24 Eylül 2020, Perşembe 08:48:09

"Havacılık sektörü bir daha asla eski haline gelmeyecek"

British Airways ve Iberia'yı bünyesinde bulunduran IAG'nin eski CEO'su Willie Walsh, havacılık sektörüyle ilgili tedirgin edecek bir açıklamada bulundu.
  • sen merak etme ceo, istikbal göklerdedir, hiç kimse geleceğini çöpe atmaz
  • çok saçma bir tahmin.bir daha eskiye dönmek ne kelime 1-2 yıla kalmaz eskisinden daha da yoğun bir şekilde uçuş faaliyetleri artmaya devam eder. bu yorumu yapan beyefendi fazla ileri görüşlü değil yada bu şekilde düşünmesi bazılarının çıkarına olduğu için böyle beyanat vermiş. düşünün bakalım bugüne kadar insanoğlu alıştığı hangi konfordan vazgeçmiş. yok böyle birşey. nasıl artık cep telefonu kullanmaktan vazgeçilemez ise uçakla seyehat etmekten yada başka yerler gezip görme lüksünden (ki artık lüks değil) vazgeçemez insanoğlu.
  • 2022 yazında sular durulduğunda mevcut 3000 küsür havayolu şirketinden 30 küsürü ayakta kalır. Devlet desteği ile ayakta kalacak olan THY de yeni nesil devler arasında yer alır. Tekelleşme ile ucuz uçak biletleri bir hatıra olarak hatırlayacağız. Finansal düzenin kontrollü kaos ile yıkılarak yeniden inşası ve sınırsız para hakimiyetinin inşa edilen dijitalleşme temeli üzerine yükselebilecek dijital kriptoparalar vs ile kartlar yeniden dağıtılıyor. Laboratuvar ürünü olduğu artık aşikar olan koronavirüsün başlangıcını şimdi zorla küresel ısınmaya bağlamak istiyorlar. Önümüzdeki birkaç yılda en büyük değişim küresel ısınma merkezli hareketler olarak karşımıza geliyor. Amazonları, Avustralya'yı yakanlar ile Korona çağını başlatanlar aynı kötü adamlar... Ağır karbon emisyon vergileri gelmek üzere... Petrol ile çalışan herşeyi yavaş yavaş yok edilecek. Havacılık da dahil... Verimli elektrikli, yeni nesil uçaklar çıkana kadar halkın ulaşımı çevreci ve sıfır emisyonlu hızlı trenler olacak...
  • Lisansları,havalimanlarını,pistleri,otelleri,turistik tesisleri kıvırıp bi tarafımıza sokalım o zaman!!!Nefret ediyorum bu kaos teorisyenlerinden...uğursuz ağzınızın taaa içine s..ayım!!!!
  • Göreceksiniz 1 sene içinde hicbir sey kalmayacak, felaket tellallarina inanmiorm
  • Bu virüs illetinin tek faydası doğa'ya oldu.
  • Tmm düzeldik dedi bu adam ne bilir bizim ki muhasebede kagıttan uçak uçurmuş başarısı ile ceo olan adam,bunların ceo hiç bir şey bilmiyor:)
  • Biz görevimizin başındayız!!!
  • 2-3 yıl pilotluğa yaklaşmayın.havayolları pilotlarını çıkarırken sen hangi hava yollarına gireceksin.iş yok.havacılık bitti artık.gerçek bu.sıra uçuş okullarında tek tek kapanacaklar ,bekleyin görün.uçuş okullarına paranızı kaptırmayın.
  • "Havacılık sektöründe 41 yıl çalışan 58 yaşındaki Willie Walsh" 17 yaşında sektöre nasıl girdin acaba?

British Airways ile Iberia'yı bünyesinde barındıran International Airline Group'un eski CEO'su Willie Walsh, korona salgını havacılık sektörünün eski günlerine bir daha asla dönemeyeceğini söyledi.

‘’Sektör daha küçük ancak daha verimli olacak’’

Turizmgüncel'de yer alan bilgiye göre; Geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılarak koltuğunu Iberia'nın CEO'su Luis Gallago'ya bırakan Willie Walsh, ''Havacılık sektörü bir daha asla eski haline gelmeyecek. Sektör daha küçük ancak daha verimli olacak.'' dedi.

Konsolidasyonlar büyük oranda iflaslardan kaynaklanıyor

Euroncontrol'a online demeç veren Willie Walsh, ''Havacılık sektörü küçülecek ve oyuncu sayısı azalacak. Konsolidasyonun büyük çoğunluğu iflaslardan kaynaklanacak. Öte taraftan Covid-19, hayatta kalan hava yolu şirketlerini daha dayanıklı hale getirecek. Pek çok hava yolu şirketi pozitif yönde yeniden yapılanıyor. Bu nedenle daha dayanıklı olacaklar, ilerideki krizlere daha iyi yanıt verecekler.'' ifadelerini kullandı.

