29 Temmuz 2020, Çarşamba 21:25:45

THY ile Hava-İş görüşmesinde son dakika gelişmesi

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası görüşmelerinde flaş bir gelişme yaşandı.
  • yukarılardan hukuki garantiyi almışlardır hocam, başka bir ülke olsa dediğiniz doğru da işte yapacak bir şey yok.
  • Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasıncılar.. Elleri göriim.. Tam üç lisan biliyorum ama Üç Bin teklif ediyorlar.. Oh mondiö.. Lisan başına Bin lira.. İmkansıbıl... Oh mayn gotten.. İş kan nişt arbaytın yani..
  • Part time neden dusunulmuyor, adi bile gecmiyor? Ben yarin obur gun, asi bulunup ucuslar normale dondugunde bu sekilde hak kaybina ugrayarak her gun full time 4 bacak ucmaktansa, full time a gectigimde hak kaybi yasamayacagim fakat simdilik guncel maasimin yarisini alabilecegim part time ucmayi tercih ederim, sendika neden bunu hic gundeme getirmiyor? Simdi ha deyince full time a nasil gecilecek ki zaten? Hergun nobete mi gidecegiz? Yeteri kadar ucus yok ki.. mesela bir ayi geckin bir suredir zaten ucmuyorum; surekli nobet.. Alana gelmek bile masrafken, uculacak bi ucusun olmadigi asikarken alana bosu bosuna gelmemeyi tercih ederim. . Isteyen part time a gecebilmeli.
  • Tk ninda sendikaninda ayri - belkide ortak Trol ekibi oldugu ve calisanlari boylelikle de baski altina aldigina inaniyorum, kanmayin burada aleyhte yazilan yorumlara arkadaslar, ben pilotum ve sizlerin ne ziorluklarla o uc bes kurusu hakettiginizi biliyorum goruyorum, bence cok az bile aliyorsunuz, ne olur gelin Hava Sende bulusalim
  • Kimse kusura bakmasın yok bayrak taşıyıcıymış yok bilmemne,bizimde tüm thy çalışanları olarak bu pandemiden sizin bencilliğinizden yalan dolanlarınızdan,devlete yaranacak yalakalarınızdan,en üstten en alt müdür dediginiZ kan emicilerden psikolojimiz bozuldu.Bizden bu saatten sonra özveri,güler yüzlülük,saygı kusura bakmasın kimse beklemesin.Yok şirketim için tek motor taksi yapayımda Az yaksın,yok hardlanding yapmayımda zarar görmesin,kabinde arıza var aman alalımda ground olmasın,yerde arızayı hızlı yapayım,da rötara girmesin,şu parçayı değiştirmeyim yazıktır die bir kavramı kimse beklemesin,evet belki hain dieceksiniz veya başka birşey ama öyle g...te gerisini biliyorsunuz.Buyrun istediginizi yapın şimdi.Ne ekerseniz onu biçersiniz,Vatan millet sakarya çanakkalede kaldı.Devir o.ç devri hadi hayırlı işler.
  • Tgsden 2 sene imza karşılığı kesintiler için calisanlardan imza aldi .ki tgsnin yer hizmetlerinde yhm harekatin aldığı maaş belli işçiyi hiç söylemiyorum bile...Sonra da kendi calisanlarindan daha farklı kesintiye git komik önce şu is sıralamasını ve ücret Dağılımlarına iyi baksa keşke Thy ...pilot_harekat_kabin (sıralama budur pilotlara asla laf yok ama kimse kusura bakmasın bir kabinde doktorla aynı maaşı alması çok saçma harekata gelince biz sadece uçakta değil occ/hub/dısp/balans sizin o uçuşun kaptandan sonra en kemik yapı tasi biziz.
  • Kimsenin ekmeğinde maaşında gözümüz yok. Pilotlardan intikam almak için 2018 yılı diye diretilmesi gerçekten çok acımasızca değil mi? FO maaşı 30 binden 20 bine düşececek. Uzmanların memurların maaşı ikramiye de olmayınca 6000'den 3500'e düşecek. İyice açlık sınırına yaklaşıyor. Bu durum değerlendirilmeli, minimum maaş alan kişilere daha dikkatli hesaplama getirilmelidir. Pilotlar da keşke aynı maaşlarını alsa, burada yazılanlara bakmayın. Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Herkesin her alanda tanıdıkları eşi, kardeşi var. Birinin kötülüğü öbürüne iyilik olmuyor. Sadece, ülkedeki bu şartlarda maaşı gerçekten asgari ücrete aşırı yaklaşacak kişilere ek tedbir alınmalı diye düşünüyorum.
  • Eeee uçucunun, yerdekinin mayışı azalsın ki biz de maybach'lara rahat rahat binelim, istediğimiz hatta istemediğimiz her otele rezervasyon yaptırabilelim. Hiç bakmayın Kartal İhl terkim, lazcam var, yerli ve milli şirketimiz kiramı, suyumu, arabamın mazotunu ödüyor.
  • ben babamın cenazesine gidemedim. belki bu yüzden aldığımız paranın adı "uçuş tazminatı" olabilir mi, nato kafa nato mermer?
  • Hala sendikaya güvenen varsa. Bu kaybın nedeni önceki sendika yonetiminin arkasında durmayan çalışanlardır. Etme bulma, atı alan üsküdarı gecti.

Bugün Türk Hava Yolları'nın çalışanlarına yaptığı açıklama sonrası flaş bir gelişme yaşandı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal bir araya gelerek teklif üzerindeki maddeler konusunda görüştü.

Teklif üzerindeki maddelerde ufak pürüzler kaldığı ancak anlaşmanın tam olarak sağlanmadığı öğrenildi.

