29 Aralık 2022, Perşembe 09:43:15

HTK Sen'den havacılık tazminatı açıklaması

Hava Trafik Kontrolörleri Ve Diğer Ulaştırma Çalışanları Sendikası, havacılık tazminatıyla ilgili açıklama yaptı.
  • Bugün 15 Ocak 2023. Tövbe mi devam mı. Derneklere Avukatlara vermeye devam edin. 2053 sizin yılınız olacak elektıriiik
  • Yazılara bakıyorumda ciddi ciddi psikolojik sorunlarınız var devletin imkanlarıyla elde edilen geliri kendinize hak olarak görüyorsunuzya :)
  • Tt meslektaşlarım birbirini gaza getirip her seviyeden akademik başarıyı ve yapılan işi gömen bir üslupla yol almaya çalışıyor. Hasbelkader diğer tarafta konumlanan arkadaşların kimisi yine benzer tuhaf üsluplarla söylem geliştiriyor. Okudukça şenlik okudukça hüzün
  • Bir rüyadasınız. Derneğinizden mahkeme kararı alıp bir hukuçuya okutun. Eğer kazamış olsanız Gen Müd çoktan verirdi. Kaybettiniz ve Reis talimat verdi, kurumlarda aynı işi yapanlar arasında uçurum olmayacak. yani sizin rüya 2053 e kaldı. tatlı uykulaaaaarrrr
  • Brifing biriminde çalışmak için ne lazım? Kurum içinden geçmek oluyor mu?
  • İkamesi olan tüm birimler özelleştirilmeli, tıpkı TEDAŞ ya da Türk Telekom gibi. Böylelikle daha etkili bir yapı elde edilir. Gizli işsiz olan pek çok kişiden de kurum kurtulur.
  • Tam bir fiyat/performans mesleği olan aim personelinin ne özelliği var? Her işi online sistemler yapıyor, acil durumda koordinatı ileten elt cihazı zaten uçaklarda mecburi, uçuş planı ais üzerinden gönderiliyor. Eee bu birimin kuruma yükü azaltılmalı. Yerine apronda görev yapan kişiler birinci gruba alınmalı.
  • Dhmi de çalışanlarından pilotaja geçen arkadaşların birimleri çıkarılsın ve tüm maaş skalası bunun üzerinden oluşturulsun var mısınız?
  • Hero nun yanaşmalarından ve onların yalan ve hilelerinden korkacak değiliz. Kimsenin hakkında gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirmeyeceğiz. Hero nun grubunda aklı sıra htk sen ile dalga geçenler, hero ya güvenip umut bağlayanlar, çok yakında hero nun dizinde ağlayıp teselli arayacaklar. Hakkımızı yedirmeyeceğiz, bize yapılan hakaretleri sineye çekmeyecegiz ve ne pahasına olursa olsun meslek onurumuzu koruyacağız. NOKTA.
  • İnsanları küçük görmeyin dediğiniz paragrafın altına sizden çok çok yüksek niteliğe sahipler diye not iliştirmeniz samimiyetinizi göstermiş.

Hava Trafik Kontrolörleri Ve Diğer Ulaştırma Çalışanları Sendikası, havacılık tazminatıyla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in gündeme getirdiği ve SHGM içerisinde bazı birimlerin çeşitli oranlarda yüksek rakamlarla tazminat ödemesi alacağı gündeme gelmiş ve bu durum tepki çekmişti.

HTK Sen de yaptığı açıklamada hava trafik kontrolörlerinin uğraması muhtemel adaletsizliği seyirci kalınmayacağını açıkladı.

HTK SEN açıklaması:

 

