16 Şubat 2016, Salı 15:20:18

İGA Skywalkers gelecek 25 yıla damga vuracak

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaat ve işletmesini üstlenen İGA Havalimanları, çalışanlarının katılımıyla yıllık toplantısını gerçekleştirdi. Her yıl İGA Skywalkers ismiyle düzenlenecek etkinliğin bu yılki teması ‘Büyük Aile’ olarak belirlendi.
  • Pardon bakarmısınız.Garson Bey-soda servisi ne zaman?-Hazım sorunu var bazılarında.- e-tabi İstanbulda işletecek bir yer kalmayınca zor . anlıyor sizi sektör.Bakkal verelim size ,olurmu?
  • kopyalar aslını yaşatır. Yakında 3. havalimanı çok büyük olasısılkla TAV a devredilir. Orayı işletecek know how bunlarda yok maalesef.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu kadar da TAV taklid edilmez insaf yani. Tav'in her yil duzenledigi Leaders Summit organizasyonunun resmen cakmasi olmus. Konsept bile ayni...
  • 3. Köprünün web sitesinde, her ay çekilen video ile gelişmeler anlatılıyor. Köprünün şu kadarı, yolların bu kadarı tamamlandı diyebiliyorlar. Büyük projelerde adı geçen ve kısa sürede tamamlanması planlanan, bu alanla ilgili böyle bir çalışma neden yok? Diğer taraftan TAV LTBA'da yatırımlarına devam ediyor. Sanki İGA bitmeyecekmiş gibi bir izlenim oluşuyor. Bari sitelerine her ay 5-10 resim eklense. O da yeterli olur.
  • İkinci yılını dolduranlara plaket mi veridi, komikler ya 10. Yılı bekleselerdi bari. Bunlar bu saflıkla burayı işletemezler kesin
  • iga nere?
  • Fasa fiso gazlama motivasyon toplantısı . Boşu boşuna zaman , verimlilik ve para kaybı . Bu işten ancak organizasyon şirketleri ve danışmanlar fayda sağlar gerisi hava civa . Amerika'nın 30 sene önce terkettiği zırvaları bize yeni yönetim tarzı diye yutturmaya çalışan plaza kaşarlarının halt yemeleri ...
  • Havalimanı nerede ?

Çalışanların katılımıyla düzenlenen etkinliğe İGA Havalimanları Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu ve Nazif Günal ile CEO Yusuf Akçayoğlu ev sahipliği yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İGA Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, “150 milyon yolcu kapasitesi, 1.3 milyon metrekare kapalı alanı ve altı pisti ile dünyanın en büyük havalimanlarından birisini inşa ediyoruz. Tamamlandığında ülkemizin milli gururu olacak bu projenin üstesinden gelebilmemiz için bir aile gibi birbirimize kenetlenmeli ve bir takım ruhuyla hareket etmeliyiz…” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesinde çalışmanın büyük bir gurur olduğunu belirterek sözlerine başlayan İGA Havalimanları CEO’su Yusuf Akçayoğlu ise şunları söyledi: “Türk havacılığının önünü açacak bu projede, önümüzdeki 25 yıla damga vuracak bir ekiple çalışıyoruz. Başarımızın ardındaki en büyük gücün insan kıymetimizin kalitesi ve takım ruhumuz olduğunu görüyorum.”

Etkinlikte, ayrıca İGA Havalimanları’nda ikinci yılını dolduran çalışanlara plaket verilirken, ‘Bir Fikrin mi var?’ yarışmasında mobil uygulama önerisi hayata geçecek olan Mithat Erdoğan’a da ödül olarak hediye çeki takdim edildi. İGA Havalimanları Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen panelin ardından, liderlik ve yönetim düşünürü Fazıl Oral, birleştiren liderlik başlıklı bir sunum yaptı.



İGA Skywalkers gelecek 25 yıla damga vuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

trüf mantarı ~ 8 yıl önce
Pardon bakarmısınız.Garson Bey-soda servisi ne zaman?-Hazım sorunu var bazılarında.- e-tabi İstanbulda işletecek bir yer kalmayınca zor . anlıyor sizi sektör.Bakkal verelim size ,olurmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kopya ~ 8 yıl önce
kopyalar aslını yaşatır. Yakında 3. havalimanı çok büyük olasısılkla TAV a devredilir. Orayı işletecek know how bunlarda yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortaklar nerede? ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 8 yıl önce
Bu kadar da TAV taklid edilmez insaf yani. Tav'in her yil duzenledigi Leaders Summit organizasyonunun resmen cakmasi olmus. Konsept bile ayni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok güldüm ~ 8 yıl önce
bu toplantıların mucidi TAV dır zaten..yoksa başka bir şirket de yapmaz, yapamaz bilemezler :)
Pesimist ~ 8 yıl önce
3. Köprünün web sitesinde, her ay çekilen video ile gelişmeler anlatılıyor. Köprünün şu kadarı, yolların bu kadarı tamamlandı diyebiliyorlar. Büyük projelerde adı geçen ve kısa sürede tamamlanması planlanan, bu alanla ilgili böyle bir çalışma neden yok? Diğer taraftan TAV LTBA'da yatırımlarına devam ediyor. Sanki İGA bitmeyecekmiş gibi bir izlenim oluşuyor. Bari sitelerine her ay 5-10 resim eklense. O da yeterli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakma CEO ~ 8 yıl önce
İkinci yılını dolduranlara plaket mi veridi, komikler ya 10. Yılı bekleselerdi bari. Bunlar bu saflıkla burayı işletemezler kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korku hep bunlar ~ 8 yıl önce
sayın TAV çalışanları , birkaç yıla işsiz kalacağınızı biliyorsunuz bu nedenle işletemezler bunlar diye lobi yapmaya çalışıyorsunuz.. adamlar gümbür gümbür geliyor!
Ayfon uygulaması ~ 8 yıl önce
iga nere?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göreceksin ~ 8 yıl önce
6-7 yıla biter, sabret göreceksin
remzi ~ 8 yıl önce
Fasa fiso gazlama motivasyon toplantısı . Boşu boşuna zaman , verimlilik ve para kaybı . Bu işten ancak organizasyon şirketleri ve danışmanlar fayda sağlar gerisi hava civa . Amerika'nın 30 sene önce terkettiği zırvaları bize yeni yönetim tarzı diye yutturmaya çalışan plaza kaşarlarının halt yemeleri ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETHYERH ~ 8 yıl önce
ÇOK BİLİOSUN SEN
ETHYERH'e .. ~ 8 yıl önce
Evet çok biliyorum , var mı diyeceğin ??? Böyle kuyruk acın olduğuna göre bu tür saçma işlerle uğraşan organizasyoncu çakmasısın heralde ...
Cevap'a devam .. ~ 8 yıl önce
Ya da bu organizasyoncularla iş tutan İK kaşarısın ..
İGA ~ 8 yıl önce
Havalimanı nerede ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ya ~ 8 yıl önce
3. havalimanının ismi İstanbul grand airport İstanbul Avrupa yakası karadeniz sahlinde 3. köprüye yakın bir yerde daha bitmedi
isim ~ 8 yıl önce
Romanya niş kentinde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000