14 Ekim 2015, Çarşamba 20:08:26

Fransa'dan Türkiye'ye 'ekspress' vize

Fransa, yıl sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşları için ‘48 saatte ekspres vize’ uygulamasına başlayacağını duyurdu.
  • Fransa,yunanistan,isvicre,italya,almanya gibi ulkemiz aleyhine ne kadar olusum varsa koruyan,kollayan,besleyen ulkelerin vatandaslarinin ulkeme sadece kimlikleri ile ve giriste tek kurus vize ucreti bile odemeden girebilmeleri kabul edilebilir bir sey degil ! Sadece gecen sene tir sirketleri soforlerinin vizeleri icin 7 milyon euro para odemis ! Normal vatandaslar ne kadar odemis belli degil ! Adamlar, vize davasina ellerine kisisel bilgilerimizi gecirip hakkimizda veri tabanlari olusturuyorlar ve bizi soyup sogana ceviriyorlar ama devletin umurunda degil ! Hani guclu ulkeydik hani ekonomimiz buyumustu hani herkes bizden korkuyordu ? Madem oyleyiz neden kisasa kisas yapamiyoruz ? Neden hic degilse vize ucreti odetemiyoruz ? Bize herseyden once seref,haysiyet,onur lazim, para degil !
  • randevuyu 30 günde alabiliyorsun, başvurudan sonra 48 saat içerisinde ''yanıt'' geliyor, olumsuz veya olumlu, eee, ettimi toplam 32 gün?? Ne anladık bu işten ?
  • pegida. stop the invasion of islam in Europe!!!!
  • Vize kalkmalı. 1 güne indi 5 güne çıktı saçmalıklarıyla geçiştirelemz. parayı odeyip, o kadar evragi toplayıp bir de gidip orda sıraya girdikten sonra pasaport 1 gun erken gelmiş ne yararı var..
  • Ya gidin yunan kardeslerimiz yapistirsin 1 yillik vizeyi bekleme yok bisey yok, ugrasmayin fransizla
  • Avrupa turkiyenin daha cok suriyeli multecileri almasini istio. Turkiyede buna karsilik avrupanin vize uygulamasini kaldirmasini istio,ve anlasilan su yani demekkine yakinda vize problemi kalkar,ilk kolaylik fransadan.Bir koyun suyu gecdimi pesinden tum koyunlar gelir.
  • Örnek: pazartesi sabah ver çarşamba akşam çıkıyordu 54 saat bu da en geç duyduğm, bildiğim Sonuç: 6 saat iyileştirme demek çarşamba sabah alıcz Merci beaucoup!
  • 80€ verdikten sonra kıymeti yok. Çocuğa bile alıyorlar ve max3 ay çoklu giriş. 3 ayda 3 kere bile zor girersin. ABD alıyor parayı ama bir kerede 10yıl cepte. Avrupalı gümrük görevlilerinin çıldırtan soruları ve şüpheli tavırları cabası. Vize kalkmadan mecbur değilsen gitmeyeceksin.
  • Şengen dahil midir?
  • Arkadaşlar vize demişken ben ilk defa yurtdşına çıkacağım muhtemelen isviçre veya fransa düşünüyorum ikisininde vize ücretini bilen varsa yazabilir mi lütfen

Fransa'da Bakanlar Kurulu sonrası yapılan yazılı açıklamada, Türk vatandaşlarının kısa süreli ziyaretler için yapacakları vize başvurularının 48 saat içinde sonuçlandırılacağı bildirildi. Ekspress vize, kısa süreli ziyaretler, kişisel ve iş seyahatlerini kapsayacak.

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Nisan’da yaptığı bir konuşmada vize kabul koşullarının hafifletildiğini ve işlemlerin sadeleştirildiğini açıklamıştı.

‘Ekspres vize’ ilk kez 2014’te, Fransa-Çin arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. yıl dönümü dolayısıyla Çin vatandaşları için başlatılmıştı.

Fransa'dan Türkiye'ye 'ekspress' vize

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

? ~ 9 yıl önce
Fransa,yunanistan,isvicre,italya,almanya gibi ulkemiz aleyhine ne kadar olusum varsa koruyan,kollayan,besleyen ulkelerin vatandaslarinin ulkeme sadece kimlikleri ile ve giriste tek kurus vize ucreti bile odemeden girebilmeleri kabul edilebilir bir sey degil ! Sadece gecen sene tir sirketleri soforlerinin vizeleri icin 7 milyon euro para odemis ! Normal vatandaslar ne kadar odemis belli degil ! Adamlar, vize davasina ellerine kisisel bilgilerimizi gecirip hakkimizda veri tabanlari olusturuyorlar ve bizi soyup sogana ceviriyorlar ama devletin umurunda degil ! Hani guclu ulkeydik hani ekonomimiz buyumustu hani herkes bizden korkuyordu ? Madem oyleyiz neden kisasa kisas yapamiyoruz ? Neden hic degilse vize ucreti odetemiyoruz ? Bize herseyden once seref,haysiyet,onur lazim, para degil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 9 yıl önce
randevuyu 30 günde alabiliyorsun, başvurudan sonra 48 saat içerisinde ''yanıt'' geliyor, olumsuz veya olumlu, eee, ettimi toplam 32 gün?? Ne anladık bu işten ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
pegida. stop the invasion of islam in Europe!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoop ~ 9 yıl önce
Vize kalkmalı. 1 güne indi 5 güne çıktı saçmalıklarıyla geçiştirelemz. parayı odeyip, o kadar evragi toplayıp bir de gidip orda sıraya girdikten sonra pasaport 1 gun erken gelmiş ne yararı var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ellada ~ 9 yıl önce
Ya gidin yunan kardeslerimiz yapistirsin 1 yillik vizeyi bekleme yok bisey yok, ugrasmayin fransizla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 9 yıl önce
Avrupa turkiyenin daha cok suriyeli multecileri almasini istio. Turkiyede buna karsilik avrupanin vize uygulamasini kaldirmasini istio,ve anlasilan su yani demekkine yakinda vize problemi kalkar,ilk kolaylik fransadan.Bir koyun suyu gecdimi pesinden tum koyunlar gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
monsieur ~ 9 yıl önce
Örnek: pazartesi sabah ver çarşamba akşam çıkıyordu 54 saat bu da en geç duyduğm, bildiğim Sonuç: 6 saat iyileştirme demek çarşamba sabah alıcz Merci beaucoup!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
80€ verdikten sonra kıymeti yok. Çocuğa bile alıyorlar ve max3 ay çoklu giriş. 3 ayda 3 kere bile zor girersin. ABD alıyor parayı ama bir kerede 10yıl cepte. Avrupalı gümrük görevlilerinin çıldırtan soruları ve şüpheli tavırları cabası. Vize kalkmadan mecbur değilsen gitmeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 9 yıl önce
Şengen dahil midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok hariç ~ 9 yıl önce
Arkadaşım. Bunlar direkt green card veriyorlar. Aldıgın zaman australiada work permit in oluyor ve aynı zamanda boeing 777 kullanabiliyorsun. Rezalet
te allm ya! ~ 9 yıl önce
yok, japon dahil..
Oh ~ 9 yıl önce
Süperdinizz:)
Mİsafir ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar vize demişken ben ilk defa yurtdşına çıkacağım muhtemelen isviçre veya fransa düşünüyorum ikisininde vize ücretini bilen varsa yazabilir mi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyan ~ 9 yıl önce
Acip bakamiyosan gitme sen,

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000