23 Şubat 2020, Pazar 09:12:46

"Hava sahasını ihlal eden uçakları vuracağız"

Esed rejimine bağlı ülkenin resmi haber ajansı SANA’da yer alan habere göre; Suriye hava sahasını ihlal eden her uçağın vuracağı duyuruldu.
  • Birader , ülkende koalisyon güçleri cirit atıyor havada,neden yıllardır vurmuyorsun?
  • Ben , 6 Eylül'ü, Golan tepelerini, terörist kamplarını, APO seviciliğinizi hep hatırlıyorum, unutmadım. Mesleki yeminin olmasına rağmen sayısal olarak en büyük cellatlığı yapan eyy Esed bu günah yükünü daha fazla taşıyamazsın.
  • Umarım Chpliler bu haberi iyi okuyordur Suriye belasını başımıza Chp açmıştır Eset Alevidir ülkemizdeki alevilerin partiside Chpdir dolayısıyla Suriye ve Suriyelilerin sorumlusu Chp dir nokta
  • Beğenmediğiniz F-35'ler elimizde olsaydı istediğimiz gibi hava desteği sağlardık. İsral'in son yıllarda yaptığı hava saldırılarına bakın, Şam'da bile istediği noktayı tereyağında kıl çeker gibi vurabiliyor.
  • Suriye’nin sahibi “HADİ YAVRUM MAHALLENİZE. BURDA OYNAMAYA KALKARSAN CANINA OKURUM” diyor. Sıkıyor mu?
  • Esede düştü. Adamın ismi Assad. Esed nerden çıktı ?
  • İsrail sürekli istediği yeri bombalıyor bir tane İsrail uçağı vurduğunu duymadık. Putin’in izni olmadan tuvalete gidemezsin konuştuğun laflara bak. Gören de adam zanneder
  • Suriye hava sahası derken Rusiye hava sahasını kastetmiş olmalısın. Senden başka herkes var ülkede
  • Hava sahanmı kaldı, İsrail kafasına göre girip hedef imha ediyor, VURSANA yürek ister, Sen ancak varil bombasını pazar yerlerine attır, Ülken çoktan işgal edildi, O kadar mazlumun hesabını nasıl vericeksin,
  • söyleyene (esad) değil söyletene(Rusya) bak! içimizdeki Rusçular/Avrasyacılar nasıl rahat uyuyor musnuz? s400'ler ne oldu?!

Esed rejimine bağlı ülkenin resmi haber ajansı SANA’da yer alan habere göre; Suriye hava sahasını ihlal eden her uçağın vuracağı duyuruldu.

DOĞRUDAN ATEŞ AÇMA EMRİ
Suriye silahlı kuvvetleri komuta merkezinden yapılan açıklamada, hava savunma birliklerine, ülkenin hava sahasını yasalara aykırı olarak ihlal eden hava araçlarına doğrudan ateş açma emri verildiği belirtildi.

“HAVA SAHAMIZ İHLAL EDİLİR EDİLMEZ YOK EDECEĞİZ”
Açıklamada, “Suriye’nin hava sahasını ihlal eden her uçak, bizim semalarımızda bulunmasına izin verilmeyen düşman hedefi olarak değerlendirilecek. Tespit edilir edilmez takip edilecek ve hava sahamızı ihlal eder etmez yok edilecek” ifadelerine yer verildi.

KARŞI KOYMA TALİMATI
Suriye hava sahasının herhangi bir ihlalinin ülkeye dışarıdan yapılan saldırganlık eylemi olarak görüleceği ifade edilen açıklamada, “Hava savunma kuvvetleri, tüm mevcut araçlarla karşı koyma emri aldı” denildi.

"Hava sahasını ihlal eden uçakları vuracağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

