17 Ağustos 2018, Cuma 13:40:53

F-35 ile alakalı program sürdürülecek

F-35 Ortak Program Ofisi, tüm F-35 ortaklarıyla mevcut program planlarını sürdüreceğini ve gelecekteki politika talimatlarına uyacağını açıkladı.
  • Bu kadarmi muhtaciz abd ye? Yaa biz herseye aliskaniz,bir yandan rest cekerken, obur yandan dilenma, nedennnnn?
  • Almayin arkadaslar bu ucaklari, yarin yedek parcasi oburgun yazilimi, diger gun silah sistemi sorun olacak, almayin bu ucaklari
  • Lan cikin bu programdan tam sirasi memlektte kriz var, ucak paralarini ekonomiye aktarin, gerci bu seferde Cengize verirsiniz
  • Kur savaşında sizi bozguna uğratınca böyle geri basarsınız işte.
  • Den bize hayır gelmez, tf-x hizlandirilsin
  • Ataturk.orman.ciftligindeki.elcilik.binasini.dur durun.incirlik.sinirlama.getirin.ucak.alimlani durdurun.turkiyedeki.seker.fabrikalani.eskisi. gibi.tam.faliyet.calistirin.abd.tarim.urunu.almayin abd.nin.turkiyedeki.sildiniz.borclani.alin.turkler hangi.sartlada.abd.ye.gidiyorsa.onlarda.ayni sartlarda.gelsin.yapana.yap.tapma
  • Tedarik zinciri olduğu gübi devam etsin diye bi değişiklik yok diyip; uçak alıcaz diyince hareketi çekmeseler bari!!! Beklenir mi beklenir bunlardan. Bi de THY’den çalışanlarına karşı iyi kötü herşey her an beklenir bunu da anti parantez belirtmek istedim:) ama genelde kaşık kepçe ilişkisi neyse odur tabi, neyse çok doluyum konudan sapmayalım: Her an herşey beklenir sonuçta:)
  • Almayin kardesim bu ucaklari
  • - NATO'ya kabulümüz ! - Kıbrıs barış harekatından sonraki ambargo ! - FETO tutumları - S 400 füzelerindeki tutumları - F 35 anlayış ve davranışları - 134 000 USD / yıl altında geliri olanlara oturma hakkı vermemesi .. Kahrolsun ABD yalnızca bir slogan mı idi , yoksa BAŞKA ŞEYLERİ DE SÖYLEMEYE Mİ ÇALIŞIYORDU... Herkesin cevabı farklı olabilir ama 7'den - 77'ye herkesin düşünmesi gerekli bir kavramı ulu olarak hatırlamakta fayda var.
  • ya bırakın vermiyorlar işte , iyice bizi daha da düşürmeyin almıyoruz deyin!!!

F-35 Ortak Program Ofisi, tüm F-35 ortaklarıyla mevcut program planlarını sürdüreceğini ve gelecekteki politika talimatlarına uyacağını açıkladı.

Merkezi başkent Washington'a yakın bir mesafede Virginia eyaletinin Arlington kentinde bulunan JPO Halkla İlişkiler Birimi, F-35 konusuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, F-35 Ortak Program Ofisinin, 2019 Ulusal Savunma Yetki Yasası'nda (NDAA) belirtildiği üzere, ABD ile Türkiye arasındaki ilişkilerin durumu hakkında ABD Savunma Bakanlığının Kongreye rapor sunması gerekliliğini desteklediği kaydedildi.

JPO açıklamasında, "F-35 Ortak Program Ofisi, tüm F-35 ortaklarıyla birlikte mevcut program planlarını yürütmeye devam edecek ve gelecekteki politika talimatlarına gerektiği şekilde uyacaktır." değerlendirmesi yapıldı.

Türkiye'nin de ortağı olduğu programın mevcut durumuna ilişkin olarak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türk F-35 personelinin Luke Hava Üssü'ndeki eğitimi, NDAA'nın gerektirdiği şekilde, Savunma Bakanının F-35 raporunu, izlenecek yola ilişkin karar verilmesi için Kongreye sunmasına kadar devam edecektir."

