11 Mart 2010, Perşembe 07:27:40

Havalimanı taksicisini şok eden ölüm!

Boğaziçi Köprüsü’nde midesinin bulandığını söyleyerek taksiden inen bir kişi, köprünün korkuluklarından atlayarak intihar etti.
  • adam "PARAM YOK" demiştir.taksici de köprüden aşağı atmıştır.sonrada bu senaryoyu yazmıştır.bu yamyamlar herşeyi yapar.
  • Para ödemedi diye taksici atmasın ?
  • sakın şöför atmış olmasın daha arabasına binecekken dövecek gibi oluyorlar hele birde yakın biryere gideceksen dediyse kardeşim ben dışhatlardan içhatlara gidecektim bogazda işim ne dediyse !
  • kalpte iman olmazsa gelecekten habire endişe duyar insan.. gayet normal
  • Ekonomideki bu kötü gidiş hepimizi derinden etkiliyor. Çoğumuz ileriyi göremiyor ve gelecekten endişe duyuyoruz. Genç yaştaki insanların intiharını ise gerçekten aklım almıyor çünkü daha yaşanacak birçok güzel günleri olabilir önlerinde. Ayrıca hepimiz son nefesimize kadar mücadele etmek durumundayız ve her yeni gün yeni bir başlangıç olarak görülmeli. Ana babalara çok iş düşüyor bence...

Taksi şoförünün verdiği bilgiye göre, dün akşam saat 20.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’ndan taksiye binen bir kişi, Kadıköy’e gitmek istediğini söyledi. Adının Metin olduğunu söyleyen müşteri, yolculuk sırasında şoförle sohbet etmeye başladı. 2 gün önce trafik kazası yaptığını ve bu nedenle ailesiyle sorunlar yaşadığını anlatan 25 yaşlarındaki kişi, Boğaz Köprüsü’ne geldiklerinde midesinin bulandığını söyleyerek şoförden taksiyi durdurmasını istedi. Duran taksiden indiği gibi korkuluklara çıkan adam kendini aşağıya bıraktı.

Deniz polisi, olayın ardından arama çalışmalarına başlarken, taksici ifadesi alınmak üzere Çengelköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

(Hürriyet)

Havalimanı taksicisini şok eden ölüm!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
adam "PARAM YOK" demiştir.taksici de köprüden aşağı atmıştır.sonrada bu senaryoyu yazmıştır.bu yamyamlar herşeyi yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Para ödemedi diye taksici atmasın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sakın şöför atmış olmasın daha arabasına binecekken dövecek gibi oluyorlar hele birde yakın biryere gideceksen dediyse kardeşim ben dışhatlardan içhatlara gidecektim bogazda işim ne dediyse !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kalpte iman olmazsa gelecekten habire endişe duyar insan.. gayet normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ekonomideki bu kötü gidiş hepimizi derinden etkiliyor. Çoğumuz ileriyi göremiyor ve gelecekten endişe duyuyoruz. Genç yaştaki insanların intiharını ise gerçekten aklım almıyor çünkü daha yaşanacak birçok güzel günleri olabilir önlerinde. Ayrıca hepimiz son nefesimize kadar mücadele etmek durumundayız ve her yeni gün yeni bir başlangıç olarak görülmeli. Ana babalara çok iş düşüyor bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000