18 Kasım 2017, Cumartesi 09:05:21

Esenboğa'ya direkt uçuş talebi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'dan yurt dışına yapılan uçak seferlerinin sayısının artırılması için iş adamlarına çağrıda bulundu.
  • Üç beş tane burjuva takımı yurtdışına direkt uçacak diye sefer mi konur.Yok işte arkadaş Ankara'nın potansiyeli yok. Kaç defa denendi olmadı.
  • Ankara başkent olarak kalabilir ama bu Ankara'nın diğer illerin 30 yıl gerisinde olduğu gerçeğini değiştirmez. Ankara'nın daha çok ekmek yemesi lazım. Önce belediye otobüslerini düzgün işletsinde sonra uçak ister.
  • Yav arkadaş şu haberi 384762378478 kez gördük! Bıktık artık kurban olayım talep etmeyin artık ya. Siz de haber yapmayın artık. Bu nedir, alay mı ediyorsunuz insanlarla?!?
  • İstanbul’a göre iki üç katı fiyat çekmek ‘denedik olmadı’ demek için mi acaba
  • Çukurova havalimanı bitince esenboğanın dibine kibrit suyu dökülecek. Birde sabiha gökçende büyüdüğü zaman esenboğa devlete külfet olmaktan başka işe yaramayacak. İş adamları istanbula, turistler çukurova ya inecek. Sonuç esenboğa gereksiz kapatılmalı.
  • ODTÜ yü kazanamayan Emre gelmiş yine.
  • Ankara Roma Ankara Bari Ankara, Milano istiyoruz.
  • Istiyoruz...
  • Angarali kardeslerim THY'nin Ankara'dan direk ucus koymasina heves etmeyin, gecenlerde koydularinin kisa sure tadini cikarin. Zira, 3. havalimani acilinca isletmeciye verilen yolcu garantisini doldurmak icin yakin zamanda baslayan ucuslar da iptal edilecek.
  • Sanki uçaklar doluyorda boş memur şehrine kim uçsun.daha adam akıllı fuar alanı bile yok. Kültürel etkinlik yapmak isteseler yer yok. stad tarihi eser. Turistten bahsediyorlar. Komedi. Esenboğa kapatılmalı. Olması hata.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'dan yurt dışına yapılan uçak seferlerinin sayısının artırılması için iş adamlarına çağrıda bulunarak, bağlantılı uçuşlar yerine direkt uçuşların tercih edilmesinin, seyahat planlamalarının bu hassasiyet gözetilerek yapılmasının uçuşların artırılmasını sağlayacağını belirtti.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Baran, Ankara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneğinin (ANTOD) kasım ayı toplantısına katıldı.

Baran, burada yaptığı konuşmada, Ankara'dan yurt dışına yapılan havayolu seferlerinin artırılması gerektiğini belirtti.

Başkent'te kongre ve sağlık turizminin gelişmesi için havayoluyla ulaşımın kolaylaştırılması gerektiğini vurgulayan Baran, "Turizmin gelişmesini istiyorsak direkt uçuşların sayısını artırmamız lazım. ATO olarak, yeni uçuşlar eklenmesi konusunda girişimlerimiz sürecek." ifadesini kullandı.

İş adamlarından, yurt dışı seyahatlerinde aktarmalı uçuşlar yerine Ankara'dan direkt uçuşları tercih etmelerini isteyen Baran, şunları kaydetti:

"Yeni uçuşlar koymak Türk Hava Yollarının görevi ise sahip çıkmak da bizim görevimiz. Bağlantılı uçuşlar yerine direkt uçuşların tercih edilmesi, seyahat planlamalarının bu hassasiyet gözetilerek yapılması uçuşların artırılmasını sağlayacaktır. Ankara'dan uçun. Bu konuda hepinizden hassasiyet bekliyoruz."

Baran, ATO olarak Ankara'nın turizm pastasından daha büyük pay almasını istediklerini ve bu yöndeki çalışmalara destek verdiklerini bildirdi. Ankara'nın sağlık turizminde de parlak bir geleceğinin olduğunu ifade eden Baran, devletin ve özel sektörün ciddi sağlık yatırımları yaptığını hatırlattı.

Gürsel Baran, ANTOD’un 2014 yılında kurulmuş yeni bir dernek olmasına rağmen Ankara'nın geleceğine katkıda bulunacak çalışmalara imza attığını belirterek, Dernek yönetimini tebrik etti.
 

Esenboğa'ya direkt uçuş talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ER ~ 6 yıl önce
Üç beş tane burjuva takımı yurtdışına direkt uçacak diye sefer mi konur.Yok işte arkadaş Ankara'nın potansiyeli yok. Kaç defa denendi olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre İklim ~ 6 yıl önce
Ankara başkent olarak kalabilir ama bu Ankara'nın diğer illerin 30 yıl gerisinde olduğu gerçeğini değiştirmez. Ankara'nın daha çok ekmek yemesi lazım. Önce belediye otobüslerini düzgün işletsinde sonra uçak ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre’ye cevap ~ 6 yıl önce
Sevgili Emre. Bu girdiğin üçüncü entry. Ankara’yı kötülemek için canla başla gösterdiğin gayret gözlerimizi yaşarttı
ESB ~ 6 yıl önce
Yav arkadaş şu haberi 384762378478 kez gördük! Bıktık artık kurban olayım talep etmeyin artık ya. Siz de haber yapmayın artık. Bu nedir, alay mı ediyorsunuz insanlarla?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakalım göreceğiz ~ 6 yıl önce
İstanbul’a göre iki üç katı fiyat çekmek ‘denedik olmadı’ demek için mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre İklim ~ 6 yıl önce
Çukurova havalimanı bitince esenboğanın dibine kibrit suyu dökülecek. Birde sabiha gökçende büyüdüğü zaman esenboğa devlete külfet olmaktan başka işe yaramayacak. İş adamları istanbula, turistler çukurova ya inecek. Sonuç esenboğa gereksiz kapatılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskent Ankaradir ~ 6 yıl önce
EMRE IKLIM sen baskenti sanki bir yerlere tasimak istiyor gibisin. Unutma Baskent Ankaradir degistirilmesi teklif dahi edilemez Anayasanin ilk 3 maddesini oku . Baskent Ankaradir gerekirse Istanbul ucuslari buradan yapilir.
ESB ~ 6 yıl önce
ODTÜ yü kazanamayan Emre gelmiş yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Italiano ~ 6 yıl önce
Ankara Roma Ankara Bari Ankara, Milano istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara-amsterdam ~ 6 yıl önce
Istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heves etmeyin ~ 6 yıl önce
Angarali kardeslerim THY'nin Ankara'dan direk ucus koymasina heves etmeyin, gecenlerde koydularinin kisa sure tadini cikarin. Zira, 3. havalimani acilinca isletmeciye verilen yolcu garantisini doldurmak icin yakin zamanda baslayan ucuslar da iptal edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre İklim ~ 6 yıl önce
Sanki uçaklar doluyorda boş memur şehrine kim uçsun.daha adam akıllı fuar alanı bile yok. Kültürel etkinlik yapmak isteseler yer yok. stad tarihi eser. Turistten bahsediyorlar. Komedi. Esenboğa kapatılmalı. Olması hata.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Sen cok biliyon herhalde
Angaralı ~ 6 yıl önce
Troller başladı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000