22 Ocak 2016, Cuma 08:45:45

Erzurum merkezli havayolu geliyor

Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan: "Erzurum merkezli bir hava yolu firması kurulma çalışmaları var' dedi.
  • Süper bir Haber Türkiye Havaciligi icin iyi olur ve Dogunun gelismesine Katki saglar, Ayrica Erzurum Kis Turizmini gelistirir,
  • Evet şu an komik gelse de Bursa bunu yapti. Yola cikti. SHGM izni vermedi ve siyasi kararla Anadolujet Bursayi dandirikten bir base yapti, bugun 5 Anadolu sehrine uçuluyor. Yeterli mi yetersiz. Ama kafalarda "olmaz" denen düşünce kirildi. Sefer sayisi ve sehirler artırılacak deniyor. Erzurumda da bu isler olabilir. Van bir derece anlamli. Trabzon biraz ütopik kacmis, ama o da olmayacagindan degil de Turkiyedeki hakim havacilik anlayisi ile yapilamaz. Ben de ucak seferlerini besleyebilecek bir teveccüh gorecehini ve Erzurumda boyle bir cekim merkezi olabilecek ekonomik, sosyal, turistik veya saglik hizmeti yogunlasmasini göremiyorum. Saab'in 34 kisilik pırpır ucaklariyla denenebilir.
  • Özellikle doğu ilinde yapilacak olan bu adım bilincsel ve sezgisel algilarda cok iyi karşılanacak olması yanı sıra Memleketimizin nadide illeri arasindaki Erzurum ilimizin Pilot olan vatandaşları icinde harika bir base olacaktır. Takdire şayan projeler elbette en büyük tebrikleri hak ediyor..
  • Güzel bir haber. orta ölçekli uçaklar mantıklı gibi. Atr veya Q400 gibi pervaneli uçakları tavsiye ederim. Veya yerli imal edilecek 328 de mantıklı geliyor Ama erzurumun kış koşullarını da göz ardı etmemek lazım
  • Erzurum değimiyle söylirem vişşşşş torpah başan ufah at da cücükler yesin şaka bir yana arkadaş hava yolu şirketi kurmayı esadaş dadaş veya palandöken turizm e kredili travego almakla karıştırmış yaaa insanlarlada dalga geçmeyin edep yahuuu doktor narkozu fazla çekmişsin herhalde erzurumu satsan hava yolu kuramazsın
  • Erzurum merkezli havayoluna alımlar başladı mı? Birileri bilgi versin!!!
  • otobüs varken uçağa ne gerek var?! bunlar hep kapitalizm işte!!
  • veya Öz Dadaş Air
  • Hiç Gülesim yoktu. Yahu kardeşim çocuk Güler bu habere.izmir var, Ankara var,Antalya var hadi Bodrum ,İstanbul .erzurum ne yaa bi ara Bursa deniliyordu, güldürdünüz beni. Hayal kurmayın kardeşim.bu arada bu. Haber gerçekleşirse astronotların hepsi thy de bu astronotların çoğu torpilli yada yalakalıktan elenmediler, ben pilotum astronot değilim yeteneğiöm elvermiyor astronot olmaya ne yapalım, pilot ararsanız başvuru yapıcam Erzurum hava yolları .
  • Tgs adam alacakmı:)))

Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan:  "Erzurum merkezli bir hava yolu firması kurulma çalışmaları var' dedi.

Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Erzurum merkezli bir hava yolu firmasının kurulacağını, çalışmalarda ciddi bir aşamaya gelindiğini ifade ederek, "Devlet sağlık turizmi kapsamında gelen hastaların bilet paralarının da yüzde 50'sini ödüyor" dedi.

Erdoğan, Erzurum Kamu Hastaneler Birliği toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, birliğe bağlı 15 sağlık tesisinde 2015 yılında verilen hizmetleri değerlendirdi. 

Erdoğan ayrıca; 'Erzurum merkezli bir hava yolu firması kurulma çalışmaları var. Ciddi bir aşamaya da geldi. Ağırlıklı olarak da Bakü, Tebriz, Nahçivan ile ülke içinde de Türk Hava Yollarının uçuş yapmadığı Van ve Trabzon'a yolcu taşımacılığı yapacak bir firma olacak. Bu başarılırsa sağlık turizmi açısından Erzurum önemli bir merkez olacak. Oradan hastaların hava yolu ile kalmadan gelmeleri onların konforu açısından da önemli. Devlet sağlık turizmi kapsamında gelen hastaların bilet paralarının da yüzde 50'sini ödüyor. Oradan sevkli gelen ya da bizden randevu alan insanların biletlerinde Kalkınma Bakanlığının önemli desteği var. Sağlık anlamında dünyaya örnek olan Türkiye'nin de sağlık turizminden faydalanması önemli."

