16 Ağustos 2019, Cuma 10:14:31

Geçer: "İstanbul Havalimanı insanların konforunu bozdu"

2016 yılından bu yana Lufthansa Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Kemal Geçer, İstanbul Havalimanı’nın kapatılacağı iddiaları ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
  • Birisi yorum yapıyor sevmeden çalışıyorum diğeri yorum yapmış cesaretin varsa ayrıl!! Herkes evine ekmek götürme derdinde Türkiye de iş bulmak bulunca kazandığın hakları bir daha bulabilen kaç kişi var?? Yorum yapan arkadaşlar canı sıkılınca iş değiştiriyor heralde gereksiz yorumlar yapmışlar
  • tabiki bırakacağım.10 yıllık emeğim çöpe gidecek yerime doğru düzgün ingilizce konuşamayan üniv.mezunu olmayan kişiler gelecek "birilerinin yakını"yolcu where is the customs " dediğinde "my name is pencil" diye cevap verecek mesela.
  • Arkadaşın Lufthansa daki görevi sona eriyor sanırım. Kendine iktidardan yer istiyor.
  • Atlanta ve Singapur havalimanlarına ulaşım da sadece otobüsle mi yapılıyormuş acaba?
  • İnşallah geri Atatürk havalimanına döneriz....
  • İnşallah Atatürk Havalimanına geri döneriz
  • Bizim Ülkemize böyle bir Havalimani gerekiyor Bu Havalimani yapanlardan Allah razi olsun cekemiyenler Var onlarin konusmasi bana göre bos
  • adam haklı konforumuz bozuldu.İse gitmek için 1,5 saat erken kalkıyoruz.yolda vaktimiz geçiyor.ISTEDIKLERI ZAMAN DENIZI DOLDURUP HAVALIMANI YAPABILIYORLAR HEMDE DALGALI KARADENIZDE.burada pisti hayli hayli yaparlardı.personel olarak nefret ederek gittiğim yere yolcu olarak gitmeye de üşeniyorum. açıldığından beri hiç uçmadım ki 3 ayda bir biryerlere giderdim.
  • Bu hava alanı cok gereksız bır harcama sadece gosteriş .gıdın gorun alanı gezın ARAP. TURKMENISTAN KIRGIZ. yolculardan baska bır Avrupalı Amerıkalı .Batılı yolcu goremıyorsunuz salonda. AMERICAN AIRWAYS .AUSTRALIAN AIRWAYS BURAYA DIREK UCMUYOR. LODRA .PARIS KALKISLI ICAKLAR DA TEKNOLOJI SON DERECE GELIŞMIŞ OLDUGUNDAN UZAK DOGUYA DIREKT UCUYOR. ISTANBULA UGRAMIYOR. HATIRLATMA KAZLAR VE KAZ GIBI OLANLAR KUZEYDEN GUNEYE GÖÇE BAŞLADI!!!!!!! ANLAYANA
  • Tr de bir yere atlamak istiyor gibi görülüyor.Almanyada Münih dışında önemli hava alanları şehire çok yakın ,tegel haricinde hepsine metro bağlantısı var .Tegel ise Berlin’in merkezi sayılabilecek kadar yakın .

2016 yılından bu yana Lufthansa Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Kemal Geçer, İstanbul Havalimanı’nın kapatılacağı iddialarıyla ilgili Boarding Info'ya değerlendirmelerde bulundu.

Sebahattin Önkibar, geçtiğimiz hafta YouTube kanalında yayımladığı bir videoda, ICAO ve IATA tarafından İstanbul Havalimanı’na güvenlik zafiyetleri nedeniyle bir denetleme yapılacağı ve gerekli görülürse havalimanının kapatılacağını iddia etmişti.

HAVALİMANI KAPANACAK İDDİALARI ASILSIZ!

Kemal Geçer böyle bir şeyin asla söz konusu olamayacağını. ICAO ve IATA’nın havalimanı açılmadan önce gerekli tüm denetlemeleri ve testleri yaptığını; İstanbul Havalimanı’nın bu süreçten başarıyla çıktığı için operasyonlara başlandığını belirterek iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

İSTANBUL HAVALİMANI İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR!

Kullanış ve dekorasyon açısından İstanbul Havalimanı’nı çok beğendiğini ifade eden Geçer, ülke genelinde insanların havalimanı ile ilgili olumsuz algısının değişmesi için de zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

İSTANBUL HAVALİMANI İNSANLARIN KONFORUNU BOZDU!

