15 Temmuz 2011, Cuma 15:40:53

GREV BİTTİ ÇİLE BİTMİYOR ( VİDEO )

Cezayir Havayolları çalışanlarınn dört günlük grevi bugün sona erdi ancak yolcuların çilesi bitmedi.
  • İki yabancı dil bilen üniv. mezunu adamları800-1000 tl maaşla dalamanda, bodrumda antalyada hem de üst üste sezonluk çalıştırabilecek kadar güçlüler.İnsafzıslar.Ama çok doğru bir söz ; zafer direnen emekçinin olacak bu böyle gitmez!
  • Darısı bütün havacılık çalışanlarına. Tsg, Havaş, Çelebi vs. Kim olursa olsun. Emek veren herkesin hakkıdır. Havaş'ta ya da Çelebi'de sendika üyesi olmayı bırak bunlardan bahsetmek bile işten atılma sebebi. O yüzden temel haklar bile kullandırılmıyorken başka şeylerden söz etmek abesle iştigal...
  • grev herkesin hakkıdır.. isg de direnen çalılşanları ornek almak gerekir direndiler ve kazandılar zafer direnen emekçinin olacak..
  • darısı tgs personelinin başına grev grev inşallah
Dört gündür uçuş bekleyen yolcuların hepsi Paris’teki Orly Havaalanı’nda birikince Cezayir Havayolları kontuarları önünde kaos yaşandı.
 
Havayolu çalışanlarının yanında polis de yüzlerce kişilik kuyrukta düzeni sağlamak için harekete geçti.



Euronews
GREV BİTTİ ÇİLE BİTMİYOR ( VİDEO )

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İki yabancı dil bilen üniv. mezunu adamları800-1000 tl maaşla dalamanda, bodrumda antalyada hem de üst üste sezonluk çalıştırabilecek kadar güçlüler.İnsafzıslar.Ama çok doğru bir söz ; zafer direnen emekçinin olacak bu böyle gitmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Darısı bütün havacılık çalışanlarına. Tsg, Havaş, Çelebi vs. Kim olursa olsun. Emek veren herkesin hakkıdır. Havaş'ta ya da Çelebi'de sendika üyesi olmayı bırak bunlardan bahsetmek bile işten atılma sebebi. O yüzden temel haklar bile kullandırılmıyorken başka şeylerden söz etmek abesle iştigal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
grev herkesin hakkıdır.. isg de direnen çalılşanları ornek almak gerekir direndiler ve kazandılar zafer direnen emekçinin olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
darısı tgs personelinin başına grev grev inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000