Türkiye'de yargılanmasına devam edilen Amerikalı papaz Andrew Brunson'ın durumuna atfen ABD Kongresinde F-35'ler konusunda bazı girişimler olmuştu. ABD Başkanı Donald Trump, Pentagon'un 716 milyar dolarlık 2019 mali yılı bütçesine ilişkin yasa tasarısını hafta başında imzalamıştı. Söz konusu rapor Kongreye sunuluncaya kadar F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye teslimatının geçici olarak durdurulması öngörülüyordu.

Yasanın Senatodaki tasarısında, Pentagon'un, Türkiye'nin F-35 programından çıkarılması konusunda bir plan hazırlaması talep ediliyordu. Buna karşın söz konusu kısım, Konferans Komitesi olarak bilinen Kongredeki uzlaşma komitesi tarafından tasarı metninden çıkarılmıştı.

Türkiye, 2002 yılında katıldığı ABD liderliğindeki çok uluslu müşterek taarruz programı kapsamında beşinci nesil F-35 Lightining II uçaklardan en az 100 adet almayı hedefliyor.

F-35 ile alakalı program sürdürülecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

TC ~ 6 yıl önce
Bu kadarmi muhtaciz abd ye? Yaa biz herseye aliskaniz,bir yandan rest cekerken, obur yandan dilenma, nedennnnn?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almayin ~ 6 yıl önce
Almayin arkadaslar bu ucaklari, yarin yedek parcasi oburgun yazilimi, diger gun silah sistemi sorun olacak, almayin bu ucaklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cikin ~ 6 yıl önce
Lan cikin bu programdan tam sirasi memlektte kriz var, ucak paralarini ekonomiye aktarin, gerci bu seferde Cengize verirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Òşte böyle ~ 6 yıl önce
Kur savaşında sizi bozguna uğratınca böyle geri basarsınız işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F35 ~ 6 yıl önce
Den bize hayır gelmez, tf-x hizlandirilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 6 yıl önce
Ataturk.orman.ciftligindeki.elcilik.binasini.dur durun.incirlik.sinirlama.getirin.ucak.alimlani durdurun.turkiyedeki.seker.fabrikalani.eskisi. gibi.tam.faliyet.calistirin.abd.tarim.urunu.almayin abd.nin.turkiyedeki.sildiniz.borclani.alin.turkler hangi.sartlada.abd.ye.gidiyorsa.onlarda.ayni sartlarda.gelsin.yapana.yap.tapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hareket ~ 6 yıl önce
Tedarik zinciri olduğu gübi devam etsin diye bi değişiklik yok diyip; uçak alıcaz diyince hareketi çekmeseler bari!!! Beklenir mi beklenir bunlardan. Bi de THY’den çalışanlarına karşı iyi kötü herşey her an beklenir bunu da anti parantez belirtmek istedim:) ama genelde kaşık kepçe ilişkisi neyse odur tabi, neyse çok doluyum konudan sapmayalım: Her an herşey beklenir sonuçta:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almayin ~ 6 yıl önce
Almayin kardesim bu ucaklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 6 yıl önce
resmen dileniyoruz!! bırakın almayın
Olur ~ 6 yıl önce
Sen öyle istiyorsun ya..
yaşlıdan ~ 6 yıl önce
- NATO'ya kabulümüz ! - Kıbrıs barış harekatından sonraki ambargo ! - FETO tutumları - S 400 füzelerindeki tutumları - F 35 anlayış ve davranışları - 134 000 USD / yıl altında geliri olanlara oturma hakkı vermemesi .. Kahrolsun ABD yalnızca bir slogan mı idi , yoksa BAŞKA ŞEYLERİ DE SÖYLEMEYE Mİ ÇALIŞIYORDU... Herkesin cevabı farklı olabilir ama 7'den - 77'ye herkesin düşünmesi gerekli bir kavramı ulu olarak hatırlamakta fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezillik ~ 6 yıl önce
ya bırakın vermiyorlar işte , iyice bizi daha da düşürmeyin almıyoruz deyin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000