10 Şubat 2017, Cuma 09:42:17

Havalimanı çalışanı tutuklandı

Sosyal Medya hesabından terörü ve terör örgütünü övdüğü belirlenen üçüncü havalimanında vinç operatör yardımcısı olarak çalışan E.A isimli şahıs, jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.
  • havalimanında,thy,tgs,iga,saw,teknik hemen her devlet kurumunda,işyerinde,şirkette,şantiyede,inşaatta bunlar varlar. açılım davasında kürt vatandaşlara hoş görünmek ve oylarını almak için iktidarca özelikle abdülkadir aksu ve hüseyin çelik zamanında bilhassa adalet,eğitim ve güvenlik kurumlarına sokulup hakim,savcı,öğretmen,polis,asker yapılan hdpliler şimdi temizlenmeye çalışılıyor tıpkı sahtekar,hain secde kardeşleri fetocular gibi...bunları bu kurumlara sırf oy almak ve iktidarları devam etsin diye dolduranların ve sorgulamadan,etmeden sırf biat,para ve çıkar için bu zihniyete oy verenlerin hiç mi suçu yok ?
  • Şu sahnelenen soytarılığa bakın. Ülkenin taa en başındaki yöneticiler vaktiyle çıkıp bir adam hakkında iyidir, sağlamdır, bizdendir diyor. Başbakanına, Cumhurbaşkanına, Bakanlarına inanan halk, onların güvendiği adamın da peşine takılıyor ve bu adam birden bire terörist ilan ediliyor. Sormazlarmı şimdi doğruyu söylediğini nereden bilelim diye? O nedenle zırvalık. Bence herşeye inanmamalı. Bunların hepsi zırvalık.
  • Geçmişte birlikte yürüdük biz bu yollarda diyenler de tutuklanmadan bu işin samimiyetine inanmam.
  • thy içinde bile var. 4 kez şikayet ettim, hiç önlem alınmadı. adam açıkça kendi ağzıyla pkklı olduğunu söylediği halde, halen tutuklanmadı.
  • MUST CONTINUE
  • 35 yıldır terörle yaşayıp da kanunları yetersiz olan bizden başka ülke yoktur! geçen tv'de vardı terörist 18 ayrı suçtan 24 yılla yargılanıyor 8 sene ceza alıyor 1,5 sene yatıp çıkıyor! terörizme destek verenler tutuklansın,en ağır cezayı alsın tabii de kaldırımda bekleyen 16 yaşında kıza çarpıp,öldüren, alkollü olduğu belli olmasın diye kaçıp 2 gün sonra teslim olan, tutuksuz yargılanıp sadece 18 bin tl onu da 12 taksitte ödeme cezası alan bir mahluk nasıl böyle basit bir ceza ile kurtulabiliyor? adaletin olmadığı yerde kaos olur herkes kendi kanununu kendi uygularsa ortalık ne hale gelir? adam gibi kanunlar neden koyulmuyor koyulsa bile uygulanmıyor? madem o kanunları yapacak aklımız yok, elin adamının her icadını bayıla bayıla alıyoruz da kanunlarını niye almıyoruz? yüce allah, adaletin,eşitliğin olmadığı, kul hakkının böylesine rezilce yendiği,hırsızlığın,arsızlığın,yolsuzluğun tavan yaptığı bir ülkeye huzur,mutluluk,refah,bereket verir mi, vermiyor da ama hala akıllanmıyoruz !
  • Thy de bir sürü pkk lı var.
  • Böyle insanlara ekmek veriyoruz.bunun adı vatan hayinligidir
  • İnşallah.
  • İyi olmuş, daha çok var onun gibiler, adamlar doğudaki şantiyelerin yakılmasını seyrediyorlar sonra da gelip buradaki şantiyelerde çalışıyorlar hem de hala terör propagandası yaparak

Sosyal Medya hesabından terörü ve terör örgütünü övdüğü belirlenen üçüncü havalimanında vinç operatör yardımcısı olarak çalışan E.A isimli şahıs, jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, E.A isimli şahsın sosyal medya hesabından terör örgütünü övdüğünü ve provakatif eylemlerin yapılmasına zemin hazırlayacak paylaşımlarda bulunduğunu tespit etti. Hemen harekete geçen jandarma ekipleri şahsın 3. Havalimanı'nda Kule Vinç Operatör yardımcısı olarak çalıştığını belirledi.Ekipler, mahkemeden alınan arama kararının ardından havalimanı inşaatına giderek E.A'yı gözaltına aldı. Şahsın yapılan üst aramasında bir adet cep telefonu ve mahkemece toplatılma kararı bulunan yasak yayın ele geçirildi. Gözaltına alınan E.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Havalimanı çalışanı tutuklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