asdsd ~ 4 yıl önce
Birader , ülkende koalisyon güçleri cirit atıyor havada,neden yıllardır vurmuyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr. ~ 4 yıl önce
Ben , 6 Eylül'ü, Golan tepelerini, terörist kamplarını, APO seviciliğinizi hep hatırlıyorum, unutmadım. Mesleki yeminin olmasına rağmen sayısal olarak en büyük cellatlığı yapan eyy Esed bu günah yükünü daha fazla taşıyamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 4 yıl önce
Umarım Chpliler bu haberi iyi okuyordur Suriye belasını başımıza Chp açmıştır Eset Alevidir ülkemizdeki alevilerin partiside Chpdir dolayısıyla Suriye ve Suriyelilerin sorumlusu Chp dir nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan yazan şahsa ! ~ 4 yıl önce
Aleviler olmasa bu ülke çoktan batardı lağım çukuru! Sünnilerin de hali ortada. Kuran kurslarında tacizler,tecavüzler,hırsızlıklar, yolsuzluklar,para sıfırlamalar,kol saatleri,ayakkabı kutuları,yandaş müteahhitler,saraylar,uçaklar vs daha sayayım mı? Apo'ya aslında iyi çocuktur,namaz kılardı diyenler kimdi? Oy için,açılım ayağına terörist destekçileri ile elele meydanlarda şarkı söyleyen,ayaklarına hakim gönderen,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayan, paçavrasını göndere çektiren,lahmacun yediren,Türk demeyelim Türkiye'li diyelim, milliyetçiliği ayaklar altına aldık,Türk diye bir şey yoktur diyenler kimdi peki onu da açıklasana ! Olmayan aklınla rezil yorumlar yapacağına adam ol,insanları ayırma! Ayrıca senin bu iğrenç yorumunu airport haber nasıl yayınlıyor orası da ayrı kepazelik !
Vatan'a ~ 4 yıl önce
Bu ülke için şehit olan binlerce Alevi kardeşimiz var sen ne konuşuyorsun adi mahluk? Sen git kulübende sahibinin verdiği kemikleri dişle.
Kanada ~ 4 yıl önce
Makarnayi fazla yedin bugun galiba. Ton balikli ye makarnani, beyni daha iyi calistirir!
Yakup ~ 4 yıl önce
Vatan adlı kişi umarım düşündüğüm kişisindir:)
Dr che ~ 4 yıl önce
Alevileri katledenlerde sünnu amerikancılardır
F-35 ~ 4 yıl önce
Beğenmediğiniz F-35'ler elimizde olsaydı istediğimiz gibi hava desteği sağlardık. İsral'in son yıllarda yaptığı hava saldırılarına bakın, Şam'da bile istediği noktayı tereyağında kıl çeker gibi vurabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Suriye’nin sahibi “HADİ YAVRUM MAHALLENİZE. BURDA OYNAMAYA KALKARSAN CANINA OKURUM” diyor. Sıkıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esad kardeşimden ~ 4 yıl önce
Esede düştü. Adamın ismi Assad. Esed nerden çıktı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ezber bozan ~ 4 yıl önce
adamın adını İngilizce yazılışıyla neden istiyorsun?
Vatco ~ 4 yıl önce
Adamın ismi Arapçada aslan anlamına gelen Esed. İstersen Arapça biliyorsan netten çok kolay bulabilirsin. Bilmeden fikir sahibi olmak çok kötü bir şey
dimi ~ 4 yıl önce
Nod32 dir o bence.
Vatco'ya ~ 4 yıl önce
Madem öyle niye kabile reisi bile önceleri Esad diyordu?
Vatco ~ 4 yıl önce
İsrail sürekli istediği yeri bombalıyor bir tane İsrail uçağı vurduğunu duymadık. Putin’in izni olmadan tuvalete gidemezsin konuştuğun laflara bak. Gören de adam zanneder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusiye hava sahası ~ 4 yıl önce
Suriye hava sahası derken Rusiye hava sahasını kastetmiş olmalısın. Senden başka herkes var ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 4 yıl önce
Bizdede abd var. Yoksa bizim onların topraklarında ne işimiz var.
Yazık ~ 4 yıl önce
Hava sahanmı kaldı, İsrail kafasına göre girip hedef imha ediyor, VURSANA yürek ister, Sen ancak varil bombasını pazar yerlerine attır, Ülken çoktan işgal edildi, O kadar mazlumun hesabını nasıl vericeksin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 4 yıl önce
F-4’umuzu kim vurdu?
hikaye ~ 4 yıl önce
söyleyene (esad) değil söyletene(Rusya) bak! içimizdeki Rusçular/Avrasyacılar nasıl rahat uyuyor musnuz? s400'ler ne oldu?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet ilişkisi bu kız arkadaşına benzemez ~ 4 yıl önce
Kardeş bu ilişkiler öyle olmaz s400 farklı bu bahsettiğin farklı bir s400 aldık diye hemen kardeş ilan etmek de yanlış bu olaylar yüzünden s400 yermekte yanlış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000