''İyileşme tersine döndü''

Önümüzdeki birkaç ayın havacılık sektörü için çok ama çok zor olacağını vurgulayan IAG eski CEO'su, Avrupa havacılık sektöründe görülen kısa süreli iyileşmenin de tersine döndüğünü söyledi.

Havacılık sektöründe 41 yıl çalışan 58 yaşındaki Willie Walsh, 2011 yılından bu yana IAG'nin CEO'su olarak görev yapıyordu.

"Havacılık sektörü bir daha asla eski haline gelmeyecek"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

olur olur ~ 4 yıl önce
sen merak etme ceo, istikbal göklerdedir, hiç kimse geleceğini çöpe atmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ~ 4 yıl önce
çok saçma bir tahmin.bir daha eskiye dönmek ne kelime 1-2 yıla kalmaz eskisinden daha da yoğun bir şekilde uçuş faaliyetleri artmaya devam eder. bu yorumu yapan beyefendi fazla ileri görüşlü değil yada bu şekilde düşünmesi bazılarının çıkarına olduğu için böyle beyanat vermiş. düşünün bakalım bugüne kadar insanoğlu alıştığı hangi konfordan vazgeçmiş. yok böyle birşey. nasıl artık cep telefonu kullanmaktan vazgeçilemez ise uçakla seyehat etmekten yada başka yerler gezip görme lüksünden (ki artık lüks değil) vazgeçemez insanoğlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filyasyon ~ 4 yıl önce
2022 yazında sular durulduğunda mevcut 3000 küsür havayolu şirketinden 30 küsürü ayakta kalır. Devlet desteği ile ayakta kalacak olan THY de yeni nesil devler arasında yer alır. Tekelleşme ile ucuz uçak biletleri bir hatıra olarak hatırlayacağız. Finansal düzenin kontrollü kaos ile yıkılarak yeniden inşası ve sınırsız para hakimiyetinin inşa edilen dijitalleşme temeli üzerine yükselebilecek dijital kriptoparalar vs ile kartlar yeniden dağıtılıyor. Laboratuvar ürünü olduğu artık aşikar olan koronavirüsün başlangıcını şimdi zorla küresel ısınmaya bağlamak istiyorlar. Önümüzdeki birkaç yılda en büyük değişim küresel ısınma merkezli hareketler olarak karşımıza geliyor. Amazonları, Avustralya'yı yakanlar ile Korona çağını başlatanlar aynı kötü adamlar... Ağır karbon emisyon vergileri gelmek üzere... Petrol ile çalışan herşeyi yavaş yavaş yok edilecek. Havacılık da dahil... Verimli elektrikli, yeni nesil uçaklar çıkana kadar halkın ulaşımı çevreci ve sıfır emisyonlu hızlı trenler olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Lisansları,havalimanlarını,pistleri,otelleri,turistik tesisleri kıvırıp bi tarafımıza sokalım o zaman!!!Nefret ediyorum bu kaos teorisyenlerinden...uğursuz ağzınızın taaa içine s..ayım!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih ~ 4 yıl önce
Göreceksiniz 1 sene içinde hicbir sey kalmayacak, felaket tellallarina inanmiorm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
covid ~ 4 yıl önce
Bu virüs illetinin tek faydası doğa'ya oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yumoş ~ 4 yıl önce
Hava yollarının havası mecaz olarak hiç bu kadar cuk oturmamıştı
Doğa ~ 4 yıl önce
Doğa verdiğini alır
Eee bizim dueyen ceo ~ 4 yıl önce
Tmm düzeldik dedi bu adam ne bilir bizim ki muhasebede kagıttan uçak uçurmuş başarısı ile ceo olan adam,bunların ceo hiç bir şey bilmiyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 4 yıl önce
Biz görevimizin başındayız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
2-3 yıl pilotluğa yaklaşmayın.havayolları pilotlarını çıkarırken sen hangi hava yollarına gireceksin.iş yok.havacılık bitti artık.gerçek bu.sıra uçuş okullarında tek tek kapanacaklar ,bekleyin görün.uçuş okullarına paranızı kaptırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Willi kardeş ~ 4 yıl önce
"Havacılık sektöründe 41 yıl çalışan 58 yaşındaki Willie Walsh" 17 yaşında sektöre nasıl girdin acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000