26 Haziran 2018, Salı 12:30:45

Fahmettin Yazar'a veda yemeği

DHMİ'nin birçok kademesinde görev yaptıktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar onuruna bir veda yemeği verildi.
  • Hayırlı olsun Fahmettin Amca, yorumları okuduğumda seninle birkez daha gurur duydum.
  • Güzel insan değerli basmudurum. Havalimanimizda çok güzel bir iz bıraktıniz. Gerek is tecrübeniz gerekse insanlığınız bizleri mest etti. Allah yardımcınız olsun.
  • Vatandaşa yokuş yapmaktan başka ne yapar bu idareciler. Hiçbirini sevmem
  • uzun yillar devletin havalimani idaresinde çalişmiş tecrubeli insanlarin emekli olup özel sektore geçmeleri bence iyi olur..memlekete hizmet etmek açisindan önemlidir..tanidiğim dhmi havalamini mudurleri var hepsi temelden alttan gelmişlerdir ve tecrube kazanarak mudurluğe gelmişlerdir..durust tecrubeli duzgun yuzlerce çalişani idare edebilecek kabiliyete sahiplerdir..
  • Tebrikler hayırlı olsun, birileri de uzman uzman yerinde otursun.
  • Hayırlı olsun güzel insan. Basit olayların peşinde koşup, çalışanlarını kırıp küstüren bazılarına ders olsun.
  • Bilgisiz beceriksiz bir kac yalakanin yonlendirmesiyle is yapan kendi capinda bir adamdi. IGA bunu ne diye aldı, yanında kisiligini yalakalikla yol alan kibinide gotursun devlet rahatlar.
  • DEĞERLİ BASMUDURUM; HAVALİMANİMİZDA KISA SÜREDE ÇOK GUZEL BİR İZ BIRAKTINIZ. SİZİ YAKLAŞIK 20 YILDIR TANIYORUM CIZGINIZI HİÇ BOZMADİNİZ. HAVALİMANİMİZDA LAKABINIZI GÜZEL INSAN KOYDUK. BU LAKAP SİZİ GAYET NET ANLATIYOR. YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
  • Hayırlı olsun.
  • Personeline değer veren, güler yüzlü babacan, çalışkan, bilgili ve tanıdığım en iyi işletmeciydi. Gidişi hüzün verdi :(

DHMİ'nin birçok kademesinde görev yaptıktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar onuruna bir veda yemeği verildi.

Esenboğa Havalimanı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Mülki İdare Amiri Murat Soylu, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, paydaş kuruluşların yöneticileri ve havalimanı personeli katıldı.

Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar burada yaptığı konuşmada, kurumumuzda 36 yıllık kariyeri boyunca çok değerli ve önemli tecrübeler edindiğini dile getirerek, iyi kötü günleri ve tüm zorlukları DHMİ ailesinin desteği ile aştığını ifade etti.

“EMEKLİ OLUYORUM ANCAK SİZLERDEN AYRILMIYORUM”

Yazar, 36 yıl boyunca kendisine destek olan tüm DHMİ çalışanlarına ve tüm havalimanı paydaşlarına teşekkürlerini ileterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bir kişi var ki ona ayrı ve özel bir teşekkürde bulunmak isterim. Bugüne kadar bana hep güvenen, arkamda duran ve çalışma motivasyonumu artıran; Genel Müdürüm Sayın Funda Hanım, size çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. DHMİ’den emekli oluyorum ancak sizlerden ayrılmıyorum, bundan sonraki iş hayatıma İGA Terminaller Direktörü olarak devam edeceğim. Birçoğunuz ile teşriki mesaimiz olmaya devam edecek.”

FUNDA OCAK: “ÇOK MUTLU VE HUZURLU EMEKLİLİK YAŞAMASINI DİLİYORUM”

Yazar’ın ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Funda Ocak şöyle dedi:

“Değerli arkadaşımız Fahmettin Bey’i yabancı bir yere göndermiyoruz; neticede sektörümüzün bir başka alanına, dünyanın en büyük havalimanına gönderiyoruz. İnşallah orada bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Bilgisiyle tecrübesiyle çok değerli katkılarda bulunacaktır. 36 yıl boyunca Fahmettin Bey benim anılarımda hep güler yüzüyle, arkadaşlarına olan sevgisiyle, ilgisiyle apayrı bir yer tutmuştur. Gönlümüzde çok özel bir yeri vardır. Onu daima çok sevdik, hep sevmeye devam edeceğiz. İnşallah çok mutlu, huzurlu bir emeklilik yaşasın. Kendisine şahsım, ekibim ve kuruluşum adına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor; başarı ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşallah yolu bahtı hep açık olur.”

Genel Müdür Ocak, konuşmasının ardından Başmüdür Yazar’a, üzerinde ‘Kurumumuzda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunar, bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dileriz’ yazan plaketi verdi.



Fahmettin Yazar'a veda yemeği

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Bayram YAZAR ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun Fahmettin Amca, yorumları okuduğumda seninle birkez daha gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenbiga ~ 6 yıl önce
Güzel insan değerli basmudurum. Havalimanimizda çok güzel bir iz bıraktıniz. Gerek is tecrübeniz gerekse insanlığınız bizleri mest etti. Allah yardımcınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yokuş ~ 6 yıl önce
Vatandaşa yokuş yapmaktan başka ne yapar bu idareciler. Hiçbirini sevmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
uzun yillar devletin havalimani idaresinde çalişmiş tecrubeli insanlarin emekli olup özel sektore geçmeleri bence iyi olur..memlekete hizmet etmek açisindan önemlidir..tanidiğim dhmi havalamini mudurleri var hepsi temelden alttan gelmişlerdir ve tecrube kazanarak mudurluğe gelmişlerdir..durust tecrubeli duzgun yuzlerce çalişani idare edebilecek kabiliyete sahiplerdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi Atatürk pers. ~ 6 yıl önce
Tebrikler hayırlı olsun, birileri de uzman uzman yerinde otursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi Atatürk pers. ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun güzel insan. Basit olayların peşinde koşup, çalışanlarını kırıp küstüren bazılarına ders olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyfo ~ 6 yıl önce
Bilgisiz beceriksiz bir kac yalakanin yonlendirmesiyle is yapan kendi capinda bir adamdi. IGA bunu ne diye aldı, yanında kisiligini yalakalikla yol alan kibinide gotursun devlet rahatlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB personeli ~ 6 yıl önce
DHMİ’de tanıdığım en iyi İşletmeciydi.Bilgisi ve tecrübesiyle ve en önemlisi insanlığı ile her türlü farkını ortaya koyan değerli bir yöneticiydi. Yazık ki elimizde tutamadık, gitti...
Yücel ~ 6 yıl önce
DEĞERLİ BASMUDURUM; HAVALİMANİMİZDA KISA SÜREDE ÇOK GUZEL BİR İZ BIRAKTINIZ. SİZİ YAKLAŞIK 20 YILDIR TANIYORUM CIZGINIZI HİÇ BOZMADİNİZ. HAVALİMANİMİZDA LAKABINIZI GÜZEL INSAN KOYDUK. BU LAKAP SİZİ GAYET NET ANLATIYOR. YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke gitmeseydin ~ 6 yıl önce
Personeline değer veren, güler yüzlü babacan, çalışkan, bilgili ve tanıdığım en iyi işletmeciydi. Gidişi hüzün verdi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000