31 Mayıs 2022, Salı 14:05:48

İGA 1000 stajyer alımı yapacak

İGA İstanbul Havalimanı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından gençleri iş hayatına hazırlayacak Ulusal Staj Programı kapsamında 1.000 üniversite öğrencisini, MT (Management Trainee) Programı’yla da 20 yeni mezunun işe alımını gerçekleştiriyor
  • Pismanliktir !!!
  • Beleeeeşşşşş..!
  • Geliyor malum yoğunluk olacak , Haziran-Ekim arası 1000 stajeri karın tokluğuna çalıştıracaklar sonra da herkes yoluna. Stajdan sonra kadrolu kalırım vs hayali kuran genç kardeşlerimiz sakın böyle bir hayal kurmayın , sadece amcası,dayısı,halası olanlar kalacak artık düzen böyle.
  • suriyeli,afgan alın stajyer pahalıya gelir.günlük 50 liradan kayıt dışı çalıştırırsınız.
  • stajyerleri alıp 1 ay beleşe çalıstiracak böyle adam almaktan kurtulup yoğun yaz günlerini atlatacak hem özel şirket igaya kâr payi kalacak , üsttekiler aralarinda bölüşüp , alttakilerde elma yiyecek
  • para vermez bunlar haberiniz olsun. dünyanın en cimri havalimanı işletmesi igadadır. 3-5 kuruşa personel çalıştırıyor.
  • Ucuz iş gücü
  • Management trainee. İsimi bile çalmışlar. Bu isimi 20 sene önce havaş kullanırdı ve operasyonda eğitimin büyük faydasını gördü. 22 sene sonra igaya geldi. Bravo geriden takip buna denir

İGA, İstanbul Havalimanı’nda sağladığı istihdamla binlerce kişiye iş fırsatı sağlarken, geleceğin havacılık uzmanlarının yetişmesi adına Ulusal Staj Programı kapsamında 1.000 stajyer ve MT Programı’yla da 20 yeni mezunu işe alacağını açıkladı.

İGA’nın dahil olduğu Ulusal Staj Programı ile ulusal ve uluslararası firmaların yanı sıra ekonominin bel kemiği KOBİ ve start-upların yetenek kazanımı konusunda desteklenmesi hedefleniyor.

“Doğru İşe Doğru İnsan” felsefesi ile eşitlik ilkesinden asla ödün vermeyen, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık 1.000 kişiyi Ulusal Staj Programı kapsamında istihdam edeceğini duyuran İGA, gençlere Türkiye’ye havacılık sektöründe çağ atlatan İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı tanıyor.

İngilizce seviye tespit sınavına katılacak 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden seçilecek stajyerler, operasyonel birimler ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlarda görev alacak.

Management Trainee Programıyla 20 yeni mezuna iş imkânı

Şirketlerin çalışma ortamlarını ve kültürlerini keşfedip deneyimleme imkânı sunan Talentopia.co, İGA ile ortaklaşa MT programı uyguluyor. 3 haftalık başvuru süresi sonrası yeni mezunlar İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı yakalıyor.

MT Programıyla İGA İstanbul Havalimanı’ndaki staja başvuru yapmak için https://talentopia.co/sirket/iga/ adresi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

İGA, ekonomiye kattığı değer ve gençlere yaptığı yatırımlar ile Türkiye ekonomisine duyduğu güvenin en önemli göstergelerinden birisinin, oluşturduğu istihdam olduğuna inanıyor.

İGA 1000 stajyer alımı yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Iga ~ 2 yıl önce
Pismanliktir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Beleeeeşşşşş..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaz Mevsimi ~ 2 yıl önce
Geliyor malum yoğunluk olacak , Haziran-Ekim arası 1000 stajeri karın tokluğuna çalıştıracaklar sonra da herkes yoluna. Stajdan sonra kadrolu kalırım vs hayali kuran genç kardeşlerimiz sakın böyle bir hayal kurmayın , sadece amcası,dayısı,halası olanlar kalacak artık düzen böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afgan ~ 2 yıl önce
suriyeli,afgan alın stajyer pahalıya gelir.günlük 50 liradan kayıt dışı çalıştırırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurkan sef ~ 2 yıl önce
stajyerleri alıp 1 ay beleşe çalıstiracak böyle adam almaktan kurtulup yoğun yaz günlerini atlatacak hem özel şirket igaya kâr payi kalacak , üsttekiler aralarinda bölüşüp , alttakilerde elma yiyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aliveli ~ 2 yıl önce
para vermez bunlar haberiniz olsun. dünyanın en cimri havalimanı işletmesi igadadır. 3-5 kuruşa personel çalıştırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ihtiyaç var ~ 2 yıl önce
Ucuz iş gücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 2 yıl önce
Türkiyenin hedefi yabancı şirket sahiplerine ucuz türk çalışanlar
MT ~ 2 yıl önce
Management trainee. İsimi bile çalmışlar. Bu isimi 20 sene önce havaş kullanırdı ve operasyonda eğitimin büyük faydasını gördü. 22 sene sonra igaya geldi. Bravo geriden takip buna denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000