HTK Sen'den havacılık tazminatı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Elk'ye ~ 1 yıl önce
Bugün 15 Ocak 2023. Tövbe mi devam mı. Derneklere Avukatlara vermeye devam edin. 2053 sizin yılınız olacak elektıriiik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC (çakma atc) ~ 1 yıl önce
Yazılara bakıyorumda ciddi ciddi psikolojik sorunlarınız var devletin imkanlarıyla elde edilen geliri kendinize hak olarak görüyorsunuzya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadar komikli bir sektör ~ 1 yıl önce
Tt meslektaşlarım birbirini gaza getirip her seviyeden akademik başarıyı ve yapılan işi gömen bir üslupla yol almaya çalışıyor. Hasbelkader diğer tarafta konumlanan arkadaşların kimisi yine benzer tuhaf üsluplarla söylem geliştiriyor. Okudukça şenlik okudukça hüzün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELK ye CEVAP ~ 1 yıl önce
Bir rüyadasınız. Derneğinizden mahkeme kararı alıp bir hukuçuya okutun. Eğer kazamış olsanız Gen Müd çoktan verirdi. Kaybettiniz ve Reis talimat verdi, kurumlarda aynı işi yapanlar arasında uçurum olmayacak. yani sizin rüya 2053 e kaldı. tatlı uykulaaaaarrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl olunuyor? ~ 1 yıl önce
Brifing biriminde çalışmak için ne lazım? Kurum içinden geçmek oluyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özelleştirilme ~ 1 yıl önce
İkamesi olan tüm birimler özelleştirilmeli, tıpkı TEDAŞ ya da Türk Telekom gibi. Böylelikle daha etkili bir yapı elde edilir. Gizli işsiz olan pek çok kişiden de kurum kurtulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aim ~ 1 yıl önce
Tam bir fiyat/performans mesleği olan aim personelinin ne özelliği var? Her işi online sistemler yapıyor, acil durumda koordinatı ileten elt cihazı zaten uçaklarda mecburi, uçuş planı ais üzerinden gönderiliyor. Eee bu birimin kuruma yükü azaltılmalı. Yerine apronda görev yapan kişiler birinci gruba alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YÜK ~ 1 yıl önce
aim personelinin yükü olmadığı maliyetlerin karşılandığını bilmediğinizi tahmin ederek 1.grup personeli olmadığınızı düşünüyorum değilseniz ise büyük meydan haricinde diğer meydanlarda tüm personelin rahat olduğunu bildiğinizi düşünüyorum ayrıca aimin yaptığı işler küçümsenecek işler değil sadece bunlarla da sınırlı değil aim yönergesine bakarak öğrenebilirsiniz para konusunda ise kule 4000 euro bildiriliyorsa 4000 euro alsın atsep aim ne kadar bildiriliyorsa o kadar alsın bildirilmeyen hiç almasın ortak bir payda da yürümek daha önemli saygımızı kaybetmeden diğer mesleklere laf atmadan hakkımızı arayalım
Arif ~ 1 yıl önce
Atco elektronik aim sirayla dönüyorsunuz.bu kin nefret bakalim nereye kadar surecek.sen ne is yapıyorsun unvanıni birimini soyle de sizler ne katma deger uretiyorsunuz bu ülke için gramajıni tartalim.
F/P ~ 1 yıl önce
Arkadaşın yazdığı gibi çoğu işleri zaten otomasyon. Işlerine gelince Eurocontrol der ATC ile kıyas yaparlar ama kendilerine sormak lazım Eurocontrol ülkelerinde atc ile aim işini yapanlar ne durumda...Ben kendi araştırmalarımda bulduğum farkı söyleyeyim Aim-Atc farkı Avrupa'da 2000€-4000€ . Türkiye'de 100€-200€.
Zorro ~ 1 yıl önce
Tum tartışmaların dışında kalarak kafaniz da rahat olur, ais portal sayesinde plan cekme hadisesi de online olunca isyuklerinin epeyce düştüğü gozonune alınınca kurumda tercih edilecek en mantıklı birimdir, maaslar da hava trafikle ayni sayılır...
Arife ~ 1 yıl önce
Sen kin nefret konusunda kimden aşağı kalıyorsun da burda yazıyorsun böyle şeyler.git ötede oyna.
Hodri meydan ~ 1 yıl önce
Dhmi de çalışanlarından pilotaja geçen arkadaşların birimleri çıkarılsın ve tüm maaş skalası bunun üzerinden oluşturulsun var mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Of of ~ 1 yıl önce
Ciddi misin ? Atc aslan payı alacak , yırtınmayın. Hakkımızı yedirmeyeceğiz.
Dhmi ~ 1 yıl önce
Bu kadar saçma birşeyi uzun zamandır duymamıştım.
Atc ~ 1 yıl önce
Hero nun yanaşmalarından ve onların yalan ve hilelerinden korkacak değiliz. Kimsenin hakkında gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirmeyeceğiz. Hero nun grubunda aklı sıra htk sen ile dalga geçenler, hero ya güvenip umut bağlayanlar, çok yakında hero nun dizinde ağlayıp teselli arayacaklar. Hakkımızı yedirmeyeceğiz, bize yapılan hakaretleri sineye çekmeyecegiz ve ne pahasına olursa olsun meslek onurumuzu koruyacağız. NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 1 yıl önce
O grupta şuursuzca ATC camiasına hakaret edenler hepinize teker teker açılacak davalardan sizi grup yöneticileriniz kurtaramayacak. Ettiğiniz hakaretler yanınıza kar kalmayacak. Buraları da okuyorsunuz, sildiğiniz gönderiler de sizi kurtarmayacak. Sevmeseniz de ATC camiasına saygı duymayı öğreneceksiniz. Her birim kendi hakkını savunacak elbet ama bunu başka birime hakaret ederek kimse yapamayacak. Hakaret etmek suçtur ve gereği yapılıyor yapılacak!
Hero yakında olacak Zero ~ 1 yıl önce
Meczup bir tipin aklına uyup ATClere galiz cümlelerle hakaretler eden kalitesiz insanlara da sıra gelecek. Beklemede kalın.
Nitelik ~ 1 yıl önce
İnsanları küçük görmeyin dediğiniz paragrafın altına sizden çok çok yüksek niteliğe sahipler diye not iliştirmeniz samimiyetinizi göstermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000