12 Haziran 2022, Pazar 12:02:21

Havaist servis aracı zincirleme kazaya karıştı

İstanbul Büyükçekmece D-100 Karayolu'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 3 servis minibüsü zincirleme kaza yaptı.
  • Kesin şöför Tgs den çıkmadır.

İstanbul Büyükçekmece D-100 Karayolu'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 3 servis minibüsü zincirleme kaza yaptı.  Araçlardan birinin havalimanı yolcularını taşıyan Havaist otobüsü olduğu öğrenildi.

Kaza saat 08.30 sıralarında D-100 karayolu Avcılar istikametinde meydana geldi. Seyir halindeki servis minibüsü bilinmeyen bir nedenle refüje çıkarak kaza yaptı. Arkasından gelen iki servis minibüsü de zincirleme kazaya neden oldu. Kaza sonrası olay yerine giden çekici ile servis minibüsleri yoldan kaldırıldığı sırada havalimanına yolcu taşıyan servis otobüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayınca servis minibüslerine arkadan çarptı.

Kazada 6 kişi yaralanırken havalimanı servis otobüsünün minibüslere çarptığı anlar cep telefonu ile kaydedildi. Zincirleme Kaza sonrası D100 karayolu Avcılar istikametinde tüm şeritler bir süre tamamen trafiğe kapandı. Kazaya karışan minibüsler çekici ile kaldırıldı, çalışır durumdaki servis otobüsü de güvenli bölgeye alınarak yol trafiğe tamamen açıldı.

 

 

Havaist servis aracı zincirleme kazaya karıştı

Yorumlar

Cadet ~ 2 yıl önce
Kesin şöför Tgs den çıkmadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Kesin tgs'li birisi sana bir şey yapmış anlaşılan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000