21 Mayıs 2019, Salı 11:30:49

Havalimanında korkutan hata!

Japonya'daki Fukuoka Havaalanı binasının bazı kapı giriş kodları yanlışlıkla yerel medya kuruluşlarına gönderildi.
  • Bakn simdi bu olay Istanbul havalimaninda olsaydi vay ebesini ne yorumlar patlardi
  • Oha! Hala faks kullananlar varmış, üstelikte Japonya'da.

Japonya'daki Fukuoka Havaalanı binasının bazı kapı giriş kodları yanlışlıkla yerel medya kuruluşlarına gönderildi.

Japonya’nın Fukuoka Havaalanı'nın idare biriminde çalışan yetkiler, güvenlik kaygısına neden olan bir hataya imza attı. Havaalanı binasındaki bazı kapıların giriş kodları, havaalanı terminalinde bulunan mağaza ve işletmeler yerine yanlışlıkla yerel medya kuruluşlarına gönderildi. Yanlış gönderime faks numaraları ile ilgili bir hatanın sebep olduğu öğrenilirken, kodların havaalanındaki işletmelere gönderilmek istenme nedeninin ise önümüzdeki ay Fukuoka şehrinde gerçekleştirilecek G20 maliye bakanları ve merkez bankası yöneticileri toplantısı kapsamında alınan ön güvenlik önlemleri olduğu belirtildi.

Güvenlik riski yok

Havaalanı yetkilileri, yanlış adrese gönderilen kapı giriş kodlarının güvenlik açığı doğurmadığını belirtti. Yanlış gönderime konu olan giriş kapılarının güvenlik sınırlılığı bulunan bölgelere bağlı olmadığı vurgulanırken, medya kuruluşlarına ulaşan şifrelerin daha sonra tedbir amaçlı yeniden değiştirildiği kaydedildi. 

Havalimanında korkutan hata!

Yorumlar

Yorum ~ 5 yıl önce
Bakn simdi bu olay Istanbul havalimaninda olsaydi vay ebesini ne yorumlar patlardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volvo ~ 5 yıl önce
Oha! Hala faks kullananlar varmış, üstelikte Japonya'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Digiturk ~ 5 yıl önce
Hiç abonelik iptalinde bulunmadıniz sanırım. İnşallah iptal etmek zorunda da kalmazsınız. Çünkü bir türlü gönderdiğiniz iptal faksi ellerine ulaşamıyor. Ulaşsa da eksik bilgi oluyor. Bir şekilde ulaştı diyelim. Bir de elinizdeki cihazların iadesi var. O konuya hiç girmeyelim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000