16 Temmuz 2020, Perşembe 00:44:16

Havalimanında yolcular yer görevlisine saldırdı!

ABD'deki Fort Lauderdale Havalimanı'nda bazı yolcular yer hizmetleri çalışanına saldırdı.
  • Tutuklanan saldırganlar orada ciddi ceza alacaklardır. Aynısı burada olsa şirket arkanda durmaz, güvenlik zoraki gelir klasik şikayetçi misin diye sorar şikayetçi olsan da mahkemece göstermelik bir ceza verilir olay kapanır. Eğer saldırganların ensesi kalınsa saldırıya uğrayan personelden onlardan özür dilemesi bile istenir hatta uçuşlarında upgrade bile edilir. Sonra onlar niye ileri biz geriyiz diyoruz adaletin olmadığı ya da olsa bile adamına göre muamele edildiği bir yer nasıl ileri gidebilir ki?
  • Trumpun cok sevdigi Floridadan bir gun iste. Hepsi kafayi yemis.

ABD'deki Fort Lauderdale Havalimanı'nda bazı yolcular yer hizmetleri çalışanına saldırdı.

Bir uçuşun gecikmesinden dolayı çıkan tartışmada bazı kadın yolcular yer hizmetleri görevlisine saldırarak darp etti. Çalışana tekme ve yumruklarla saldıran yolcular, yere düşmesine rağmen vurmaya devam etti.

Çevredekilerin şaşkın ve meraklı gözlerle izlediği olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

Saldırgan yolcular daha sonra gözaltına alındı.

 

Havalimanında yolcular yer görevlisine saldırdı!

Yorumlar

Adalet ~ 4 yıl önce
Tutuklanan saldırganlar orada ciddi ceza alacaklardır. Aynısı burada olsa şirket arkanda durmaz, güvenlik zoraki gelir klasik şikayetçi misin diye sorar şikayetçi olsan da mahkemece göstermelik bir ceza verilir olay kapanır. Eğer saldırganların ensesi kalınsa saldırıya uğrayan personelden onlardan özür dilemesi bile istenir hatta uçuşlarında upgrade bile edilir. Sonra onlar niye ileri biz geriyiz diyoruz adaletin olmadığı ya da olsa bile adamına göre muamele edildiği bir yer nasıl ileri gidebilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Florida ~ 4 yıl önce
Trumpun cok sevdigi Floridadan bir gun iste. Hepsi kafayi yemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000