06 Mart 2018, Salı 01:20:16

Esenboğa Havalimanı'nda zikir şaşkınlığı

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Şalvarlı ve cübbeli bir grup toplanıp havalimanının içerisinde zikir çekti. Orada bulunan vatandaşlar olan biteni şaşkınlık içinde izledi.
  • Bu yobaz kafalar yüzünden insanların islama bakışını olumsuz yönde etkiliyorlar.Asıl amaçları islamı yaymak ve islamı insanlara sevdirmek olsaydı ulu orta bu tarz şeyler yapmazlardı.Bunların asıl dertleri islam dinini falan duyurmak değil asıl niyetleri içlerinde saklı kalmış itilmişlik duygularını ve çagdışı oluşlarını böyle milleti provake ederek rahatlamak olsa gerek.Sonuç insanların mensubu olduğu diniyle şüpheye düşmesi
  • Yine 28 şubat tezgahları başladı. Geçen de şarlatan müslim G. nin de uyduruk sohbetleri gösterildi. Yemezler....
  • Rezillik veya taşkınlık veya iğrençlik yok. Senden olmayabilir. Senin gibi olmayabilir. Sana zarar vermediği müddetçe sayğı duyar ; es geçer gidersin. Herkes senin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değil. Faşizmi yaşatma. Demokrasi bu. Herkes kendini ifade edebilir. İbadetini yapabilir. Sana zarar vermediği müddetçe. Sen yaşam tarzın ate olabilir. Onlarda buna saygı duyarlar. Herkesin bir birine çağrıda bulunma özgürlüğü olmalı. Yaşamına müdahale etmemek, zorlamamak şartıyla. 2018 de burdaki ağır ifadeler malesef çok üzücü.
  • Arkadas islamiyet bu degildir bunlar Abu cehil dirler
  • Onlarin 380i varsa bizim de Allahimiz var.
  • lan tam zamaninda gitmisim ulkeden valla
  • Toplumun en zararlı kanser kısmı.. Ortadoğu din bataklığında hergün daha kötüye gidiyoruz. Bu ibadet dahi olmayan şeyin yeri burası mı? Joplarla plastik mermilerle bunları uzaklaştırmayan sözde adam olan maaşını vergilerimizden alan polisler, özel güvenlikler nerede? Elbet gün dönecek devran değişecek, vatan haini dedelerinizi astığımız gibi zevkle sizleride cezalandıracağız..
  • Birileri bu ahmaklara para verip galeyan oluşturma derdinde. Ki 28 Şubat dönemindeki HÜRRİYET manşetleriyle gelecek bir darbeden ve iç karışıklıktan medet umsunlar.. Aldığınız nefese yazık la
  • Sizin inandiniz size bizim inandimiz bize .hiç bir şey yapamazsınız artık Türkiye'de isteyen istediği gibi ibadet Edecek.Sen ister resmi karşına al tepin dur dans et ister ineki heykeli sev Ama sende müslümana saygı duyacaksin.
  • Harekat ata ,galiba madımak ı yakanların torunusun.her doğruya laf söylediğine göre zoruna giden bir şey var.çok istiyorsan suudi arabistan a yerleş,istediğin gibi sallan ve salla tabi buradaki gibi g yerse.

İlginç görüntülerin adresi Ankara Esenboğa Havalimanı oldu. Şalvarlı ve cübbeli bir grup toplanıp zikir çekti. Havalimanında bulunan vatandaşlar bu görüntüler karşısında şaşkınlık içerisinde kalıp olup biteni anlamaya çalıştı. Vatandaşlardan bazıları da o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından havalimanı yetkilileri, konuyu mülki idare amirliğine ilettiklerini açıkladı.

Görüntüler hakkında araştırma yapıldığını ileri süren yetkililer, gerekli açıklamanın valilik tarafından yapılacağını söyledi.