Atatürk Havalimanı’nın şehrin içinde yer almasının insanlara konforlu geldiğini ve bu yüzden İstanbul Havalimanı’nın şehrin dışında yer almasının, insanların alışık olduğu konfor anlayışını bozduğu için tepki çektiğini düşünen Geçer, dünyanın bütün büyük metropollerinde havalimanlarının şehir dışında olduğunu söyledi.

İstanbul Havalimanı ile ilgili yapılan tüm eleştiriler için Atlanta, Singapur gibi dünyanın en önemli havalimanlarına gidip baktıktan sonra karşılaştırma yaparak eleştirmenin daha doğru olduğunu belirten Geçer, İstanbul Havalimanı’nın 10-20 yıllık projeksiyonlar düşünülerek, dünyanın en önemli transfer merkezlerinden biri olması için yapıldığını sözlerine ekledi.

TAŞINMAYA HAYRET ETTİM!

Dünyanın en büyük taşınma organizasyonlarından biri olan İstanbul Havalimanı taşınma operasyonunun beklenenden çok daha kısa sürede ve sorunsuz gerçekleşmiş olmasının kendisini şaşırttığını söyleyen Kemal Geçer, muazzam başarılı geçen bu operasyonda emeği geçen herkese hakkının verilmesi gerektiğini belirtti.

HERKES HAVALİMANINA HAYRAN!

Böylesi büyük yatırımların kısa vadede götürüsü olsa da projeye uzun soluklu bakmak gerektiği görüşünü paylaşan Geçer, Lufthansa ve Almanya cephesinin havalimanı ile ilgili çok olumlu düşüncelere sahip olduğunun altını çizdi. Lufthansalı yöneticilerin, İstanbul Havalimanı’ndan şehre gelirken gördükleri karşısında şehrin bu kadar yeşil olduğunu bilmediklerini söylediğini paylaştı.

KIŞIN UÇAKLAR YERDE KALABİLİR AMA NEYSEKİ TÜRKİYE KIŞ TURİZMİ ÜLKESİ DEĞİL!

Havalimanının yapıldığı yerin yanlış olduğu; kuş göçlerinin güzergahını etkilediği; sis ve rüzgar gibi faktörlerin havalimanı inşa sürecinde gözetilmediği eleştirilerine ise Geçer, kış sezonunda havalimanı operasyonlarını görmek lazım ama Londra’da Chicago’da Seattle’de de uçakların bu tip sebeplerle kalkamadığını söyledi. Atatürk Havalimanı’nda benzer sorunlar yaşandığını belirtti.
Ancak Türkiye’nin daha çok yaz döneminde turizm yoğunluğuna sahip olduğunu ve İsviçre benzeri bir ülke olsaydık bu durumdan daha fazla sorun yaşayabileceğimize dair ilginç bir açıklamada bulundu.

HAVALİMANI TÜRK MANTIĞIYLA YAPILDI!

Havalimanının tamamen Türk mantığıyla yapıldığını belirten Geçer tüm dünyanın böyle bir inşa sürecinin sonunda ortaya böyle bir havalimanı çıkmasına tüm dünyanın hayretle baktığını belirtti. İnşa sürecinde yapılan toplantılarda pek çok temel şeyin aslında atlanarak ilerlendiğinin farkına varıldığını; ancak eksiklerle ilgili hızlı şekilde aksiyonlar alındığını söyledi.

TÜRKİYE DÜNYANIN MERKEZİ OLACAK!

Havacılık sektörünün Asya Pasifik bölgesine doğru kayması sürecinde Türkiye’nin durumu ile ilgili soruya Geçer, Türkiye’nin coğrafi olarak çok büyük bir avantaja sahip olduğunu, doğu ile batı arasında artacak uçuş trafiği için Türkiye’nin çok kilit bir rol üstlenerek bir aktarma merkezi olacağını belirtti.

TURİZMDE MARKALAŞMAMIZ GEREK!

Turizmde şuan şampiyonlar liginde olduğumuzu ancak yapılması gereken hala çok şey olduğunun altını çizen Kemal Geçer, markalaşmanın bu anlamda ne kritik detay olduğunu belirtti. Turizmde maddi açıdan hak ettiğimiz gelirleri elde edemediğimizi; doğru bir markalaşma stratejisiyle bunu da elde edebileceğimizi belirtti. 

