleme. O yolda hiz siniri 50km/s. Sen inaniyormusun hiz limiti icinde olsan boyle bir kaza olacagina? Bos ver adaleti de bir kendine bak. O gece elinde telefonda konusurken hic uzuldun mu kullandigin aracin aldigi canlara? Hic agladin mi onlara? Yoksa nasil bir duruma dustugune mi agladin? Olen arkadaslara dua okunurken hocanin soyledigi bir laf vardi paylasayim seninle."Bazen en guzel dua gozden akan iki damla yaştır". Birak su Allah laflarini da biraz ahlakli ol.
Ss466zz ~ 7 yıl önce
Pist ebk.. şans eseri bindiğim taksici seninde alkollü olduğunu söylüyor. Tuh tuh tuh
ŞT ~ 7 yıl önce
Ss466zz rumuzlu şahıs sen olayın videosunu film izler gibi değil adam akıllı otur izle öyle burda yorum yap . Bütün yazdıklarını okudum gülermisin ağlarmısın bak 2 insan gerçek dünyada biz yalan dünyadayız .. Bu gun dunya yarın ahiret o yuzden iftira atmaya olmayan seyi olmus gibi göstermeye gerek yok yazdıklarının olayla hiç bir alakası yok almış yürümüşssün
Ss466zz ~ 7 yıl önce
Adli tip kurumu da film izler gibi izlemis sanirim. İki surucuyu de esit kusurlu bulduguna gore
Adalet yerini er geç bulacak ~ 7 yıl önce
Mercedes in sürücüsü olan arkadaş. Sen şimdi burda Allah benim cezamı versin suçluysam Adalet tecelli eder filan yazınca suçsuz mu oluyosun? Vicdanını mı rahatlatiyosun aklın sıra o kıt aklınla. Hiçbir adalet Melihle ilkayi geri getirmeyecek belki ama senin gibiler hak ettiği cezayı bulmuş olacak. O iki masumun ailelerinin yüreklerine bir nebze su serpilecek. Sen ve diğer söforde bir daha hayatınız boyunca rahat uyuyamayacaksiniz. Melihle ilkayin günahına girdiğiniz için vicdaniniz hep sızlayacak tabi sizde varsa... Dünyanın en iyi insanıydı Melih en naif insanıydı İlkay.. Mekanları cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen!! ~ 7 yıl önce
Arkdaşlar buraya saçma sapan şeyler yazmayın o haklı o suçlu burada 2 can gitmiş 2 genç fidan kardeşimiz sizden rica ediyorum sizin bildiklerinizden daha çok delil hakim ve savcının elinde vardır serbest bıraktıysa bi bildiği vardır yok o tutuklu o niye serbest siz hakimden dahamı iyi bileceksiniz o yüzden fazla kurcalamayın adalete bırakın lütfen burayı o kötü yarumlarla kirletmeyin ricaa ediyorumm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaff ~ 7 yıl önce
Oraya yazmışsınız mercedeste suçlu mercedeste suçlu şuçu ne acaba alkollu olmayışımı ehliyetsiz araba kullanmamasımı sigortasız trafiğe çıkmamasımı oradan kaçmayıp yaralı ve ölenlere müdahale etmesimi yada daha önemlisi melih ve ilkay kardeşlerimiz gibi orada çarpma sonucu ölmemelerimi vidcanlara sesleniyorum yapmayın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X6 ~ 7 yıl önce
tek sorumlu alkollu ve ehliyetsiz x6nın hatasının kurbanıdır vicdandan bahsederken orda 2 can yatarken sen nerdeydin ? Yanındaki bayanla eğlenceye devammı ettin?? Az delikanlı olun herkes hatasını kabul etsin kanunda alkollu ehliyetsiz sigortasız trafikte gezildiği hangi hak hukukta yazıyor sizin dünyanızda olabilir ama bu dünyada yok allahtan rahmet diliyorum ilkay ve melih kardeşimizin mekanları cennet olsun .. burada insan kullanıp saçma sapan yazılar metinler oluşturmayın hak hukuk ne ise yerini bulacaktır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
X6 sürücüsü zaten iceride. Ne bu caba ? Biz mercedes sürücüsünün de hatali oldugunu soyluyoruz.
