02 Şubat 2022, Çarşamba 16:07:00

FlyOne'da Türkiye uçuşları heyecanı

Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan İstanbul'a seferleri bugün başlayacak FlyOne hava yollarının Yönetim Kurulu Başkanı Aram Ananyan, "Uzun aradan sonra Erivan ile İstanbul arasında hava yolu bağlantısının tekrar başlanmasına büyük önem vermekteyiz." dedi.
  • Araplardan daha iyi oldukları kesin
  • İkili ilişkilerin normalleşmesinden bahsediyorsun da diasporadaki soydaşların hala aleyhimize sürekli faaliyet içindeler,soykırım yalanı kabul edilsin,silah,uçak vs gibi şeyleri almayalım diye propaganda ve lobicilik yapıyorlar,sen önce onları engelle! Bu ülkede yüzbinlerce ermenistan vatandaşının özellikle de İstanbul'da kaçak olarak yaşamasına göz yuman,Bursa'daki Türkiye ermenistan futbol maçı öncesinde Azerbaycan bayrakları ve pankartları ile şehirde gezilmesini ve stada sokulmasını yasaklayan,onlarca devlet görevlisini,insanımızı katleden,yaralayan bir ülkeyle özür bile dilemedikleri halde görüşen mevcut iktidarı da unutmadık,unutmayacağız !

Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan İstanbul'a seferleri bugün başlayacak FlyOne hava yollarının Yönetim Kurulu Başkanı Aram Ananyan, "Uzun aradan sonra Erivan ile İstanbul arasında hava yolu bağlantısının tekrar başlanmasına büyük önem vermekteyiz." dedi.

Ananyan, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşme süreci kapsamında İstanbul-Erivan uçak seferlerinin başlatılmasına ilişkin, değerlendirmelerde bulundu.

Şirketin, Erivan-İstanbul, İstanbul-Erivan güzergahında ilk uçuşunu gerçekleştireceğini belirten Ananyan, "Uzun aradan sonra Erivan ile İstanbul arasında hava yolu bağlantısının tekrar başlanmasına büyük önem vermekteyiz." dedi.

İki ülkenin hava yolu yöneticilerine ve ilk yolcularına minnettar olduğunu ifade eden Ananyan, "Bizim misyonumuz kaliteli, fiyat açısından uygun, güvenli hizmet sunmaktır." şeklinde konuştu.

Ananyan, uçuşların, iki ülke halkları arasındaki bağların güçlendirilmesine de katkı sağlayacağının altını çizerek, şunları söyledi:

"Bunun neticesinde insanlar ve şehirler arasındaki ilişkiler güçleniyor. Ekonomik ve ticari ilişkileri hız kazanıyor. Turizm imkanlarıyla karşılıklı ziyaretler de artıyor. Bunu temin etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Uçuşların başlaması, aynı zamanda Türkiye'deki Ermeni cemaatinin Ermenistan ile bağlarını yakın tutmasını sağlamak konusunda da önem taşımaktadır."

İlk seferlerde yolcu sayısının beklentileriyle uyumlu olduğunu, bunun ilerleyen günlerde daha da artmasını beklediklerini ifade eden Ananyan, "Uçuşlarımızın başarılı bir şekilde gerçekleşeceğinden eminim. Biz tabii ki her bir uçuş güzergahını açmadan önce bir araştırma yapıyoruz ve bu uçuş başarılı olarak." dedi.

FlyOne hava yolunun ilk seferini yapan uçak bugün yerel saatle 18.00'de Erivan'dan kalkacak.

Öte yandan Pegasus Hava Yollarına ait uçak da 23.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erivan'a hareket edecek. (TRTHaber)

FlyOne'da Türkiye uçuşları heyecanı

Yorumlar

Arap ~ 2 yıl önce
Araplardan daha iyi oldukları kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aram efendi! ~ 2 yıl önce
İkili ilişkilerin normalleşmesinden bahsediyorsun da diasporadaki soydaşların hala aleyhimize sürekli faaliyet içindeler,soykırım yalanı kabul edilsin,silah,uçak vs gibi şeyleri almayalım diye propaganda ve lobicilik yapıyorlar,sen önce onları engelle! Bu ülkede yüzbinlerce ermenistan vatandaşının özellikle de İstanbul'da kaçak olarak yaşamasına göz yuman,Bursa'daki Türkiye ermenistan futbol maçı öncesinde Azerbaycan bayrakları ve pankartları ile şehirde gezilmesini ve stada sokulmasını yasaklayan,onlarca devlet görevlisini,insanımızı katleden,yaralayan bir ülkeyle özür bile dilemedikleri halde görüşen mevcut iktidarı da unutmadık,unutmayacağız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000