14 Temmuz 2018, Cumartesi 09:42:22

F-35 konusunda sıkıntı yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nden dönüşte uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, F-35'ler konusunda çok önemli açıklamalar yaptı.
  • Artık eskisi gibi zayıf , el pençe suran başbakanlar yok karşılarında. Güçlü lider karşısında süt dökmük kediye döner bu çakallar, tabii ki malımızı verecekler.
  • Abd bize karşı ne varsa koruyan, besleyen, bize silah satmayan pkk'ya silah yardımı yapan bir ülke ve biz hala onlardan medet umuyor uçak bilmem ne alıyoruz ! Bize ne yapsalar az !
  • Hazır yakalamışken fetoşu da isteseydin keşke!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nden dönüşte uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, F-35’lerin Türkiye’ye teslimi konusunda “Trump F-35 konusunda yaptırıma karşı olduğunu açıkladı” ifadelerini kullanırken, “F- 35’ler son taksitle birlikte toplam 900 milyon doları ödemiş olacağız. 800 milyon doları zaten ödemiştik. 100 milyon dolar daha ödenecek birkaç gün içinde” diye konuştu. 

"Zirve marjında ABD Başkanı Trump ile de görüştünüz. Hangi konuları ele aldınız?" sorusuna yanıt veren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Evet, zirve marjında Sayın Trump ile görüştük. Münbiç ve F-35’ler konusunu ele aldık. Münbiç anlaşması şu anda planlandığı şekilde ilerliyor. Tabii ki asıl hedefimiz Amerika Birleşik Devletleri’nin PYD ve YPG ile bütün ilişkisini kesmesi. Şu anda öyle bir görüntü yok. Münbiç konusunda şu an gündemde olan şey PYD/YPG’nin Fırat’ın doğusuna gitmesi; ayrıca yüzde 90’ı Arap olan Münbiç’e oranın gerçek sakinlerinin yerleşmesini sağlamak. Geçen ayın 4’ünde Mevlüt Çavuşoğlu Bey’in ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile yaptığı görüşmede belirlenen takvim çalıştığı sürece, temennimiz odur ki Münbiç asıl sahiplerine terk edilmiş, bırakılmış olacaktır. Şu anda bu yönde bir gayret var.

F- 35’ler son taksitle birlikte toplam 900 milyon doları ödemiş olacağız. 800 milyon doları zaten ödemiştik. 100 milyon dolar daha ödenecek birkaç gün içinde. Sayın Trump bu anlaşmanın aynen uygulanacağını bana söyledi. “Konuyla ilgili olarak gerekli talimatları verdim” dedi. Beyaz Saray Kongre’ye mektup gönderdi. Yaptırıma karşı olduğunu bildirdi."

F-35 konusunda sıkıntı yok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Güçlü lider ~ 6 yıl önce
Artık eskisi gibi zayıf , el pençe suran başbakanlar yok karşılarında. Güçlü lider karşısında süt dökmük kediye döner bu çakallar, tabii ki malımızı verecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al sana güçlü lider ~ 6 yıl önce
Birileri rus uçağını düşürdüğümüz zaman eyyyy rusya diyordu sonra rus uçağı olduğunu bilseydik düşürmezdik dedi sonra putin'e yağcılık için bilmedi ki ne yapsın. Bu mu güçlü lider?
Trajikomedi ~ 6 yıl önce
Abd bize karşı ne varsa koruyan, besleyen, bize silah satmayan pkk'ya silah yardımı yapan bir ülke ve biz hala onlardan medet umuyor uçak bilmem ne alıyoruz ! Bize ne yapsalar az !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö? ~ 6 yıl önce
Hazır yakalamışken fetoşu da isteseydin keşke!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almayin ~ 6 yıl önce
paramizi faiziyle geri alalim lazim degil f35

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000