15 Mayıs 2022, Pazar 17:00:39

Hava-Sen'de Yeni Yönetim Belli Oldu

Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeni yönetim belli oldu.
  • Geciyorsunuz
  • Şimdi hava iş düşünsün
  • Sayın Seçkin Ağbim kusura bakma ama biz havacılara sen iki kalite büyüksün, bu kokbit milleti senin gibi bir delikanlının kalitesine laik değil.5 değil 3 kuruş menfaati olsun seni anında satarlar vede sen bunun farkındasın vede bile bile fedakarca yönetimine devam ediyorsun. Tebrikler
  • Seçkin kaptan aramızdan meslekten atılma riskini göze alarak gelen vede bunu THY den atılarak acı bir tecrübe ile gören, içimizden biri olarak tebrik eder.Saygıyla selamlarım.
  • Kendileri çalıp kendileri oynamaya devam ediyorlar. Tebrikler, aynen devam. Nasılsa her türlü terslikte, omuzumuza yük olan kabin personeli sebebiyle deyip işin içinden çıkıyor ya da çıktığınızı zannediyorsunuz.
  • Bunlar ne iş yapıyor, birisi açıklayabilir mi ? Yaptıkları bir çalışma, faydaları olmuş mu ?

Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeni yönetim belli oldu.

2018 yılında pilotların öncülüğünde kurulan Hava-Sen üyeleri Renaissance Polat İstanbul Hotel'de olağan genel kurul için toplandı. Tek listenin aday gösterildiği genel kurul sonrası Seçim Seçkin Koçak Genel Başkan, Engin Aksüt Genel Başkan Yardımcısı, Erkan İnanır Genel Sekreter, Süleyman Alp Evcil Mali Sekreter, Necmi Tezcan Teşkilatlanma Sekreteri, Cevriye Özer, Mehmet Erol Kahraman, Gülçin Karal ve Adem Ergüvenç ise Genel Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

İlker Akiç, İdris Elmas ve Ali İlker Erik, Denetim Kurulu Üyesi oldu. Mehmet Yücekul, Kutsal Önder ile Aslı Vural ise Disiplin Kurulu Üyeliği'ne getirildi.

©AirportHaber.com

Hava-Sen'de Yeni Yönetim Belli Oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Dalga mi ~ 2 yıl önce
Geciyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava iş ~ 2 yıl önce
Şimdi hava iş düşünsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Sayın Seçkin Ağbim kusura bakma ama biz havacılara sen iki kalite büyüksün, bu kokbit milleti senin gibi bir delikanlının kalitesine laik değil.5 değil 3 kuruş menfaati olsun seni anında satarlar vede sen bunun farkındasın vede bile bile fedakarca yönetimine devam ediyorsun. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 2 yıl önce
Seçkin kaptan aramızdan meslekten atılma riskini göze alarak gelen vede bunu THY den atılarak acı bir tecrübe ile gören, içimizden biri olarak tebrik eder.Saygıyla selamlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyna devam ~ 2 yıl önce
Kendileri çalıp kendileri oynamaya devam ediyorlar. Tebrikler, aynen devam. Nasılsa her türlü terslikte, omuzumuza yük olan kabin personeli sebebiyle deyip işin içinden çıkıyor ya da çıktığınızı zannediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 2 yıl önce
Bunlar ne iş yapıyor, birisi açıklayabilir mi ? Yaptıkları bir çalışma, faydaları olmuş mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000