18 Kasım 2019, Pazartesi 16:09:26

FlyService, Eurasia Airshow'a sponsor oldu

Eurasia Airshow'un ikincisi, 22-26 Nisan 2020 tarihlerinde yine Antalya'da düzenlenecek. Geçen yıl ülkelerarası 15 milyar dolar ticari anlaşma yapılan ve FlyService Turkey'in de sponsorları arasından bulunduğu fuarda, bu kez 30 milyar dolar hedefleniyor.

Eurasia Airshow'un ikincisi, 22-26 Nisan 2020 tarihlerinde yine Antalya'da düzenlenecek. Geçen yıl ülkelerarası 15 milyar dolar ticari anlaşma yapılan ve FlyService Turkey'in de sponsorları arasından bulunduğu fuarda, bu kez 30 milyar dolar hedefleniyor. Fuar kapsamında Rus Su-35 savaş uçağı, dev yolcu uçağı A350-1000, AB ülkelerinin ortak üretimi dördüncü nesil savaş uçağı Eurofighter, Antalya semalarında olacak.

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, geçen yıl 120 bin ziyaretçinin katıldığı, ülkeler arası 15 milyar dolarlık ticari anlaşmanın yapıldığı Eurasia Airshow'un ikincisinin, 22-26 Nisan 2020 tarihlerinde yine Antalya Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde düzenleneceğini açıkladı. Antalya Havalimanı'nda 410 bin metrekare alanda Türkiye'de uçuş gösterilerine dayalı ilk havacılık fuarı olarak düzenlenen Eurasia Airshow'a geçen yıl 67 ülkeden 343 firma katıldığını belirten Kurt, ikinci fuara katılacak ülke sayısında 40 artış beklediklerini söyledi.

FLYSERVICE TURKEY DE SPONSOR OLDU

Türk havacılık sektörünün önde gelen temsil gözetim ve yer hizmetleri sağlayıcılarından olan FlyService Turkey ile FlyService Canada, "We Rise Together" (Birlikte Yükseliyoruz) sloganıyla Eurasia Airshow'un gümüş sponsorları arasında olacak. 

Gökhan Sarıgöl'ün sahibi olduğu FlyService'ten yapılan açıklamada, bugüne kadar havacılık sektörüne dair önemli bilgilerin yer aldığı iki kitabın yanı sıra yine Sarıgöl imzalı "Asırlık Yolculuk" (A Centenary Journey) adlı kitabın da tanıtılacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca, fuar süresi boyunca FlyService standını ziyaret edecek kişilere sürpriz hediyeler verileceği ifade edildi.

FlyService, Eurasia Airshow'a sponsor oldu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000