14 Mart 2022, Pazartesi 10:10:40

Hava Kent Sancaktepe Projesi İçin Start Verildi

Hava Kent Sancaktepe'de Sabiha Gökçen Havalimanı çalışanları için konut geliştirecek.
  • Yaptıkları konutlar güzel ilk projeleri Arnavutköy Taşoluk 1 malzeme kalitesi ve işçiliği 1. sınıf teknik şartnameye uygun olarak yapılmış yerinde gidip göre bilirsiniz. İnşaat süreci biraz yavaş ilerliyor planlanan 2 yılda bitirilmesi fakat pandemi dönemi olumsuz durumlardan dolayı 3 yıl da bitirdiler. Temmuz ayında tamamen ince işçiilik bitmiş olacak taşınmalar başlayacak. 2. Proje Arnavutköy Taşoluk 2 ihale sürecinde başlanması bekleniyor, bu süreçlerde projenin zamanında bitirlmesi biz üyeler tarafından en önemli konu umarım aksama olmadan belirtilen 2 yılda tamamlanır. Diğer projelerin arsaları kooperatif bünyesine alınmış projeleri hazırlanmış ilgili kurumlardan onay bekleniyor sonrasında ihaleye çıkılıp inşaatları başlanacak. Daha fazla bilgi için kooperatif ile görüşe bilirsiniz. Tüm ekibe kolaylıklar dilerim. İyi çalışmalar.
  • Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 1 projesi bitmek üzere 2022 Temmuz ayında yaşam başlamış olur. Kullanılan malzeme ve işçilik 1. Sınıf. Taşoluk 2 yapım işi ihaleye çıkmasını bekliyoruz 2 yılda teslimat planlanıyor beklentimiz projenin zamanında bitirilmesi. Erkut bey ve ekibi süreci iyi yönetiyorlar başarılar.

Hava Kent Sancaktepe'de Sabiha Gökçen Havalimanı çalışanları için konut geliştirecek.

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Arnavutköy / Taşoluk’ta tamamladığı 144 konutun tapu teslimatını gerçekleştirdi ve 2. etap olan 123 konutluk Taşoluk-2 için inşaata başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı çalışanlarına yönelik bir diğer proje için azari geliştiren Hava Kent , Sancaktepe / Samandıra bölgesinde 15 dönüm üzerine 150 konut geliştirecek. Arazi geliştirme işleminin tamamlandığını söyleyen yönetim kurulu başkanı Erkut Çavuş, "Projemizin mimari çizimlerini tamamladık. Yıl sonuna kadar Sancaktepe projemizin de ruhsatını alıp 2022 yıl sonuna kadar projemize başlamayı hedefliyoruz" dedi.

2+1 , 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan Hava Kent Sancaktepe , bahçe katı kullanımı ve üst katlarda her dairede balkon barındırıyor. Kapalı otopark , açık yüzme havuzu , basket sahası , yüryüş ve çocuk oyun alanları yanı sıra , çağdaş mimari , yerden ısıtma ve gri su dönüşüm sistemlerini de kooperatif ortaklarına sunuyor. Proje aynı zamanda Sancaktepe millet bahçesine komşu konumda yer alıyor.

300 bin TL'den başlayan peşinatın yanı sıra , anlaşmalı bankalar ile topraktan kooperatif ortaklarına özel düşük faiz imkanları ile ödeme fırsatı sunuyor. Sancaktepe projesi Sabiha Gökçen havalimanına 10 km mesafede bulunuyor. Yavuz Sultan Selim bağlantı yoluna ise 1 km mesafede. 



Hava Kent Sancaktepe Projesi İçin Start Verildi

Yorumlar

Hava Kent Kooperatifi ~ 2 yıl önce
Yaptıkları konutlar güzel ilk projeleri Arnavutköy Taşoluk 1 malzeme kalitesi ve işçiliği 1. sınıf teknik şartnameye uygun olarak yapılmış yerinde gidip göre bilirsiniz. İnşaat süreci biraz yavaş ilerliyor planlanan 2 yılda bitirilmesi fakat pandemi dönemi olumsuz durumlardan dolayı 3 yıl da bitirdiler. Temmuz ayında tamamen ince işçiilik bitmiş olacak taşınmalar başlayacak. 2. Proje Arnavutköy Taşoluk 2 ihale sürecinde başlanması bekleniyor, bu süreçlerde projenin zamanında bitirlmesi biz üyeler tarafından en önemli konu umarım aksama olmadan belirtilen 2 yılda tamamlanır. Diğer projelerin arsaları kooperatif bünyesine alınmış projeleri hazırlanmış ilgili kurumlardan onay bekleniyor sonrasında ihaleye çıkılıp inşaatları başlanacak. Daha fazla bilgi için kooperatif ile görüşe bilirsiniz. Tüm ekibe kolaylıklar dilerim. İyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Kent Üye ~ 2 yıl önce
Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 1 projesi bitmek üzere 2022 Temmuz ayında yaşam başlamış olur. Kullanılan malzeme ve işçilik 1. Sınıf. Taşoluk 2 yapım işi ihaleye çıkmasını bekliyoruz 2 yılda teslimat planlanıyor beklentimiz projenin zamanında bitirilmesi. Erkut bey ve ekibi süreci iyi yönetiyorlar başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000