al sana açılım ~ 7 yıl önce
havalimanında,thy,tgs,iga,saw,teknik hemen her devlet kurumunda,işyerinde,şirkette,şantiyede,inşaatta bunlar varlar. açılım davasında kürt vatandaşlara hoş görünmek ve oylarını almak için iktidarca özelikle abdülkadir aksu ve hüseyin çelik zamanında bilhassa adalet,eğitim ve güvenlik kurumlarına sokulup hakim,savcı,öğretmen,polis,asker yapılan hdpliler şimdi temizlenmeye çalışılıyor tıpkı sahtekar,hain secde kardeşleri fetocular gibi...bunları bu kurumlara sırf oy almak ve iktidarları devam etsin diye dolduranların ve sorgulamadan,etmeden sırf biat,para ve çıkar için bu zihniyete oy verenlerin hiç mi suçu yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zırvalık ~ 7 yıl önce
Şu sahnelenen soytarılığa bakın. Ülkenin taa en başındaki yöneticiler vaktiyle çıkıp bir adam hakkında iyidir, sağlamdır, bizdendir diyor. Başbakanına, Cumhurbaşkanına, Bakanlarına inanan halk, onların güvendiği adamın da peşine takılıyor ve bu adam birden bire terörist ilan ediliyor. Sormazlarmı şimdi doğruyu söylediğini nereden bilelim diye? O nedenle zırvalık. Bence herşeye inanmamalı. Bunların hepsi zırvalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece o mu? ~ 7 yıl önce
Geçmişte birlikte yürüdük biz bu yollarda diyenler de tutuklanmadan bu işin samimiyetine inanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 7 yıl önce
thy içinde bile var. 4 kez şikayet ettim, hiç önlem alınmadı. adam açıkça kendi ağzıyla pkklı olduğunu söylediği halde, halen tutuklanmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOOD JOB ~ 7 yıl önce
MUST CONTINUE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 7 yıl önce
35 yıldır terörle yaşayıp da kanunları yetersiz olan bizden başka ülke yoktur! geçen tv'de vardı terörist 18 ayrı suçtan 24 yılla yargılanıyor 8 sene ceza alıyor 1,5 sene yatıp çıkıyor! terörizme destek verenler tutuklansın,en ağır cezayı alsın tabii de kaldırımda bekleyen 16 yaşında kıza çarpıp,öldüren, alkollü olduğu belli olmasın diye kaçıp 2 gün sonra teslim olan, tutuksuz yargılanıp sadece 18 bin tl onu da 12 taksitte ödeme cezası alan bir mahluk nasıl böyle basit bir ceza ile kurtulabiliyor? adaletin olmadığı yerde kaos olur herkes kendi kanununu kendi uygularsa ortalık ne hale gelir? adam gibi kanunlar neden koyulmuyor koyulsa bile uygulanmıyor? madem o kanunları yapacak aklımız yok, elin adamının her icadını bayıla bayıla alıyoruz da kanunlarını niye almıyoruz? yüce allah, adaletin,eşitliğin olmadığı, kul hakkının böylesine rezilce yendiği,hırsızlığın,arsızlığın,yolsuzluğun tavan yaptığı bir ülkeye huzur,mutluluk,refah,bereket verir mi, vermiyor da ama hala akıllanmıyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
Thy de bir sürü pkk lı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Teknik te özellikle gn md ve yn krl bsk na yazdım ama hala orda adam 2 yıl gecti hala orda... Ucaga biniyor kokpit giriyor bu adamlar..
Delikurt ~ 7 yıl önce
Burdan isim ver? GEREKENİ YAPALIM.
Istihbarat ~ 7 yıl önce
Benim tanıdığım vardı pkaka iti işten atıldı ama hakkında hiç işlem yapılmadı malasef..
farketmez ~ 7 yıl önce
Böyle insanlara ekmek veriyoruz.bunun adı vatan hayinligidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 7 yıl önce
Köyündeki şantiyeyi yakıyor, gelip burdaki şantiyeden ekmek yiyor
Darısı tk dakilere ~ 7 yıl önce
İnşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
açılım ayağına teröristleri şımartan, meydanlarda bölücü şarkıcılarla beraber şarkılar söyleyen, terörist başının mesajı okunurken alkışlayan,ayaklarına hakim gönderen, şehirler silah depoları haline getirilirken valilere karışmayın yazısı gönderen, kobani'dekilerin alınlarından öpüyorum diye mesaj veren, ne idiğü belirsiz suriyelileri ülkemize dolduran,istihbarat zaafımız yok deyip şehirlerimizde 15 ayda defalarca bomba patlatılmasına seyirci kalan ve daha birçok haltı yiyenler için de darısı başlarına inşallah diyor musun?
birisi ~ 7 yıl önce
İyi olmuş, daha çok var onun gibiler, adamlar doğudaki şantiyelerin yakılmasını seyrediyorlar sonra da gelip buradaki şantiyelerde çalışıyorlar hem de hala terör propagandası yaparak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000