03 Kasım 2016, Perşembe 13:18:44

Fraport'tan Antalya Havalimanı açıklaması

Antalya Havalimanı'nın işletmecisi olan Fraport, 2016 yılının Ekim ayına kadar geçen 10 aylık dönemde Antalya Havalimanı'nda yolcu sayısının yüzde 33 düştüğünü açıkladı.
  • Antalya havalimanı son durumu, eşittir eski Istanbul Topkapı Otobüs garajı! Inanmayan gelip görebilir!
  • bu datalar bence yanlış en az 80% artış var antalya istikrar demişti ve geldi!!!!!
  • Rekabet olmadığı için otel gibi havalimanı yönetiliyor. istedikleri yeri açıp kapatıyorlar. Hiç bir havayolu veya handling şirket yetkilisinin fikri alınmıyor. Güvenlik yok, temizlik yok kalite yok Gece kaloriferler açılmıyor. personel donmuş kimin umrunda yönetim yok, yolcular perişan halde birinin bu rezalete dur demesi gerekiyor. Antalya havalimanı bu güne kadar böyle bir rezalet görmedi. Lafta Uluslararası havalimanı
  • Heee fraport begenmiyorsan birak antalyayi da defol memleketine
  • 2017'de durumlar kötü.Umarız düzelir fakat gerçekler ne yazık ki acı!
  • lafla,gazla şöyle büyüdük böyle geliştik,herkes bizden korkuyor,gıpta ediyor masalları anlatır durursunuz, en ufak krizde hemen her yerde,mali ve ekonomik altyapının bozukluğu,sağlam yönetimsel ve idari temellerinin olmadığı gibi gerçekler ortaya çıkınca da pişkinlik yaparsınız!

Antalya Havalimanı'nın işletmecisi olan Fraport, 2016 yılının Ekim ayına kadar geçen 10 aylık dönemde Antalya Havalimanı'nda yolcu sayısının yüzde 33 düştüğünü açıkladı.

Fraport yetkilileri, Antalya Havalimanı'nda ilk 9 aylık dönemde yabancı yolcu sayısının yüzde 45'e yakın gerilediğini belirtti. İlk 9 aylık dönemde Antalya Havalimanı'na gelen Alman yolcu sayısı yüzde 30, Rus yolcu sayısıysa yüzde 93 azaldı.

Fraport, Rusya ile normalleşme sürecinin ardından Antalya Havalimanı'ndaki Rus yolcu sayısındaki düşüşün Eylül'de yüzde 76, Ekim'deyse yüzde 24'e gerilediğini belirtti.

Fraport, yurtiçi yolcu trafiğinin ise güçlü kalmaya devam ettiğini kaydetti. Antalya havalimanı'nda 4. çeyrekte yolcu sayısındaki düşüş trendinin hafiflemesinin beklendiği belirtilen açıklamada, 2017 yılında toparlanma beklenildiği ifade edildi. (bloomberght)

Fraport'tan Antalya Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gerçek ~ 7 yıl önce
Antalya havalimanı son durumu, eşittir eski Istanbul Topkapı Otobüs garajı! Inanmayan gelip görebilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 7 yıl önce
bu datalar bence yanlış en az 80% artış var antalya istikrar demişti ve geldi!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalite 0 ~ 7 yıl önce
Rekabet olmadığı için otel gibi havalimanı yönetiliyor. istedikleri yeri açıp kapatıyorlar. Hiç bir havayolu veya handling şirket yetkilisinin fikri alınmıyor. Güvenlik yok, temizlik yok kalite yok Gece kaloriferler açılmıyor. personel donmuş kimin umrunda yönetim yok, yolcular perişan halde birinin bu rezalete dur demesi gerekiyor. Antalya havalimanı bu güne kadar böyle bir rezalet görmedi. Lafta Uluslararası havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Heee fraport begenmiyorsan birak antalyayi da defol memleketine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkibinonyedi ~ 7 yıl önce
2017'de durumlar kötü.Umarız düzelir fakat gerçekler ne yazık ki acı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fraport ~ 7 yıl önce
lafla,gazla şöyle büyüdük böyle geliştik,herkes bizden korkuyor,gıpta ediyor masalları anlatır durursunuz, en ufak krizde hemen her yerde,mali ve ekonomik altyapının bozukluğu,sağlam yönetimsel ve idari temellerinin olmadığı gibi gerçekler ortaya çıkınca da pişkinlik yaparsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
aynen haklıısn ama laflar beş para etmiyor hani rus uçağını vurunca yeri göğü inletenler!!!!!
Mustafa ~ 7 yıl önce
En ufak kriz derken hangi ülkedesiniz ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000