Esenboğa Havalimanı'nda zikir şaşkınlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

yobaz kafalar ~ 6 yıl önce
Bu yobaz kafalar yüzünden insanların islama bakışını olumsuz yönde etkiliyorlar.Asıl amaçları islamı yaymak ve islamı insanlara sevdirmek olsaydı ulu orta bu tarz şeyler yapmazlardı.Bunların asıl dertleri islam dinini falan duyurmak değil asıl niyetleri içlerinde saklı kalmış itilmişlik duygularını ve çagdışı oluşlarını böyle milleti provake ederek rahatlamak olsa gerek.Sonuç insanların mensubu olduğu diniyle şüpheye düşmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Yine 28 şubat tezgahları başladı. Geçen de şarlatan müslim G. nin de uyduruk sohbetleri gösterildi. Yemezler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 6 yıl önce
Rezillik veya taşkınlık veya iğrençlik yok. Senden olmayabilir. Senin gibi olmayabilir. Sana zarar vermediği müddetçe sayğı duyar ; es geçer gidersin. Herkes senin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değil. Faşizmi yaşatma. Demokrasi bu. Herkes kendini ifade edebilir. İbadetini yapabilir. Sana zarar vermediği müddetçe. Sen yaşam tarzın ate olabilir. Onlarda buna saygı duyarlar. Herkesin bir birine çağrıda bulunma özgürlüğü olmalı. Yaşamına müdahale etmemek, zorlamamak şartıyla. 2018 de burdaki ağır ifadeler malesef çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardinli ~ 6 yıl önce
Arkadas islamiyet bu degildir bunlar Abu cehil dirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Türkiye ~ 6 yıl önce
Onlarin 380i varsa bizim de Allahimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Küçük aklinla ironi mi yapıyorsun
LH ~ 6 yıl önce
lan tam zamaninda gitmisim ulkeden valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZa ~ 6 yıl önce
Aynen senin gibilerde gidecek
Ruhi ~ 6 yıl önce
Bu teZgahlar tam da senin gibilere malzeme. Bu arada thy den de istifa et hazır gitmişken
Esb Personel ~ 6 yıl önce
Toplumun en zararlı kanser kısmı.. Ortadoğu din bataklığında hergün daha kötüye gidiyoruz. Bu ibadet dahi olmayan şeyin yeri burası mı? Joplarla plastik mermilerle bunları uzaklaştırmayan sözde adam olan maaşını vergilerimizden alan polisler, özel güvenlikler nerede? Elbet gün dönecek devran değişecek, vatan haini dedelerinizi astığımız gibi zevkle sizleride cezalandıracağız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahir .g.o.paşa ~ 6 yıl önce
Sen hiç muz yedinmi .zavallı
LH ~ 6 yıl önce
Adam
Hadsize ders ~ 6 yıl önce
Sen havalimanında kalmaktan pek bi uçmuşsun paşam. Biraz yerlere bassın ayağın. Herkes yaptığı herşeyin hesabını verecek. Dedelerimizin sakalının bir tek teli olmazsın sen aslanım. Sakın bir daha ortalığa lağam saçan ağzına alma onların adını hadsiz....
Yanlis ~ 6 yıl önce
Yanlisa yanlislikla karsilik verdigin surece insanliktan nasibini almis olamazsin !
Tuhi ~ 6 yıl önce
Yahudi zikir yapınca olaya senin gibiler nedense evrensel ve hümanist yaklaşıyor. Plâstik mermiyi sana atmak lazım.
Ruhi ~ 6 yıl önce
Enine yemiş cikitayi
28 şubat şaklabanlıkları ~ 6 yıl önce
Birileri bu ahmaklara para verip galeyan oluşturma derdinde. Ki 28 Şubat dönemindeki HÜRRİYET manşetleriyle gelecek bir darbeden ve iç karışıklıktan medet umsunlar.. Aldığınız nefese yazık la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Putperest lere. ~ 6 yıl önce
