19 Mayıs 2010, Çarşamba 18:49:16

HAVAALANINDA YAKIT KRİZİ

Beyrut Havaalanı’ndaki yakıtın kalitesi ile ilgili sorun yaşanınca havaalanı yetkilileri havayolu şirketlerini uyardı: Fazla yakıtla buraya gelin…
  • Anadolujet'in Beyrut seferlerine başlayacağı söylentileri var. Beyrut, Bakü, Casablanca söylentileri dolaşıyor. Anadolujet başlamasa bile bu kadar sefer sayısı fazla gibi.
  • yakında pegasus ta beyruta başliyor. o hat bu kadar oyuncuyu kaldirablirmi ? thy , middle east ve pegasus ?

Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki havaalanında uçaklara verilmek üzere getirilen uçak yakıtının kalitesi ile ilgili bir sıkıntı yaşanınca Lübnanlı yetkililer, havaalanına gelecek havayolu şirketlerini uyardı.

Yaşanan sorundan dolayı uçaklara yakıt sağlanması konusunda sıkıntı yaşanıyor.


Havaalanı yetkilileri, “ Beyrut Havaalanı’na gelecek uçakların yakıt almasına gerek kalmayacak şekilde buraya gelmelerini rica ediyoruz” dedi.

Yetkililer ayrıca, seferlerin yakıt sorunundan etkilenmemesini umduklarını ve güvenlikle ilgili herhangi bir sorun bulunmadığını belirtti. Yakıta ihtiyacı olan şirketlere halen yakıt sağlayabilecekleri de açıklandı.

Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi, 11 Mayıs’ta kendilerine ulaşan yakıtı testlerden geçirdiklerini ve uçak motorlarında kullanılması için gerekli olan standartları sağlamadığını anladıklarını söyledi. Yakıt sevkiyatı ile ilgili başka herhangi bir detay verilmedi.

Yetkililer yeni yakıt sevkiyatının Pazar günü kendilerine ulaşmasını beklediklerini belirtti. Normal şartlar altında Beyrut Havaalanı’nda 18 milyon litre yakıt saklanırken, şu an yalnızca 6 milyon litre bulunuyor.

Türk Hava Yolları'nın da İstanbul-Beyrut arasında uçak seferleri bulunuyor.
HAVAALANINDA YAKIT KRİZİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolujet'in Beyrut seferlerine başlayacağı söylentileri var. Beyrut, Bakü, Casablanca söylentileri dolaşıyor. Anadolujet başlamasa bile bu kadar sefer sayısı fazla gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakında pegasus ta beyruta başliyor. o hat bu kadar oyuncuyu kaldirablirmi ? thy , middle east ve pegasus ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000