... ~ 7 yıl önce
Olması gereken olmuş arkadaşlar içerde zaten içerde olması gereken adam ehliyetsiz alkolden 2 ay önce ehliyetini kaptırmış o vaziyette kazaya krısıyor
Mercedes in sürücüsü ~ 7 yıl önce
Hakkımda ileri geri yazan eleştiren arkadaşlara sesleniyorum,,,,,Allah katında eğer ben o iki canı veren kardeşlerimin canına kasten bilerek,,,,yada nasıl söylenir bilmiyorum yüce Allahım benim bin türlü belamı versin.allah onların tahsilatlarını affetsin.benimde günahım var ise cezamı versin....adli konuda ise,,,,istemeyerek bu olayın tarafı oldum....cezam ne ise adalet tecelli edecektir....zengin birisi olsaydım para yağdırır avukat tutardım....neyse bilmeyerek yada bilerek hakkımda yazan arkadaşların allah kalbine göre versin...hepnizi allahımın adaletine sevk ediyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
.... ~ 7 yıl önce
Ss 466zz plakalı aracın sürücüsünün kamera kayıtlarının tamamınıda göründüğü üzre ambulans ATT cilerle beraber yaralı ve ölenlere müdahale ediyor taksi falan hikaye siyah opel marka bir araç ordan geçen yaralı oldukları için yardımsever birşekilde hastaneye götürüyor ve orada polis eşliğinde tedavisi ediliyor kanında alkol çıkmıyor oradan kaçan bir suçlu varsa x6cıdır oradan , yanındaki bayan şahsı karıstırmamak için olaya onuda ortadan kaybediyor hiçbir şekilde kayıtlarda yoktur kamera kaydının tamamında neden X6 nın şöförü ortada yok??? Giden 2 canın tek sorumlusu x6dır ehliyet yok araç sigorta yok alkol var kim bilir daha ne katekulle iş vardır buradan onu savunan şahışlara sesleniyorum utaç kaynağısınız karakterinize yakıştırmıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ss 466 zz ~ 7 yıl önce
Evet haklisiniz. Bu yuzden mercedes surucusu e.b.k. nin adi trafik raporunda yok. Ve evet haklisiniz, mercedes icindekilerin ifadesi yalan. Ama sanirim siz başka bir olayin video kaydini izlemissiniz.
... ~ 7 yıl önce
Dogrudur siyah opel ile kaciyor. X6 surucusunun tum detaylari mevcut videoda. Kaldi ki saat 2 sularinda yazilan polis raporunda x6 sürücüsünün adi yazili ancak mercedes sürücüsünün adinin tespit edilemedigi belirtilmis.
vicdan ~ 7 yıl önce
Vicdan dan adeletten bahsedenlere sesleniyorum ... tek suçlu mercedes i süren mi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan Dünya ~ 7 yıl önce
''Vicdan'' Tek suçlu YOK her iki araçta suçlu!!!! Her iki araç şoförüde Cezasını çekmeli, ''ama bu dünyada ama Öbür Dünyada'' Diğer taraftan Vicdan - Adalet derken herkes ne yaptığını iyi biliyor. SS 466 ZZ o an hangi hızla seyrediyor? Ö...Z bar da olkol aldımı veya daha öncesinde!!! Kaza anında frene dahi basmadan direk çarpıyorsun........ Herkesin Vicdanı Kendi Polisi'dir....... Kimsenin yaptığı yanına kalmaz derler....
Ss 466 zz ~ 7 yıl önce
Tek suclu tabi ki mercedes degil. Ancak madem vicdandan bahsediyoruz acalim konuyu. Video kayitlarinda x6 sürücüsünün Melihin de Ilkayinda yanina gelip durumlarini kontrol ettigi goruluyor. O adam suclu mu? Suclu. Hapiste mi? Evet...mercedes sürücüsü ne yapiyor peki ? Aractan iniyor, telefonuna sariliyor, melihe soyle bir bakiyor, Ilkayin yanina zaten hic gitmiyor...Sonra telefondan aldigi komutla hastaneye gidiyor arkadaslarini orada birakip uzaklasiyor. Sabah 9 da gelip alkol muayenesi oluyor. Mercedes suclu mu? Suclu. Hapiste mi ? Hayir...ben size mercedes surucusunun su an ne yaptigini soyliyeyim. Muhtemelen bir barda clubda alem yapiyor. Siz benden daha iyi bilirsiniz(!) Iste bunlar vicdansizlik...x6 surucusu bilmez miydi kacmayi, sürücü degistirmeyi.x6 hatali hem de sonuna kadar. Cezasini cekecek delikanli gibi. Alkollu oldugunu , ehliyetsiz oldugunu bile bile olay yerinden uzaklasmayip, sucsuz yere canlari alinan 2 arkadasimizin basinda bir umutla bekleyip, kacmadigi icin cezasini cekecek. Vicdan budur....Yok oyle Gurcistandan araba getirip artislik yaparken 2 masum insanin olumune, geride kalan onlarca, hatta yuzlerce insani n tarifsiz acilar cekmesine sebep olmak. Cezasini cekecek. En azindan vicdanli olup insan gibi hatasinin arkasinda durmasini tavsiye ederim...yalan dolan tipine yakismaz cunku onun...
SS 466 ZZ ~ 7 yıl önce
Görüşülecek çok şey var. Suçlusun biliyorsun, güçlüyüz. Cezanı çekeceksin, pes etmeyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BJK ~ 7 yıl önce
(Bizde Gördük) ''SS 466 ZZ'' Rumuzlu şahsiyetler, para ile İnsanlar değil Nesne'ler satın alınabilir. Burada yazdıklarınıza SİZLER inanıyormusunuz? Bu yazıları yazarken VİCDANINIZ RAHATMI? Olayda her iki araçta suçlu.... Birisi alkollü-- diğeri olay yerinden kaçıp alkolden arınıp ifade vermeye gelen şahıs ''Hızı minimum 130-160 KM CİVARINDA'', Yazılan yazılarda SS 466 ZZ yardım etmiş deniliyor video kayıtları Öyle demiyor? Asbaragas haber yapıp duygu sömürüsü yapmayın lütfen.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acemi ~ 7 yıl önce
İki tane delikanlı!''Melih ve İlkay'' nurlar içinde yatıyor! Peki SEN rahat uyuyabiliyormusun SS 466 ZZ, alkollü iken olay yerinden kaçıp öğlen alkolden arınıp teslim olan SENNN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000