17 Temmuz 2009, Cuma 08:11:07

Havacılık festivali iptal edildi!

Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 75. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan havacılık festivali olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
  • Olumsuz hava koşulları 3 gün sürer 5 gün sürer. İptal yerine ERTELENDİ deseydiniz. Zaten havacılıktan yoksunuz, bir de olanı yok etmeyelim. Havacılık deyince aklımıza sadece uçak geliyor. Yüzlerce paraşüt kulübü, yüzlerce planör kulübü olması lazım 70 milyonluk ülkemde.

Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 75. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 4’ncü Abant Havacılık Festivali Abant bölgesindeki olumsuz hava koşulları, devam eden sağanak yağış ve sel, heyelan ve kamp alanında oluşan balçık - gölet etkisinden dolayı iptal edildi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada festivali yapamamaktan dolayı  üzüntülerini dile getiren Bolu Sportif Havacılık ve Doğa  Sporları Derneği Başkanı Fatih Yamaner, 17 Temmuz 2009 saat 14:00 de Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Danışma Merkezi’nde, Doğa ve Hava Sporları ekipmanları tanıtım faaliyetlerinin yapılacağını belirtti.                          

Havacılık festivali iptal edildi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Olumsuz hava koşulları 3 gün sürer 5 gün sürer. İptal yerine ERTELENDİ deseydiniz. Zaten havacılıktan yoksunuz, bir de olanı yok etmeyelim. Havacılık deyince aklımıza sadece uçak geliyor. Yüzlerce paraşüt kulübü, yüzlerce planör kulübü olması lazım 70 milyonluk ülkemde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000