22 Ocak 2022, Cumartesi 17:33:00

Havalimanındaki ölüm sonrası yeni gelişme

ABD'nin California eyaletinde, polisin perşembe günü San Francisco Havalimanı'nda bir kişiyi vurarak öldürdüğü olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
  • Gönül ister kimse kimseyi silahla vurmasın ama hayal ne acı ki. Orada böyle durumlarda polis vurur,kanuni hakkı var zira karşındaki adamın silahının sahte olup olmadığını da kimse bilemez,burada da adam polisin gözü önünde karısını bıçaklıyor polis sadece seyrediyor,vursa suçlu oluyor maalesef.
  • polis nereden bilecek silahların sahte olduğunu?

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin California eyaletinde bulunan San Francisco Havalimanı'nda silahlı bir kişi, olay çıkardığı gerekçesiyle etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı sırada vurularak hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ortaya çıkan yeni bir detay, ABD polisine yönelik eleştirileri bir kez daha gündeme taşıdı.

ABD'nin California eyaletinde, polisin perşembe günü San Francisco Havalimanı'nda vurarak öldürdüğü kişinin taşıdığı silahların sahte olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturmayı devralan San Mateo County Bölge Savcısı Steve Wagstaffe, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, polisin vurarak öldürdüğü kişinin taşıdığı silahların sahte olduğunu belirtti.

California Başsavcısı Rob Bonta, California Adalet Başkanlığının, olayı bağımsız araştıracağını duyurdu.

San Francisco Polis Sözcüsü Grace Gatpandan, perşembe günü havalimanındaki tren istasyonunda silahlı bir kişinin huzursuzluk çıkardığı, uyarılara rağmen üzerlerine geldiği için polislerce vurulduğu açıklamasını yapmıştı.

 

Havalimanındaki ölüm sonrası yeni gelişme

Yorumlar

Kanun ~ 2 yıl önce
Gönül ister kimse kimseyi silahla vurmasın ama hayal ne acı ki. Orada böyle durumlarda polis vurur,kanuni hakkı var zira karşındaki adamın silahının sahte olup olmadığını da kimse bilemez,burada da adam polisin gözü önünde karısını bıçaklıyor polis sadece seyrediyor,vursa suçlu oluyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 2 yıl önce
polis nereden bilecek silahların sahte olduğunu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000