Hava-İş'in kısa sürede üyelerini konuyla ilgili bilgilendirmesi bekleniyor.

THY ile Hava-İş görüşmesinde son dakika gelişmesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (490)

aytatc ~ 4 yıl önce
yukarılardan hukuki garantiyi almışlardır hocam, başka bir ülke olsa dediğiniz doğru da işte yapacak bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teker Nerde? ~ 4 yıl önce
Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasıncılar.. Elleri göriim.. Tam üç lisan biliyorum ama Üç Bin teklif ediyorlar.. Oh mondiö.. Lisan başına Bin lira.. İmkansıbıl... Oh mayn gotten.. İş kan nişt arbaytın yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part time ~ 4 yıl önce
Part time neden dusunulmuyor, adi bile gecmiyor? Ben yarin obur gun, asi bulunup ucuslar normale dondugunde bu sekilde hak kaybina ugrayarak her gun full time 4 bacak ucmaktansa, full time a gectigimde hak kaybi yasamayacagim fakat simdilik guncel maasimin yarisini alabilecegim part time ucmayi tercih ederim, sendika neden bunu hic gundeme getirmiyor? Simdi ha deyince full time a nasil gecilecek ki zaten? Hergun nobete mi gidecegiz? Yeteri kadar ucus yok ki.. mesela bir ayi geckin bir suredir zaten ucmuyorum; surekli nobet.. Alana gelmek bile masrafken, uculacak bi ucusun olmadigi asikarken alana bosu bosuna gelmemeyi tercih ederim. . Isteyen part time a gecebilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin oldugum ~ 4 yıl önce
Tk ninda sendikaninda ayri - belkide ortak Trol ekibi oldugu ve calisanlari boylelikle de baski altina aldigina inaniyorum, kanmayin burada aleyhte yazilan yorumlara arkadaslar, ben pilotum ve sizlerin ne ziorluklarla o uc bes kurusu hakettiginizi biliyorum goruyorum, bence cok az bile aliyorsunuz, ne olur gelin Hava Sende bulusalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşinize gelirse!!! ~ 4 yıl önce
Kimse kusura bakmasın yok bayrak taşıyıcıymış yok bilmemne,bizimde tüm thy çalışanları olarak bu pandemiden sizin bencilliğinizden yalan dolanlarınızdan,devlete yaranacak yalakalarınızdan,en üstten en alt müdür dediginiZ kan emicilerden psikolojimiz bozuldu.Bizden bu saatten sonra özveri,güler yüzlülük,saygı kusura bakmasın kimse beklemesin.Yok şirketim için tek motor taksi yapayımda Az yaksın,yok hardlanding yapmayımda zarar görmesin,kabinde arıza var aman alalımda ground olmasın,yerde arızayı hızlı yapayım,da rötara girmesin,şu parçayı değiştirmeyim yazıktır die bir kavramı kimse beklemesin,evet belki hain dieceksiniz veya başka birşey ama öyle g...te gerisini biliyorsunuz.Buyrun istediginizi yapın şimdi.Ne ekerseniz onu biçersiniz,Vatan millet sakarya çanakkalede kaldı.Devir o.ç devri hadi hayırlı işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XOX ~ 4 yıl önce
Tgsden 2 sene imza karşılığı kesintiler için calisanlardan imza aldi .ki tgsnin yer hizmetlerinde yhm harekatin aldığı maaş belli işçiyi hiç söylemiyorum bile...Sonra da kendi calisanlarindan daha farklı kesintiye git komik önce şu is sıralamasını ve ücret Dağılımlarına iyi baksa keşke Thy ...pilot_harekat_kabin (sıralama budur pilotlara asla laf yok ama kimse kusura bakmasın bir kabinde doktorla aynı maaşı alması çok saçma harekata gelince biz sadece uçakta değil occ/hub/dısp/balans sizin o uçuşun kaptandan sonra en kemik yapı tasi biziz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İntikam ~ 4 yıl önce
Kimsenin ekmeğinde maaşında gözümüz yok. Pilotlardan intikam almak için 2018 yılı diye diretilmesi gerçekten çok acımasızca değil mi? FO maaşı 30 binden 20 bine düşececek. Uzmanların memurların maaşı ikramiye de olmayınca 6000'den 3500'e düşecek. İyice açlık sınırına yaklaşıyor. Bu durum değerlendirilmeli, minimum maaş alan kişilere daha dikkatli hesaplama getirilmelidir. Pilotlar da keşke aynı maaşlarını alsa, burada yazılanlara bakmayın. Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Herkesin her alanda tanıdıkları eşi, kardeşi var. Birinin kötülüğü öbürüne iyilik olmuyor. Sadece, ülkedeki bu şartlarda maaşı gerçekten asgari ücrete aşırı yaklaşacak kişilere ek tedbir alınmalı diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil Müdür ~ 4 yıl önce
Eeee uçucunun, yerdekinin mayışı azalsın ki biz de maybach'lara rahat rahat binelim, istediğimiz hatta istemediğimiz her otele rezervasyon yaptırabilelim. Hiç bakmayın Kartal İhl terkim, lazcam var, yerli ve milli şirketimiz kiramı, suyumu, arabamın mazotunu ödüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 4 yıl önce
ben babamın cenazesine gidemedim. belki bu yüzden aldığımız paranın adı "uçuş tazminatı" olabilir mi, nato kafa nato mermer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustehak ~ 4 yıl önce
Hala sendikaya güvenen varsa. Bu kaybın nedeni önceki sendika yonetiminin arkasında durmayan çalışanlardır. Etme bulma, atı alan üsküdarı gecti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000