09 Nisan 2020, Perşembe 11:08:31

Göral: "Yolcu sayısı yüzde 50 azalacak... Terminal yatırımı ertelendi"

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Ersel Göral, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Göral, Covid-19 pandemisi nedeniyle yüzde 50 daralma beklediklerini bu yüzden terminal yatırımını ertelediklerini söyledi.
  • Degerli Ceo, bu hatayi yapmayin, su an SAW a hertur yatirimin maksimum yapilmasi gereken zamandir, SAW cok yakinda kapasitesinin cok uzerinde calisacak, hazirlikli olun, basit insanlarin kolay cikarimlari gercek CEO nun farkini bulacagi yerdir, hem kaybedersiniz ve herkese kaybettirirsiniz, bu hatadan donun, simdi yatirimin tam zamani
  • En sevilen, En pozitif enerji saçan, En sıcak Ceo, Seviliyorsun.
  • Sen iç hatlara ramazan bayramında dış hatlarada temmuzda başlarsan ortalık yangın yerine döner.Daha yeni başlıyoruz rakamlar hergün artıyor kim biner uçaga mayısta? Virüsü dahada yayar dışardand yeni vakalar getirirsiniz ülkeye.Herşeyi geçtim km olarak ben asla risk alıp uçuşa gitmem kim giderse gitsin banane.
  • Mayıs ayındada uçuşun olamayacagı belliydi malesef sektör çok kötü gidiyor
  • Flight radara baktim deli gibi ucuslar var neden Turkiyede kestiniz kardesim
  • Yatirimlari engelleme, ekonomik faaliyetlerin bu denli kisitlanmasi iyi degil, bu yapilan herkesin eve kapatilmasi fabrikalarin kapatilmasi akildan uzak bir yaklasim, ekonomi biterse ic karisiklik baslar ac insanlari tutamassin!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Ersel Göral, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. COVID-19’un daha önce yaşanan krizlerden çok farklı ve sert etkileri olacağını belirten Göral, bu krizin etkilerini en az hasarla atlatmak için çeşitli önlemler aldıklarını ifade etti.

Göral, iç hat uçuşların Ramazan Bayramı’nda, dış hat uçuşların da Temmuz ortasında başlayabileceğini öngördüklerini söyledi. ISG Airport CEO'su Göral, bu yıl yolcu rakamlarında yüzde 50 daralma olabileceğini bu nedenle ikinci terminal yatırımının bir yıl ertelendiğini belirtti.

İşte Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Ersel Göral'ın açıklamaları:
 

Göral: "Yolcu sayısı yüzde 50 azalacak... Terminal yatırımı ertelendi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ceo ya ~ 4 yıl önce
Degerli Ceo, bu hatayi yapmayin, su an SAW a hertur yatirimin maksimum yapilmasi gereken zamandir, SAW cok yakinda kapasitesinin cok uzerinde calisacak, hazirlikli olun, basit insanlarin kolay cikarimlari gercek CEO nun farkini bulacagi yerdir, hem kaybedersiniz ve herkese kaybettirirsiniz, bu hatadan donun, simdi yatirimin tam zamani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kısaca ~ 4 yıl önce
En sevilen, En pozitif enerji saçan, En sıcak Ceo, Seviliyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanılmaz öngörü ~ 4 yıl önce
Sen iç hatlara ramazan bayramında dış hatlarada temmuzda başlarsan ortalık yangın yerine döner.Daha yeni başlıyoruz rakamlar hergün artıyor kim biner uçaga mayısta? Virüsü dahada yayar dışardand yeni vakalar getirirsiniz ülkeye.Herşeyi geçtim km olarak ben asla risk alıp uçuşa gitmem kim giderse gitsin banane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 4 yıl önce
Mayıs ayındada uçuşun olamayacagı belliydi malesef sektör çok kötü gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight radar ~ 4 yıl önce
Flight radara baktim deli gibi ucuslar var neden Turkiyede kestiniz kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatirimi engelleme ~ 4 yıl önce
Yatirimlari engelleme, ekonomik faaliyetlerin bu denli kisitlanmasi iyi degil, bu yapilan herkesin eve kapatilmasi fabrikalarin kapatilmasi akildan uzak bir yaklasim, ekonomi biterse ic karisiklik baslar ac insanlari tutamassin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogan ~ 4 yıl önce
Aynı fikirdeyim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000