19 Haziran 2020, Cuma 09:26:53

İGA’dan personele dikkat çeken test!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'da, halen çalışan tüm personele kişilik envanteri testi yapıldı. Bazı şirketler tarafından ile alım sırasında yapılan testteki sorular ise oldukça dikkat çekti.
  • 15 yıl çalıştığım Tavı özledim valla
  • Bunları soracağınıza önce içinizde olan dedikodu ve koltuk kapma yarışını düzeltin..en takvalı olanlarda yılbaşında kadeh kaldıran. kimler mi bunlar ceo bilir :)
  • Eğer bu sorular size sorulsa cevabınızı merak ediyor herkes?akşam alkol alıp gündüz takvacı reklamı geçti artık herkes tanıyor sizi..
  • Sağlam maddi gelişmeler ancak kuvvetli maneviyat ile mümkündür
  • Gerçekten tükenmişlik başarısızlık toplandığı bir kişinin yönetici bitişini görmek her gün biraz daha yönetici adaylarına tecrübe dersi gibi .binsat temizlik firmasının ceosu olur işsizde kalmazsın sn kadri bey...
  • Muhasebeciden ceo olursa sonuç böyle olur.
  • Bu ülke hala bu tip saçmalıklar,ayrımcılık, baskılar ve Allah'ı para olan din tacirleri ile uğraşıyor sonra da herkes bizi kıskanıyor,gıpta ediyor masalları. Böyle bir ülkeyi kim niye kıskansın? Hangi aklı başında bir ülkede böyle sorular sorulabilir ? Bırak sormayı aklından geçemez. Sonra onlar niye ileri biz geriyiz diyoruz bu kafaların yönetici,karar alıcı,verici olduğu bir ülke nasıl ileri gidebilir ki?
  • Neyseki bu gerici tayfası 3 sene sonra gidiyorlar. Artık çağdaşlaşmaya başlayacağız. Yoksa sonumuz iran veya suudi arabistan
  • Personele dikkat çeken "jest" diye okudum ilk başta şaşırdım hayret neymiş okuyayım dedim şoktayım.
  • Eeee o kadar yalaka varki dinimizi kullanıp mescid te namaz kılıyomuş gibi yapıp akşam alem yapıp içki masalarında gezen hükümete laf sayan ve bunları görmezden gelen o aman koltuğumdan olmayım diyen başkanlar müdürler oldukça bu testen daha çok yaparlar

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'da, halen çalışan tüm personele kişilik envanteri testi yapıldı. Bazı şirketler tarafından işe alım sırasında yapılan testteki sorular ise oldukça dikkat çekti.

İstanbul Havalimanı İGA personeline uygulamam kişilik envanteri testindeki bazı sorular tartışma yarattı. İGA yönetimi tarafından hazırlatılan soruların içeriğinde inanç vurgusu dikkat çekerken bu test ile ne amaçlandığına dair bir bilgi verilmedi.

Airporthaber'in ulaştığı bazı sorular şöyle:
"Haftada birkaç kez Kuran okurum"
"Hocaların dua okuyup üflemesi hastalığı iyileştirir"
"Ahirete inanırım"
"Kuran'ın buyurdukları bir bir çıkmaktadır"
"Kıyamet gününe inanıyorum"
"Bende insan hiçbir zaman içkiyi ağzına almamalıdır"
"Sadece tek bir dinin doğruluğuna inananlara tahammül edemem"

Çalışanlardan bu sorulara evet ya da hayır cevabını vermeleri istendi.
Binlerce çalışana yapılan bu testlerin sonuçlarının nasıl değerlendirileceği ise merak konusu oldu.

Kişilik Envanter Testi Nedir?

Kişilik envanter testi, kişinin karakter analizini yapmak ve temel yetkinliklerini ortaya çıkarmak için kullanılan bir testtir. Kişilik envanter testlerinde sorulara verilen cevaplara göre davranış özellikleri, duygu ve düşünceler analiz edilir.







İGA’dan personele dikkat çeken test!

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Çalışan ~ 4 yıl önce
15 yıl çalıştığım Tavı özledim valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Bunları soracağınıza önce içinizde olan dedikodu ve koltuk kapma yarışını düzeltin..en takvalı olanlarda yılbaşında kadeh kaldıran. kimler mi bunlar ceo bilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadri ve yönetimi ~ 4 yıl önce
Eğer bu sorular size sorulsa cevabınızı merak ediyor herkes?akşam alkol alıp gündüz takvacı reklamı geçti artık herkes tanıyor sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamis ~ 4 yıl önce
Sağlam maddi gelişmeler ancak kuvvetli maneviyat ile mümkündür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 4 yıl önce
Yalniz bizim bu maneviyatla 1 euro alabilmek icin 7,66 TL odeme yapmak gerekiyor. Ya avrupalilarin maneviyati daha kuvvetli ya da bizimkilerin maneviyat iddiasi goy goy.
komiksin ~ 4 yıl önce
Yalla arabistana yallaaaa
Yine kadri yine skandal ~ 4 yıl önce
Gerçekten tükenmişlik başarısızlık toplandığı bir kişinin yönetici bitişini görmek her gün biraz daha yönetici adaylarına tecrübe dersi gibi .binsat temizlik firmasının ceosu olur işsizde kalmazsın sn kadri bey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebeci ~ 4 yıl önce
Muhasebeciden ceo olursa sonuç böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu ancak ~ 4 yıl önce
İmam hatio mezunu yapar, muhasebeci değil-gizlidir o
Test ! ~ 4 yıl önce
Bu ülke hala bu tip saçmalıklar,ayrımcılık, baskılar ve Allah'ı para olan din tacirleri ile uğraşıyor sonra da herkes bizi kıskanıyor,gıpta ediyor masalları. Böyle bir ülkeyi kim niye kıskansın? Hangi aklı başında bir ülkede böyle sorular sorulabilir ? Bırak sormayı aklından geçemez. Sonra onlar niye ileri biz geriyiz diyoruz bu kafaların yönetici,karar alıcı,verici olduğu bir ülke nasıl ileri gidebilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemil ~ 4 yıl önce
Almanya bu testle bizi kıskanır volkswagen airbus falan komple aynı testleri yapar biz nasıl göremedik bu önemli soruları diyerek ağlar durur
Neyse ~ 4 yıl önce
Neyseki bu gerici tayfası 3 sene sonra gidiyorlar. Artık çağdaşlaşmaya başlayacağız. Yoksa sonumuz iran veya suudi arabistan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jest ~ 4 yıl önce
Personele dikkat çeken "jest" diye okudum ilk başta şaşırdım hayret neymiş okuyayım dedim şoktayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünmeyen gerçekler ~ 4 yıl önce
Eeee o kadar yalaka varki dinimizi kullanıp mescid te namaz kılıyomuş gibi yapıp akşam alem yapıp içki masalarında gezen hükümete laf sayan ve bunları görmezden gelen o aman koltuğumdan olmayım diyen başkanlar müdürler oldukça bu testen daha çok yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000