18 Ocak 2018, Perşembe 09:24:18

Funda Ocak'tan ekiplere teşekkür

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Funda Ocak Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda Trabzon’daki üzücü kaza sonrası çok başarılı çalışmalar yürüten ekipler ve ilgililere teşekkür etti.
  • Arff dhminin en deyerli birimidir
  • Ben kaçırmışım da uçağın kapısı ne zaman açılmıştı?
  • Cesaret derken bunun sonucunda farklı bir gelişme olsaydı ne diyecektiniz. Herkesin yapacağı sorumluluğu yetkisi bellidir ve yazılı olmalıdır Cesaret ilave kabiliyet bizleri üzebilir ve telafisi mümkün olmayan sonuçlara götürebilir Dikkat lütfen
  • Rapor ne zaman yayınlancak? Atlas Isparta kazasının raporu yayınlandı mı? Istanbulda özel jet kaza geçirmişti raporu yayınlandı mı?
  • Hurdası bile para etmez bu uçağın..istesen yapamazsın..
  • Teknik bir iş yaptığımız ortada...

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Funda Ocak Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda Trabzon’daki üzücü kaza sonrası çok başarılı çalışmalar yürüten ekipler ve ilgililere teşekkür etti. 

Funda Ocak açıklaması:

Ankara-Trabzon seferini yapan yolcu uçağının inişini gerçekleştirdikten sonra pistten çıkması sonucu meydana gelen üzücü kaza sonrasında kıymetli mesai arkadaşlarımın gösterdiği üstün gayret ve dirayet her türlü takdirin üzerindedir.

Aldıkları ciddi eğitimi cesaret ve kabiliyetleriyle birleştirerek örnek bir kurtarma ve tahliye çalışmasına imza atan fedakâr ARFF personelimize özellikle tebrik ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Gece boyu gösterdikleri üstün gayretle sağladıkları bu parlak başarı, kuruluş olarak onlara inanıp güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha göstermiş oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar.

O yoğun gecede ARFF ekimizle omuz omuza gayret gösteren güvenlik personelimiz ile mesaide bulunan tüm çalışanlarımız da tebrik ve teşekkürü hak ediyorlar.

Süreci ve ekipleri büyük bir maharetle sevk idare ederek örnek bir kriz yönetimi sergileyen Trabzon Valisi Sn. Yücel Yavuz'a, desteğini esirgemeyen Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve tüm kamu yöneticilerine teşekkürü borç biliyorum.

Kaza gecesi ve sonrasında yoğun çalışmalarıyla göz dolduran Sayın Havalimanı Mülki Amiri Numan Hatipoğlu’na, Değerli Başmüdürümüz Ahmet Aydın’a, Başmüdür Yardımcılarına ve tüm havalimanı çalışanlarına da çok teşekkürler.

Sorumlu gazetecilik anlayışıyla olayı objektif bir şekilde kamuoyuna duyuran yerel ve ulusal medyanın kıymetli temsilcilerine, yoğun mesai içindeki arkadaşlarımıza yürekten destek olan sivil toplum kuruluşlarına da teşekkürlerimi iletiyorum.

Funda Ocak'tan ekiplere teşekkür

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Arff ~ 6 yıl önce
Arff dhminin en deyerli birimidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff reisi ~ 6 yıl önce
arff olmasaydı tgs de olmazdı
Muhakkak... ~ 6 yıl önce
Evet çok deyerlisiniz...
Kaçırmışım da ~ 6 yıl önce
Ben kaçırmışım da uçağın kapısı ne zaman açılmıştı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 6 yıl önce
Cesaret derken bunun sonucunda farklı bir gelişme olsaydı ne diyecektiniz. Herkesin yapacağı sorumluluğu yetkisi bellidir ve yazılı olmalıdır Cesaret ilave kabiliyet bizleri üzebilir ve telafisi mümkün olmayan sonuçlara götürebilir Dikkat lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raporlar yayınlanıyor mu? ~ 6 yıl önce
Rapor ne zaman yayınlancak? Atlas Isparta kazasının raporu yayınlandı mı? Istanbulda özel jet kaza geçirmişti raporu yayınlandı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rapor?? ~ 6 yıl önce
Atlasjet in raporu bu sitede yayinlandi.bilip bilmeden atmayin.
Hurdaci ~ 6 yıl önce
Hurdası bile para etmez bu uçağın..istesen yapamazsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hurdacı ~ 6 yıl önce
Niye para etmesin yaw, uranyum mu taşıyordu uçak?
HurdacıYa ~ 6 yıl önce
Hepiniz teknik ekip oldunuz Herkes kendi işini yapsın
ARFFCANDIR ~ 6 yıl önce
Teknik bir iş yaptığımız ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
İşin adı bu zaten arama kurtarma. Bildiğim kadarıyla bu işi yapan memurların hepsi Gih. Böyle bir olaydan kendinize teknik iş yapıyoruz diye teknik hizmetler sınıfına pay cikardinizya helal size. Artık bayiyorsunuz ya. Madem teknik iş yapıyorsunuz gerekli yerlere müracaat edin kabul edilirse geçersiniz edilmezse kendinize pay çıkarmaktan vazgecersiniz.
Para ~ 6 yıl önce
Yine para diyorsun yani.
Arff ~ 6 yıl önce
Turk arff artik dunyada bir marka oldu. Deyerimizi herkes gordu sadece sizler gormediniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000