26 Ekim 2018, Cuma 09:30:40

İlk kez Türk tescili ile uçacaklar

Kaan Air, filosuna katacağı 2018 Model Kamov KA32 tipi helikopterler ile 2019 yılı için orman yangınlarıyla mücadele sezonuna hazırlanıyor.
  • Teknisyenine piyasanın altında maaş verir, şirketin maaş politikası yoktur bunlar anca Kaan Havacılıkta olur zaten
  • Ağayım demekle ağa olunmaz önce maaşlara zam yapın zam kaç senedir zam yapmıyorsunuz
  • Kaan air hakkında çalışanların parasını vermiyor diyorlar.Doğru mu yazık günah değil mi ? Büyük firma böyle büyüyor demek ülkemde normal oldu bu işler
  • Hakkınız,Hakkımız haram olsun
  • 1994 yılındna beri hep yabancı bayraklı helikopterler ile yapılan bu faaliyetin TC tescilli hava araçalrı ile yapılıyor olması çok sevindirici bir olay, tebrik ediyorum. Sayının artarak devamını diliyroum
  • Türkiyede kim olursa olsun eline firsat gectimi ...er Yok akp yok chp hepsi ayni ..k Insanini halkini düsünen malesef kimse yok.
  • Önce personel maaşlarına zam yapılsın 2 yıldır aynı paraya çalışıyolar
  • “Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48 ) 2018 sezonu primleri.

Kaan Air, filosuna katacağı 2018 Model Kamov KA32 tipi helikopterler ile 2019 yılı için orman yangınlarıyla mücadele sezonuna hazırlanıyor. Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, " KA32’ler Türkiye’de ilk kez Türk bayraklı ve Türk tescilli olarak uçuyor olacaklar" dedi.

Kaan Air distribütörü olduğu Russian Helikopters’in 3 adet Kamov KA32 modelini helikopter filosuna kattı. Türkiye’de ilk kez Türk tescili ile uçuş gerçekleştirecek olan helikopterler yangın söndürme, ağır yük taşıma gibi önemli operasyonlarda kullanılacak.

"KA32’ler Türkiye’de ilk kez Türk bayraklı ve Türk tescilli olarak uçuyor olacaklar"
Kamov KA32’ler ile ilgili Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler şunları söyledi: "Bugüne kadar yangın söndürme operasyonlarında kullanılan helikopterlerimiz yurtdışından kiralanarak tedarik ediliyordu. Kaan Air olarak filomuza kattığımız 3 adet 2018 model Kamov KA32 helikopteri ile birlikte KA32’ler Türkiye’de ilk kez Türk bayraklı ve Türk tescilli olarak uçuyor olacaklar. Ekim ayı sonunda gerçekleşecek olan ilk teslimatın ardından diğer helikopterlerin teslimanı en kısa zamanda tamamlanacak ve orman yangınlarıyla mücadele operasyonlarında kullanılmaya başlanacak. Helikopterlerin Türkiye’ye gelişlerinin ardından halen birçok farklı tip helikoptere bakım hizmeti verme yetkisine sahip olan Kaan Air çok yakın zamanda Kamov KA32’lerin bakımlarını da kendi bakım tesisinde yapabiliyor olacak. Şirketimizin bu girişiminin ülkemiz havacılığına ve yangınla mücadelede sağlayacağı faydalardan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz".

Yangınla mücadelede etkin rol oynayacaklar

Yapılan bilgilendirmede; Ka-32A11BC tipi helikopterler, şehir şartlarında, ulaşması zor dağlık arazilerde ve ormanlarla kaplı alanlarda etkili bir şekilde faaliyet gösteriyor. Ayrıca bu helikopterler ile kara yolu olmayan ulaşılması zor noktalara iniş yapılabiliyor. Helikopterler, orman yangınları ve ağır yük taşıma amacıyla kullanımlarının yanı sıra şehir yangınlarıyla mücadelede de çok etkin olarak kullanılıyor. Helikopter, gökdelenlerin son katlarında, petrol ve doğalgaz sanayi tesislerinde çıkan yangınlara müdahale edebiliyor. 

İlk kez Türk tescili ile uçacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Patron ~ 6 yıl önce
Teknisyenine piyasanın altında maaş verir, şirketin maaş politikası yoktur bunlar anca Kaan Havacılıkta olur zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük Patron Ferda Yıldız ~ 6 yıl önce
Ağayım demekle ağa olunmaz önce maaşlara zam yapın zam kaç senedir zam yapmıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki senedir ~ 5 yıl önce
Adamlar milletin gak ettiği primleri ödemedi sezonluk çalışan insanların.Size zam yapmamış çok mu ;)
Dert ne ~ 5 yıl önce
Calismayin o zaman ???
Yorum ~ 5 yıl önce
Eger derdiniz varsa calismayin, ekmek yediginiz yer hakkinda internette boyle yorum yapmak yakismiyor, bircok bakim sirketi var oralarda calisin?
Yazıyor ~ 6 yıl önce
Kaan air hakkında çalışanların parasını vermiyor diyorlar.Doğru mu yazık günah değil mi ? Büyük firma böyle büyüyor demek ülkemde normal oldu bu işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram ~ 6 yıl önce
Hakkınız,Hakkımız haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Sarıdağ ~ 6 yıl önce
1994 yılındna beri hep yabancı bayraklı helikopterler ile yapılan bu faaliyetin TC tescilli hava araçalrı ile yapılıyor olması çok sevindirici bir olay, tebrik ediyorum. Sayının artarak devamını diliyroum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul hakki ~ 6 yıl önce
Türkiyede kim olursa olsun eline firsat gectimi ...er Yok akp yok chp hepsi ayni ..k Insanini halkini düsünen malesef kimse yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh ~ 6 yıl önce
Önce personel maaşlarına zam yapılsın 2 yıldır aynı paraya çalışıyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Anca kendini düşünen aidiyet sıfır olan firma.
Yazık ~ 6 yıl önce
İşte hükümet gibi para yok ama uçak alır
Kemal süler ~ 6 yıl önce
“Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48 ) 2018 sezonu primleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 5 yıl önce
Dinsiz toplumlarda öbür dünyada hesaplaşma inancı olmadığı için, adalet ve toplum ona göre şekillenmiştir. Herkes hakkını bu dünyada alır. Bkz iskandinav ülkeleri. Orada kimse kimseye haram edip alamadığı hakkını öbür dünyaya havale etmez. Çünkü öyle bir inancı, öyle bir tesellisi yoktur. Bu dünyada alır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000