Geçer: "İstanbul Havalimanı insanların konforunu bozdu"

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Kerem ~ 5 yıl önce
Birisi yorum yapıyor sevmeden çalışıyorum diğeri yorum yapmış cesaretin varsa ayrıl!! Herkes evine ekmek götürme derdinde Türkiye de iş bulmak bulunca kazandığın hakları bir daha bulabilen kaç kişi var?? Yorum yapan arkadaşlar canı sıkılınca iş değiştiriyor heralde gereksiz yorumlar yapmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karacahill ~ 5 yıl önce
tabiki bırakacağım.10 yıllık emeğim çöpe gidecek yerime doğru düzgün ingilizce konuşamayan üniv.mezunu olmayan kişiler gelecek "birilerinin yakını"yolcu where is the customs " dediğinde "my name is pencil" diye cevap verecek mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 5 yıl önce
Arkadaşın Lufthansa daki görevi sona eriyor sanırım. Kendine iktidardan yer istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emeklemeye devam ~ 5 yıl önce
Adam 30unda, ne sona ermesi, kariyerine yeni başlamış, herkese pas atıyor kendine piyar yapıyor :) lufthansa dan ayrılıp hele ki batan gemiye niye binsin!
Yolcu ~ 5 yıl önce
Atlanta ve Singapur havalimanlarına ulaşım da sadece otobüsle mi yapılıyormuş acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbet bir gün ~ 5 yıl önce
İnşallah geri Atatürk havalimanına döneriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbet Bir Gün ...!! ~ 5 yıl önce
İnşallah Atatürk Havalimanına geri döneriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Senol ~ 5 yıl önce
Bizim Ülkemize böyle bir Havalimani gerekiyor Bu Havalimani yapanlardan Allah razi olsun cekemiyenler Var onlarin konusmasi bana göre bos

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karacahill ~ 5 yıl önce
adam haklı konforumuz bozuldu.İse gitmek için 1,5 saat erken kalkıyoruz.yolda vaktimiz geçiyor.ISTEDIKLERI ZAMAN DENIZI DOLDURUP HAVALIMANI YAPABILIYORLAR HEMDE DALGALI KARADENIZDE.burada pisti hayli hayli yaparlardı.personel olarak nefret ederek gittiğim yere yolcu olarak gitmeye de üşeniyorum. açıldığından beri hiç uçmadım ki 3 ayda bir biryerlere giderdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırak ~ 5 yıl önce
Nefret ettiğin bir yer ise seni zorlayan mı var , bırak istifa et daha yakın bir yerde iş bul çalış .
Müyesser Suzek ~ 5 yıl önce
Insanların sevdiği veya yakının da iş bulma gibi bir şansları yok az veya çok uzak yakın iş buldu mu ac kalmaktan iyidir diye gidiyor herkes şikayetçi taksi parası uçak parasından çok yol uzun Atatürk havaalanını yok etmek için uğraştılar evlere izin verildi vs.ora genişletilebilir di hadi yükselirsin mudur
He ~ 5 yıl önce
Cesaretin var mı işinden ayrılmaya?
Ss ~ 5 yıl önce
Senin üşendigin işi bekleyen cok gençler var bekleme yorulma yerin cabuk doldurulur :)
Taner ~ 5 yıl önce
Bu hava alanı cok gereksız bır harcama sadece gosteriş .gıdın gorun alanı gezın ARAP. TURKMENISTAN KIRGIZ. yolculardan baska bır Avrupalı Amerıkalı .Batılı yolcu goremıyorsunuz salonda. AMERICAN AIRWAYS .AUSTRALIAN AIRWAYS BURAYA DIREK UCMUYOR. LODRA .PARIS KALKISLI ICAKLAR DA TEKNOLOJI SON DERECE GELIŞMIŞ OLDUGUNDAN UZAK DOGUYA DIREKT UCUYOR. ISTANBULA UGRAMIYOR. HATIRLATMA KAZLAR VE KAZ GIBI OLANLAR KUZEYDEN GUNEYE GÖÇE BAŞLADI!!!!!!! ANLAYANA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Refik Koralttan ~ 5 yıl önce
Arkadaşım, onu bunu bilmem, Hindistana gittim, THY uçağinin 340 yolsusunun 20-30 u Turktü.Vietnama gittim ayni sekilde, donerkende öyle.. THY o hatta çok onemli bir yerde..Objektif gorüşümle söyluyorum..Yeni hava alaninda zaman gerek, en azından Metro gelene kadar..
Cv ~ 5 yıl önce
Tr de bir yere atlamak istiyor gibi görülüyor.Almanyada Münih dışında önemli hava alanları şehire çok yakın ,tegel haricinde hepsine metro bağlantısı var .Tegel ise Berlin’in merkezi sayılabilecek kadar yakın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000