27 Ocak 2015, Salı 13:57:23

HAVALİMANI KAMPANYASINA TAM DESTEK

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen “Niğde Havaalanı İstiyor” kampanyasına Kemerhisar Belediyesi Başkanı Beytullah Kirazcı tam destek verdi.
  • Az sefer olur ama olur. Türk bayrağını yakanların her köşesine bizim vergilerimizle, onlar ödemediği için bizim fazladan ödediğimiz elektrik, su, gaz ödemelerimizle bir havaalanı yapılırken Türkoğlu Türk Niğde'ye neden yapılmayacakmış?
  • Otobus garaji mi yapiyorsun kardesim, havalimani insa etmek kaca mal oluyor haberin var mi eyy Nigde.. Cok istiyorsaniz toplayin kendi aranizda 50 milyon dolar, yapin ufaktan bir havalimani gelsin Pegasus gitsin THY. Lakin bu basin aciklamalarinda gordugunuz tiplerin bir tanesini bile elini cebine atarken goremezsiniz. Varsa yoksa devletin, yani baskalarinin paralarini somur.
  • kendisi 2 saatten kısa havaalanına gitmeyecek diye memleketin parasını çarçur etmeye meraklı.istanbul Kadıköyde oturan adam ne yapsın? sabihaya gitmemek için Fenerbaçe sahiline havaalanı mı istesin?
  • Marmaradan niğdeye gidecek birinin havayolu kullanma şansı yok. Tamam şehrin birinci önceliği değil ama sağlayacağı katkı kaçınılmaz
  • niğdeli olarak söylüyorum. Ne yazıkki memleketimizin havalimanını kaldıracak kapasitesi yok. Nevşehir var diyenler haritaya bakarak söylemen. Nevşehir havalimanı niğdeye uzak. Yakınlarda kayseri var en yakını o. Arabayla 1 saat otobüsle 1.5 saat. Konya var 2 saat keza nevşehir var. Az aşşağıda adana var. Niğdeye havaalanı yapılsa niğde ve aksaray harici kimse kullanmaz, thy'de 3-4 ayda seferleri iptal eder
  • Kutahya zafer gibi olmayacaksa yapilsin tabi.
  • O zaman KIRŞEHİR ' é de yapılsın.
  • Hemen yakınınızda Nevşehir'de var, Niğde'ye neden havaalanı yapılsın ki? Niğde'nin çapı ne, potansiyeli ne? Ankara gibi, Konya gibi, Kayseri gibi iç anadolunun büyük kenlerine bol bol göç vermiş bir şehir.
  • which means >yandaşlarımızı destekleyelim kampanyası

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen “Niğde Havaalanı İstiyor” kampanyasına Kemerhisar Belediyesi Başkanı Beytullah Kirazcı tam destek verdi.

Kirazcı; “ Niğde Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde başlayan, Niğde ve Bor’da yayın yapan 8 gazete, TV ve haber sitelerinin bu kampanyaya katkı vermeleri bizleri umutlandırmıştır. Kolektif ruh olarak adlandırdığımız bu davranış “Niğdelilik Bilincinin” oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlayacağı ortadadır. 21. Yüzyılda ulaşım ileri teknoloji ile olurken, Niğde’de bu ulaşım sınırlı demiryolu ve karayolu ile yapılması düşünülemez!

İktisadi ve sosyal yaşama katkı sağlayacak bu projenin gerçekleşmesi durumunda Niğde’nin gelişmesi büyük bir ivme ile katlanacaktır. Birbirleriyle bağlantılı projeler kendiliğinden ortaya çıkacak, Niğde’nin ufuk çizgisi daha yükseklere taşınacaktır.
Olaya kim hangi pencereden bakarsa baksın, mutlaka artı değer göreceği bir projenin adıdır Niğde Havaalanı! Biz Kemerhisar içinse elbette iktisadi ve sosyal yönü olmakla birlikte, turizm altyapısı için olmazsa olmazlarımızdandır. Bugün Nevşehir’e gelen turistlerin % 30’u havayolu ile gelmektedir. İl ekonomisine katkısı milyonlarla ifade edilmektedir. Nevşehir’den daha fazla turistlik alt yapı ve çeşitliliği barındıran başta Tyana ve Niğde, böylesine bir havaalanından büyük fayda sağlayacaktır.