Sizin inandiniz size bizim inandimiz bize .hiç bir şey yapamazsınız artık Türkiye'de isteyen istediği gibi ibadet Edecek.Sen ister resmi karşına al tepin dur dans et ister ineki heykeli sev Ama sende müslümana saygı duyacaksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 6 yıl önce
Evet çünkü ibadet böylesine bir şey. Değersiz her yerde yapılmalı, mesela şarkı çalınan bir yerde yapmanız lazım, mesela biri size laf anlatırken yapmanız lazım (daha dindar gözükürsünüz), mesela uyku vakti komşuyu rahatsız edecek şekilde yapılır, havaalanında anonsların eşliğinde milletin anonsunu duymasını engeller şekilde de yapılır. Alkışlıyorum sizi bu konuyu bu kadar bayağılaştırdığınız için. İslam sizden başka düşman aramasın kendine.
ord prof ~ 6 yıl önce
Harekat ata ,galiba madımak ı yakanların torunusun.her doğruya laf söylediğine göre zoruna giden bir şey var.çok istiyorsan suudi arabistan a yerleş,istediğin gibi sallan ve salla tabi buradaki gibi g yerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ata ~ 6 yıl önce
Madımakı yakanlarin en ağır şekilde cezalandırılması taraftariyim.İslam bir insanı katletmeyi bütün insanligi katletmekle eş değer tutar çünkü.Müslüman bir ülkedeyiz ve Müslümanların zikir çekmesi sizi rahatsız etmemeli.Sonuçta inanç özgürlüğü :)sivaslı
Gerçekler ~ 6 yıl önce
İnan kendisi bir gün bile bulunmak istemez hiçbir şeriat ülkesinde. Öncelikle Allah'a her anlamda şükretmeli ki böyle bir vatanda dünyaya gelmiş kendisi. Laik bir vatanda yaşamak asla paha biçilemez. Bu ne olduğu belirsiz her mesaja cevap veren Sivaslı bozuntusunun zihniyeti eninde sonunda yok olacak
Bir bilen ~ 6 yıl önce
Saudi Arabia'da (özellikle Türkçe yazmadım) bunu yaparsanız, daha başlamadan alıp götürürler ve bir daha sizi gören olmaz. Bu tür aşırı hareketlere asla müsaade edilmez. Orada normal polis yanında, bir de dini polis var; kayıt-kuyut tutmaz. Sıkıysa Cidde Hava limanında bunu yapsınlar. Kamçı öyle bir eğitici ki, hepsi bırak mezhep değiştirmeyi; Allah'ı bile inkar ederler. Bu küçük harfle "sivaslı" yazan ve Sivas'lı dost, kardeş ve arkadaşlarımıza karşı öngörü yaratmaya çalışan bu eğitimsiz arkadaşa hayatına kastedecek şekilde Suudi Arabistan'a gitmeyi tavsiye etmeyiniz. Orada anında gererler, hele ki şu zamanda. Ben bilgi aktardım sadece.
özgürlük ~ 6 yıl önce
Özgürlük başkalarının özeline girdiği anda biter. Tek tarafa yontulmuş özgürlük olmaz. Hristiyanlar da çanlarını heykellerini alıp havaalanında uluorta ayin yapsın o zaman. Al sana inanç özgürlüğü. Sen dindarsin diye senin gibi düşünen herkes doğrudan haklı, diğerleri de mevzu ne olursa olsun haksız diyemezsin. Edep öğrenin biraz. İbadet kulla Allah arasında özel bir irtibattir. Gösteriş ve abartı tüm anlamını ortadan kaldırır ve İslam 'ın tüm öğretilerinde riya (gösteriş) kötülenmiştir.
Mt 01 ~ 6 yıl önce
Yerli uçagimizla uçu$larimiz ba$lami$tir.Kemerlerinizi baglayin ltf, Gözünüz kapatin,kafayi kaldirip,indirin.Türkiyemizin 21. Yüzyilina ho$geldiniz.Bizi kiskaniyor ecnebiler,kerozin yakmadan uçabildigimiz için arti fazla havalanmadigimizdan dengeyi kaybetip dü$tügünde ölüm tehlikeside yok.Tamam $imdi bazi fesatlar,ilerliyemedigimizi bu uçu$larda söyleyip bizi karalamaya çali$abilir ama nasil google ve amerikayi kesif etmi$sek,i$inlanmada bizdendir arkada$lar...saygilarimla Türk Kafa Yollari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000