18 Kasım 2016, Cuma 14:30:56

'Hostesbeyoğlum' hacklendi!

Binlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Hostesbeyoğlum'a ait Twitter ve İnstagram profilleri hacklendi.
  • K/M yim ama HBO takip etmiyorum.Adamı yaptığı emeğe saygı duyuyorum,beğenmeyen takip etmez kötü söz kimin haddine ? Burda HBO bahanesiyle Kabin emektarlarına dil uzatan insanlar HBO sizi güldüremiyosa bknz:Recep İvedik..Adam espirileri sizin için yapıyor sizin seviyenizde zaten.
  • Hayatında anca 25 senede iyi bir espri yapan onda da saçmalayan tipler gelmiş burada HBo yu eleştiriyor. Biz seviyoruz ve gülüyoruz. Memlekette hiç bir şey üretemeyen tiplerin meyve veren ağacı taşlamalarına şaşırmamak lazım. Kıskançlık zor zanaat. Ahmet abiyi seviyoruz!!!
  • Bence hesabi hacklenmedi. Sadece oyle gosteriyor ve bu kilif altinda hesabindaki paylasimlari silerek ve gostermelik bir kac tane komik denen fotograf klip video paylasarak butun takipci sayisini yavas yavas block layarak azaltiyor. Profil ismi de degisti. Bunlari yaparken private idi fakat snr yine public oldu. Fotograflar sifir a indigi an public oldu. Yani hack lendi adi altinda hesabinda temizlik yapiyor ve artik baska bir kulvarda komik video lar paylasimi yapmaya basladi. Sanirim uyari aldi bir cok yerden. Kendisi elestiriye acik birisi olmadigi icin boyle bir seyi zaten kabul etmiyecektir. Devamli yolculari elestirmesi,tavuk,makarna,cay,kahve,domates suyu esprileri yapmasi,ucuculara sanki komikmis gibi garip isimler takmasi (memuy,tektrolley vs. gibi),yolculari ayirmasi ve siniflandirmasi,yok 4 bacak,yok sabah nobete giderken,yok ucustan gelirken,yok biz yatidayken gibi artik kendini tekrarlayan ve guncel olmayan caps ler ve kendince soyledigi ve bir logo bulupta o sozleri o logonun yanina yapistirdigi ekran goruntuleri tepki cekmis olabilir. Paylasimlar artik zamanin gerisinde kalmis ve demode. Kendini tekrar eden cinsten.
  • İyi olmuş,saçma sapan paylaşımlarda bulunuyordu,pilot kıskançlığı vardı,iyi olmuş kapansın hesap
  • Adam parasiyla puluyla kişiliği ile yada mesleği ile gündem olmadan sadece mizah zekası ile binleri peşine taktı. Beğenen olan gibi begenmeyeni de çoktur saygı duyarız ama alt başlıklar da gibi aşağılamak kabul edilemez. Şirkette sinyoritesi yada omzunda pirpiri var diye değil sevdiğimiz için takip ediyoruz! Başka bir şirketten bir dost
  • Bizim sektorde yuzu gulen gulduren insanlara karsi bir antipatiklik var,ayni mesleki capsler diger mesleklerde de oluyor hemsirelik mumessillik gibi fakar kimsede demiyor ki hastalarla dalga geciliyor!Lutfen kotu niyetinizi bu hesaba bulastirmayin biz seviyoruz vede guluyoruz;) yanindayiz hbo
  • Ulkemin insanlarina bak fesatliktan beyinleriniz çürümus. Bu adamı hic tanimam ama su yaptığı is sadece bu kötü günlerde insanlarin yuzunde bir küçük tebessüm yaratabilmek yaptığımiz işin aci gerçeklerini kendi mizaci ile komedi seklinde aktarabilmek. saygisizca konuşup sıkıldığını dile getirenler takip etmek zorunda değilsiniz Ahmet abi bu yorumu okuyorsan tekrardan hesap ac tekrar seve seve takip edip gulecegiz.
  • Ahmet Abi, sen bunlari boş ver! Okuma bile bu pis yorumları! Seni çok seviyoruz! Sabırsızla bekliyoruz!
  • Kabin hizmetsizleri sosyal medya paylasimi icin çalışanlara duyuru çıkarıyor onu bunu yasakliyor. Peki bu kendini komik sanan adami gormuyorlar mi ? Bu adam muaf mi duyurulardan.. Yani khb de arkadaşın olsun sirtin yere gelmez diyolardi al sana kabak gibi örnek
  • Oh be iyi olmus, kendini yücelten, hepsi birbirine benzeyen derleme video ve fotograf patlasimlarindan fenalik gelmisti, ahmetcikten kurtulduk simdilik..

Binlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Hostesbeyoğlum'a ait Twitter ve İnstagram profilleri hacklendi.

Havacılık ve kabin memurlarına yönelik paylaşımlarıyla gündeme gelen ve Twitter ve İnstagram'da popüler sayfalardan biri olan 'Hostesbeyoğlum' hesaplarının ele geçirildiği öğrenildi.