Erzurum merkezli havayolu geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Erzurum ~ 8 yıl önce
Süper bir Haber Türkiye Havaciligi icin iyi olur ve Dogunun gelismesine Katki saglar, Ayrica Erzurum Kis Turizmini gelistirir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
Evet şu an komik gelse de Bursa bunu yapti. Yola cikti. SHGM izni vermedi ve siyasi kararla Anadolujet Bursayi dandirikten bir base yapti, bugun 5 Anadolu sehrine uçuluyor. Yeterli mi yetersiz. Ama kafalarda "olmaz" denen düşünce kirildi. Sefer sayisi ve sehirler artırılacak deniyor. Erzurumda da bu isler olabilir. Van bir derece anlamli. Trabzon biraz ütopik kacmis, ama o da olmayacagindan degil de Turkiyedeki hakim havacilik anlayisi ile yapilamaz. Ben de ucak seferlerini besleyebilecek bir teveccüh gorecehini ve Erzurumda boyle bir cekim merkezi olabilecek ekonomik, sosyal, turistik veya saglik hizmeti yogunlasmasini göremiyorum. Saab'in 34 kisilik pırpır ucaklariyla denenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ErzrumluPilot ~ 8 yıl önce
Özellikle doğu ilinde yapilacak olan bu adım bilincsel ve sezgisel algilarda cok iyi karşılanacak olması yanı sıra Memleketimizin nadide illeri arasindaki Erzurum ilimizin Pilot olan vatandaşları icinde harika bir base olacaktır. Takdire şayan projeler elbette en büyük tebrikleri hak ediyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelişen havacılık ~ 8 yıl önce
Güzel bir haber. orta ölçekli uçaklar mantıklı gibi. Atr veya Q400 gibi pervaneli uçakları tavsiye ederim. Veya yerli imal edilecek 328 de mantıklı geliyor Ama erzurumun kış koşullarını da göz ardı etmemek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalafet ~ 8 yıl önce
Erzurum meydanı görüş, yaklaşma açısından cok olgun şartlara sahip. Yüksekliğin iniş kalkış mesafesinde yaratacağı farklar halledilmiş böyle birsey olursa daha da geliştirileceğini düşünüyorum. Suan 737 lerin rahatlıkla inip kalktığı aşikar.. Zorluk çıkacağını düşünmüyorum. Van, siirt meydanı gbi dağlarla çevrili bir meydan değil bu da ayrı bir avantaj.. Teşekkürler
Salama ~ 8 yıl önce
Erzurum değimiyle söylirem vişşşşş torpah başan ufah at da cücükler yesin şaka bir yana arkadaş hava yolu şirketi kurmayı esadaş dadaş veya palandöken turizm e kredili travego almakla karıştırmış yaaa insanlarlada dalga geçmeyin edep yahuuu doktor narkozu fazla çekmişsin herhalde erzurumu satsan hava yolu kuramazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erzurum base ~ 8 yıl önce
Erzurum merkezli havayoluna alımlar başladı mı? Birileri bilgi versin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otobüs ~ 8 yıl önce
otobüs varken uçağa ne gerek var?! bunlar hep kapitalizm işte!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Şimdi o elindeki kapitalist akıllı telefonu yavaşça yere bırak dostum
Dadaşstar ~ 8 yıl önce
veya Öz Dadaş Air

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 8 yıl önce
Hiç Gülesim yoktu. Yahu kardeşim çocuk Güler bu habere.izmir var, Ankara var,Antalya var hadi Bodrum ,İstanbul .erzurum ne yaa bi ara Bursa deniliyordu, güldürdünüz beni. Hayal kurmayın kardeşim.bu arada bu. Haber gerçekleşirse astronotların hepsi thy de bu astronotların çoğu torpilli yada yalakalıktan elenmediler, ben pilotum astronot değilim yeteneğiöm elvermiyor astronot olmaya ne yapalım, pilot ararsanız başvuru yapıcam Erzurum hava yolları .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Tgs adam alacakmı:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000