08 Ocak 2018, Pazartesi 13:14:23

Havada korku dolu anlar yaşandı!

Tunus Havayolları'nın Tunus-Paris seferini gerçekleştiren yolcu uçağı şiddetli türbülansa girdi. Uçakta korku dolu anlar yaşandı.
  • ekonomi yolcularıyla dalga geçemessin lafı soktum çıkarmakta kolay gelsin
  • Araplar yine beddua almıştır.
  • pilotlar TSK kokenli olabilir mi? TSK = Tunus silahli kuvvetleri
  • Turbulans aninda yemekmi isterler. Ziklm olsun ekibin yolcunun hayatini dusunmiyorlar yemek isterler, gorgusuz mahluklar,
  • Hahahahahah ohh iyi olmuş. Yemeyin yemek falan. Allahın cezaları. Kabin ekibine "uçan garson" diyince iyi, uçak türbülansa girip korktugunuzda da o an sizin kurtarıcınız olarak görüyosunuz dimi? Yok öyle bi dünya. Emin olun o insanlar uçak acil iniş yapsa bu terbiyesizlikleriniz yüzünden sizi kurtarmak yerine ilk kendilerini kurtarırlar, aileleri için. Hadi şimdi gidin evde yiyin yemeğinizi fakir ekonomi yolcuları sizi
  • Weather radar açmayı unutmuşlar
  • Aklıma, hava şartları nedeniyle servisi yarıda kesip, yerlerine dönen kabin memurlarına kızıp, bağıran yolcular geldi. Uçakta ayakta zor duruluyor, adam tutmuş ilk 3 sıraya servis yapmış Kabin Memurlarına, "Onlar torpilli tabi, uçak ters dönse onlara verirsiniz çayı, bize yok" diye yırtınıyor. Hay o çayda boğul e mi ? Umarım bir gün böyle haşlanırlar.

Tunus Havayolları'nın Tunus-Paris seferini gerçekleştiren yolcu uçağı şiddetli türbülansa girdi. Uçakta korku dolu anlar yaşandı.

Tunus'un bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Tunisair'e ait A320 tipi yolcu uçağı Tunus Uluslararası Havalimanı'ndan Paris'e gitmek üzere havalandı. Paris'e giden yolcu uçağında kabin memurlarının ikram servisinden hemen sonra korku dolu anlar yaşandı. Bir anda türbülansa giren uçakta bütün yiyecek ve içecekler kabin içerisine döküldü. Bazı yolcuların üzerine dökülen sıcak içeçekler nedeniyle canların yanması sonucu çığlıklar attığı öğrenildi.

TU722 sefer sayılı uçakta yaşanan olayda yolcuları sakinleştirmek ise kabin memurlarına düştü. Paris'e inene kadar yolcuları sakinleştirmeye çalışan kabin memurları türbülans sırasında koridorda yürürken düşen bir kaç yolcuya da ilk müdahaleyi yaptı.

Yaşanan olay nedeniyle ciddi bir yaralanma vakası olmadığı ve içerisi adeta çöplüğe dönen uçağın temizlik çalışmaları nedeniyle dönüş seferinin rötarlı olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

©AirportHaber.com



Havada korku dolu anlar yaşandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

by bykuş ~ 6 yıl önce
ekonomi yolcularıyla dalga geçemessin lafı soktum çıkarmakta kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 6 yıl önce
Araplar yine beddua almıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSK- askeri? ~ 6 yıl önce
pilotlar TSK kokenli olabilir mi? TSK = Tunus silahli kuvvetleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turbulans ~ 6 yıl önce
Turbulans aninda yemekmi isterler. Ziklm olsun ekibin yolcunun hayatini dusunmiyorlar yemek isterler, gorgusuz mahluklar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CY ~ 6 yıl önce
Hahahahahah ohh iyi olmuş. Yemeyin yemek falan. Allahın cezaları. Kabin ekibine "uçan garson" diyince iyi, uçak türbülansa girip korktugunuzda da o an sizin kurtarıcınız olarak görüyosunuz dimi? Yok öyle bi dünya. Emin olun o insanlar uçak acil iniş yapsa bu terbiyesizlikleriniz yüzünden sizi kurtarmak yerine ilk kendilerini kurtarırlar, aileleri için. Hadi şimdi gidin evde yiyin yemeğinizi fakir ekonomi yolcuları sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 6 yıl önce
Senin aklından bir zorun var ama !!
Pilotaj hatası ~ 6 yıl önce
Weather radar açmayı unutmuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
Vallaha mı bak nasıl akıllarına gelmemiş
yürü beee ~ 6 yıl önce
tamam artık yorum yapmayın. bu yorum herşeyi açığa kavuşturuyor sebep pilotaj hatasıymış dağılın artık.
Sürücü ~ 6 yıl önce
Aklıma, hava şartları nedeniyle servisi yarıda kesip, yerlerine dönen kabin memurlarına kızıp, bağıran yolcular geldi. Uçakta ayakta zor duruluyor, adam tutmuş ilk 3 sıraya servis yapmış Kabin Memurlarına, "Onlar torpilli tabi, uçak ters dönse onlara verirsiniz çayı, bize yok" diye yırtınıyor. Hay o çayda boğul e mi ? Umarım bir gün böyle haşlanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 6 yıl önce
Haşlanmaları temennisi hariç yazdıklarınızın hepsine katılıyorum...
Türbülans ~ 6 yıl önce
Yazdıklarına katılıyorum hatta pek çok kez yazdıklarına benzer durumla karşılaştım ama hepsi de THY uçuşunda ...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000