Bugün bu kampanyanın sosyal medyada, imza standları ile görsel afiş ve çalışmalarla Niğde’de büyük bir heyecan yaşattığının farkındayız. Önümüzde ki Cuma günü ise kentimizde ki Atatürk Kültür Parkı’nda imza toplayarak kampanyaya destek vereceğiz, bölge yerleşimlerinden pazarımıza gelen insanlara da ulaşacağız. Bununla birlikte bu kampanyanın “Niğde’nin Ortak Aklı”na dönüşmesi için, yapılacak olan her türlü toplantıya ev sahipliği yapacağımızı ilan eder, kampanyanın yaygınlaşması konusunda her türlü destek vereceğimizi de büyük bir gururla söyleyebiliriz” dedi.

HAVALİMANI KAMPANYASINA TAM DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Yapılsın tabi ~ 9 yıl önce
Az sefer olur ama olur. Türk bayrağını yakanların her köşesine bizim vergilerimizle, onlar ödemediği için bizim fazladan ödediğimiz elektrik, su, gaz ödemelerimizle bir havaalanı yapılırken Türkoğlu Türk Niğde'ye neden yapılmayacakmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Nigde eksikti ~ 9 yıl önce
Otobus garaji mi yapiyorsun kardesim, havalimani insa etmek kaca mal oluyor haberin var mi eyy Nigde.. Cok istiyorsaniz toplayin kendi aranizda 50 milyon dolar, yapin ufaktan bir havalimani gelsin Pegasus gitsin THY. Lakin bu basin aciklamalarinda gordugunuz tiplerin bir tanesini bile elini cebine atarken goremezsiniz. Varsa yoksa devletin, yani baskalarinin paralarini somur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport hastası ~ 9 yıl önce
kendisi 2 saatten kısa havaalanına gitmeyecek diye memleketin parasını çarçur etmeye meraklı.istanbul Kadıköyde oturan adam ne yapsın? sabihaya gitmemek için Fenerbaçe sahiline havaalanı mı istesin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Marmaradan niğdeye gidecek birinin havayolu kullanma şansı yok. Tamam şehrin birinci önceliği değil ama sağlayacağı katkı kaçınılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka2 ~ 9 yıl önce
niğdeli olarak söylüyorum. Ne yazıkki memleketimizin havalimanını kaldıracak kapasitesi yok. Nevşehir var diyenler haritaya bakarak söylemen. Nevşehir havalimanı niğdeye uzak. Yakınlarda kayseri var en yakını o. Arabayla 1 saat otobüsle 1.5 saat. Konya var 2 saat keza nevşehir var. Az aşşağıda adana var. Niğdeye havaalanı yapılsa niğde ve aksaray harici kimse kullanmaz, thy'de 3-4 ayda seferleri iptal eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konformist Nigde ~ 9 yıl önce
Istanbul'da milyonlarca kisi her gun (bak sirf ucaga binecekleri zaman degil, her gun) arabasiyla 1, otobusle 1,5 saatten fazla yol katediyor isine gitmek icin. Ayni yolu her aksam da geri donuyorlar. Biraz insaf, biraz edep sevgili Nigdeliler bu ne bohemdir, bu ne genisliktir!
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kutahya zafer gibi olmayacaksa yapilsin tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
O zaman KIRŞEHİR ' é de yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevşehir varken ~ 9 yıl önce
Hemen yakınınızda Nevşehir'de var, Niğde'ye neden havaalanı yapılsın ki? Niğde'nin çapı ne, potansiyeli ne? Ankara gibi, Konya gibi, Kayseri gibi iç anadolunun büyük kenlerine bol bol göç vermiş bir şehir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
norge ~ 9 yıl önce
which means >yandaşlarımızı destekleyelim kampanyası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000