12 Ekim 2021, Salı 16:58:14

Havalimanında şaşırtan sürpriz!

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan bir çift, uçakla Las Vegas kentine giderken havalimanında bir sürprizle karşılaştı.
  • Atiyorlar kesin canli hayvan icin extra ucret odememek icin kendileri koymuslardir.
  • Merak ettiğim lcky nin bir eşi var mı? Kediler, köpekler, kuşlar sosyal hayvanlardır. Kafesler ve evler onların doğal alanı değildir. Zavallı hayvancağızlara oyuncak muamelesi yapıp evlere hapsediyorlar. Pis su ve tatsız tuzsuz kuru mamalarla besliyorlar. Hayvancıklar yalnız bir biçimde yaşayıp ölüp gidiyorlar. İnsan kadar bencil düşüncesiz varlık yok.
  • Bonçuk çok tatli ❤

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan bir çift, uçakla Las Vegas kentine giderken havalimanında bir sürprizle karşılaştı.

Bavullarını teslim ettiklerinde tartan görevli fazla bagaj ödemesi talep etti. 3 kiloya yakın fazla bagajı olduğunu öğrenen ikili evden çıkmadan tarttığını, bunun mümkün olmadığını söyledi ama bavulu açınca evcil köpekleri Icky’nin de kendileriyle yola çıktığını fark etti.

Jared ve Kristi Owens, hafta sonunu Las Vegas’ta geçirmek için 26 Eylül’de havalimanının yolunu tuttu. Yaşananları Facebook’taki takipçileri ve yerel basınla paylaşan çift, “Icky’nin böyle bulunması zor yerlere gizlenmek gibi bir huyu var. Neyse ki kısa sürede fark ettik ve bavulda bir şey olmamış, sağlığı yerinde” dedi.

Bavulu açtıklarında karşılarında Icky’yi görünce çok şaşırdıklarını söyleyen Jared Owens, “Onun huyu bu. Elbiselerin, paltoların, dolapların içine saklanır. Anlaşılan şimdi de bavula gizlenmeye karar vermiş” derken onlar uçağı kaçırmasın ve tatilini ertelemesin diye chihuahua’yı sahiplenen hayavalu şirketi Southwest’in çalışanı Cahty Cook’a teşekkür etti.

“Bizim Icky’yi bavula gizleyerek Las Vegas’a götürmeye çalıştığımızı filan düşünebilirlerdi. Sorun çıkabilirdi ama çok nazik davrandılar. Üstüne üstlük bavulu teslim alırken fazla bagajı tespit eden çalışanları Cathy ona biz dönene kadar göz kulak oldu” diyen Owens, Icky’yi dönüşte teslim aldıklarını, Cathy Cook’un ona çok iyi baktığını anlattı.


Havalimanında şaşırtan sürpriz!

Yorumlar

Yalan ~ 3 yıl önce
Atiyorlar kesin canli hayvan icin extra ucret odememek icin kendileri koymuslardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pet shop rezilliği ~ 3 yıl önce
Merak ettiğim lcky nin bir eşi var mı? Kediler, köpekler, kuşlar sosyal hayvanlardır. Kafesler ve evler onların doğal alanı değildir. Zavallı hayvancağızlara oyuncak muamelesi yapıp evlere hapsediyorlar. Pis su ve tatsız tuzsuz kuru mamalarla besliyorlar. Hayvancıklar yalnız bir biçimde yaşayıp ölüp gidiyorlar. İnsan kadar bencil düşüncesiz varlık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsane ~ 3 yıl önce
Efsane duyarlarda bugün.. arkadaş bu köpekler artık evcil olmuş türler.. sokakta 2 gün yaşayamazlar.. artık başka türlü besin de alamazlar.. cins kedi türleri de aynı.. bırak boş duyarı; önemli olan köpek hayatından memnun ,u değil mi?
Köpek hayrani ~ 3 yıl önce
Bonçuk çok tatli ❤

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000