06 Haziran 2018, Çarşamba 16:30:01

İGA Atatürk Havalimanı’nda ofis açtı

İlk etabı 29 Ekim 2018’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa süresi hızla devam ederken, personel istihdamı için de çalışmalar sürdürülüyor. İstanbul Yeni Havalimanı’nın işletmecisi İGA bu kapsamda Atatürk Havalimanı’nda ofis açtı.
  • Bu ofis nerede allah aşkına kimse bilmez mi ya danışma birimi dahil
  • 35 yaşın üstündekiler ölsün mü?
  • Bizimle görüşmeye geliyorlar ama herhangi bir ücret söylemiyorlar. Ulaşım hakkında bilgi verilmiyor. 15 dakika süremiz var ama 15 dakikada herhangi birşey öğrenemeden odadan çıkıyoruz.
  • Tanidigi olmayan hic kimse tav a işe girmemistir
  • nerede açmışlar acaba bilen var mı-
  • Sani bey nereden nereye....

İlk etabı 29 Ekim 2018’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa süresi hızla devam ederken, personel istihdamı için de çalışmalar sürdürülüyor. İstanbul Yeni Havalimanı’nın işletmecisi İGA bu kapsamda Atatürk Havalimanı’nda ofis açtı.

İstanbul’da inşa edilen yeni havalimanı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni havalimanında görev yapacak yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için geçtiğimiz Şubat ayında başvurular alınmaya başlamıştı. Kısa sürede 8 binden fazla başvurunun alındığı öğrenilen güvenlik birimi için İGA yeni bir hamle yaptı.

ÖNCE GÜVENLİK SONRA OPERASYON

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; tüm alanlarda olduğu gibi havalimanı güvenliğine de büyük bir önem veren İGA’nın bağımsız profesyonellerden oluşan bir insan kaynakları ekibi oluşturduğu öğrenildi. İGA’nın İK faaliyetleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nda bir de ofis kiraladığı ve bugünden itibaren iş başvurularıyla ilgili görüşmelerini burada gerçekleştireceği bilgisi edinildi.

İlk etapta tecrübeli personel alımı yapmak isteyen İGA, Atatürk Havalimanı’nda görev yapan mevcut güvenlik görevlilerinden başvuru yapanları değerlendireceği daha sonra da dışarıdan gelen başvuruları dikkate alacağı belirtildi.

İGA’nın güvenlik personeli ile ilgili çalışmaları tamamlamasından sonra operasyon birimleri için de yine TAV İstanbul bünyesinde çalışan personellere kapılarını açacağı AirportHaber’e gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İGA insan kaynakları ekibi tarafından gerçekleştirilen mülakatlar sonrasında işe alımı yapılacak personelin gerekli formasyon eğitimlerinin ardından İstanbul Yeni Havalimanı’nda göreve başlayacağı öğrenildi.

ADAYLAR İÇİN 35 YAŞ SINIRI

Yeni havalimanında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilmeye uygun olmak geliyor.
Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek olmak da aranan diğer nitelikler yer alıyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

İGA Atatürk Havalimanı’nda ofis açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ertan ~ 6 yıl önce
Bu ofis nerede allah aşkına kimse bilmez mi ya danışma birimi dahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alli ~ 6 yıl önce
35 yaşın üstündekiler ölsün mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35 yaş ~ 6 yıl önce
35 yaşından 60 yaşına kadar ne yapacak bu insanlar. Emeklilik yaşı 60 ama işe alma kriterini 35 yaş diyorsunuz. Çekin o zaman emekliliği 35 sizde yaşlı elaman almamış Olursunuz.
Ögg ~ 6 yıl önce
Bizimle görüşmeye geliyorlar ama herhangi bir ücret söylemiyorlar. Ulaşım hakkında bilgi verilmiyor. 15 dakika süremiz var ama 15 dakikada herhangi birşey öğrenemeden odadan çıkıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav esittir torpil ~ 6 yıl önce
Tanidigi olmayan hic kimse tav a işe girmemistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanane! ~ 6 yıl önce
TAV özel bir şirkettir ister tanıdık alır ister içlerinden en iyi puanı olanı değil en beğendiğini alır. Ayrım yapmayı öğrenin torpil devlette olur özel şirketlerde değil.
Lh ~ 6 yıl önce
Tez konusu bile olabilir başlıbaşına.A'dan z'ye.her hareketleri
Torpil ~ 6 yıl önce
Tav da çalışan güvenlik,teknik,idari,yer hizmetleri vs tav,bta,havaş,inşaat ve bilgi teknolojileri gibi sirketletleri de dahil büyük kısmı dhmi calisanlarinin ,tav üst yonetimin yakini,tanidigidir.torpil yapiliyor.sayı birkaç tane degil binlercesi öyle.vicdani olan donsun kendine baksin,işe nasil girmiş.mesele bu
Ahmet ~ 6 yıl önce
4 yıl Amerika'da kaldım. Bir şirket özel de olsa iş müracaatında daha iyi olanı işe almak zorunda. Bu bir tercih değil zorunluluktur. Aksinin ispatlanması halinde mahkemede de bu yönde karar çıkar ve şirkete ceza gelir. Irkçılık vs’nin önlenmesi böyle sağlanıyor.
havacı ~ 6 yıl önce
nerede açmışlar acaba bilen var mı-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay vay ~ 6 yıl önce
Sani bey nereden nereye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000