Hesapların hacklendiğini Facebook sayfasından duyuran 'Hostesbeyoğlum' şu açıklamayı yaptı:



Hacklenen hesaplar böyle görüntüleniyor:



'Hostesbeyoğlum' hacklendi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

HBO bahane ~ 7 yıl önce
K/M yim ama HBO takip etmiyorum.Adamı yaptığı emeğe saygı duyuyorum,beğenmeyen takip etmez kötü söz kimin haddine ? Burda HBO bahanesiyle Kabin emektarlarına dil uzatan insanlar HBO sizi güldüremiyosa bknz:Recep İvedik..Adam espirileri sizin için yapıyor sizin seviyenizde zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanç Gevezeler :) ~ 7 yıl önce
Hayatında anca 25 senede iyi bir espri yapan onda da saçmalayan tipler gelmiş burada HBo yu eleştiriyor. Biz seviyoruz ve gülüyoruz. Memlekette hiç bir şey üretemeyen tiplerin meyve veren ağacı taşlamalarına şaşırmamak lazım. Kıskançlık zor zanaat. Ahmet abiyi seviyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 7 yıl önce
Bence hesabi hacklenmedi. Sadece oyle gosteriyor ve bu kilif altinda hesabindaki paylasimlari silerek ve gostermelik bir kac tane komik denen fotograf klip video paylasarak butun takipci sayisini yavas yavas block layarak azaltiyor. Profil ismi de degisti. Bunlari yaparken private idi fakat snr yine public oldu. Fotograflar sifir a indigi an public oldu. Yani hack lendi adi altinda hesabinda temizlik yapiyor ve artik baska bir kulvarda komik video lar paylasimi yapmaya basladi. Sanirim uyari aldi bir cok yerden. Kendisi elestiriye acik birisi olmadigi icin boyle bir seyi zaten kabul etmiyecektir. Devamli yolculari elestirmesi,tavuk,makarna,cay,kahve,domates suyu esprileri yapmasi,ucuculara sanki komikmis gibi garip isimler takmasi (memuy,tektrolley vs. gibi),yolculari ayirmasi ve siniflandirmasi,yok 4 bacak,yok sabah nobete giderken,yok ucustan gelirken,yok biz yatidayken gibi artik kendini tekrarlayan ve guncel olmayan caps ler ve kendince soyledigi ve bir logo bulupta o sozleri o logonun yanina yapistirdigi ekran goruntuleri tepki cekmis olabilir. Paylasimlar artik zamanin gerisinde kalmis ve demode. Kendini tekrar eden cinsten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 7 yıl önce
Sen daha iyisini Yap da takip edelim
Ok ~ 7 yıl önce
Sen daha iyisini Yap da takip edelim
İyi olmuş ~ 7 yıl önce
İyi olmuş,saçma sapan paylaşımlarda bulunuyordu,pilot kıskançlığı vardı,iyi olmuş kapansın hesap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı duyun.. ~ 7 yıl önce
Adam parasiyla puluyla kişiliği ile yada mesleği ile gündem olmadan sadece mizah zekası ile binleri peşine taktı. Beğenen olan gibi begenmeyeni de çoktur saygı duyarız ama alt başlıklar da gibi aşağılamak kabul edilemez. Şirkette sinyoritesi yada omzunda pirpiri var diye değil sevdiğimiz için takip ediyoruz! Başka bir şirketten bir dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papadeltayanki ~ 7 yıl önce
Bizim sektorde yuzu gulen gulduren insanlara karsi bir antipatiklik var,ayni mesleki capsler diger mesleklerde de oluyor hemsirelik mumessillik gibi fakar kimsede demiyor ki hastalarla dalga geciliyor!Lutfen kotu niyetinizi bu hesaba bulastirmayin biz seviyoruz vede guluyoruz;) yanindayiz hbo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanıyorum. ~ 7 yıl önce
Ulkemin insanlarina bak fesatliktan beyinleriniz çürümus. Bu adamı hic tanimam ama su yaptığı is sadece bu kötü günlerde insanlarin yuzunde bir küçük tebessüm yaratabilmek yaptığımiz işin aci gerçeklerini kendi mizaci ile komedi seklinde aktarabilmek. saygisizca konuşup sıkıldığını dile getirenler takip etmek zorunda değilsiniz Ahmet abi bu yorumu okuyorsan tekrardan hesap ac tekrar seve seve takip edip gulecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HBO takipci ~ 7 yıl önce
Ahmet Abi, sen bunlari boş ver! Okuma bile bu pis yorumları! Seni çok seviyoruz! Sabırsızla bekliyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Like a like ~ 7 yıl önce
Kabin hizmetsizleri sosyal medya paylasimi icin çalışanlara duyuru çıkarıyor onu bunu yasakliyor. Peki bu kendini komik sanan adami gormuyorlar mi ? Bu adam muaf mi duyurulardan.. Yani khb de arkadaşın olsun sirtin yere gelmez diyolardi al sana kabak gibi örnek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
ulan atsınlar mı adamı ne istiyon?
Misafir ~ 7 yıl önce
Oh be iyi olmus, kendini yücelten, hepsi birbirine benzeyen derleme video ve fotograf patlasimlarindan fenalik gelmisti, ahmetcikten kurtulduk simdilik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000