30 Mart 2018, Cuma 09:15:42

Erzincan Havalimanı'na Yeşil Havaalanı unvanı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Erzincan Havalimanı'nın yeşil havalimanı sertifikası aldığını duyurdu.
  • İşin içinde TSE varsa bu belge yalan olmuştur. Devlet kuruluşu devleti denetliyor. Bırakın uluslararası kuruluşlar denetlesin sizi. O zaman ne yapacaksınız bakalım.
  • Erzincanımızın bu basarısı celebi yer hizmetleri calısanlarınındır tebrikler
  • Tabi yeşil olucak ve biz oldukça yeşil kalıcak. Bu başarı arff indir.
  • Kim denetlie kim baktı diyen acaba bu belgeyi siz siz mi veriryordunuzda haberiniz olmadan vermişler
  • Dış görünüşe göre mi verdiniz? Bir de gelin içini görün... Çalışanlar bilir...
  • Biraktin de green sertifikasini, seferler neden azaliyor onu soyleyin. Once Izmir Erzincan seferlerimiz iptal edildi, sonra da Istanbul-Erzincan seferlerinde kisitlama yapti pegasus ve bizi yine magdur etti. Gercekten devlet birde Gumushaneye Havalimani yapmayi dusunuyor. Zaten Erzincanda ki yolcularin yuzde 25 Gumushaneli. Yani bu durumda Erzincana gunde 4 seferin birisi gumushaneye gidip. Gumushane 2 Erzincan 3 sefer olucak. Yazik o kadar milletin paralari harcaniyor hepsi bosu bosuna. Seferler bile iptal ediliyor. Plansiz projesiz DHMI ve hukumet!
  • Önce bir ILS koyun daha doğru dürüst yaklaşması yok...ILS yok bari RNAV olsun o bile yok...insanın aklıyla dalga geçmeyin..
  • Bu basari arff indir funda hanim duy bizi
  • Kim denetledi de bu belgeyi verdi çok merak ediyorum.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Erzincan Havalimanı'nın yeşil havalimanı sertifikası aldığını duyurdu.

Funda Ocak açıklaması:

SHGM tarafından havalimanlarında faaliyet gösteren kuruluşların çevreye, insan sağlığına verebilecekleri zararların sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkünse ortadan kaldırılabilmesi amacıyla Yeşil Havaalanı (Green Airport) Projesi yürütülüyor.

Bir havalimanının Yeşil Havalimanı “Green Airport” unvanı alabilmesi için o havalimanı dâhilinde faaliyet gösteren proje kapsamındaki kuruluşların gerekli koşulları yerine getirerek ‘yeşil kuruluş sertifikası’ alması gerekiyor.

Bu kapsamda Erzincan Havalimanımıza da 23/03/2018 tarihinde “Yeşil Havaalanı (Green Airport)” unvanı verildi.  Böylece Adana, Tokat ve Uşak Havalimanlarının ardından Yeşil Havaalanı sayımız 4’e çıktı. “Yeşil Kuruluş” sertifikalı havalimanı sayımız ise 43.

Ayrıca; Havalimanlarımızda, sürdürülebilir çevre yönetimi yaklaşımı çerçevesinde sera gazı, gürültü, atık yönetimi çalışmaları hassasiyetle takip ediliyor.  Karbon ayak izini asgari düzeye düşürmek için yenilenebilir enerjiye yönelik altyapı çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülüyor.


Erzincan Havalimanı'na Yeşil Havaalanı unvanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

TSE ~ 6 yıl önce
İşin içinde TSE varsa bu belge yalan olmuştur. Devlet kuruluşu devleti denetliyor. Bırakın uluslararası kuruluşlar denetlesin sizi. O zaman ne yapacaksınız bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzincan celebi ~ 6 yıl önce
Erzincanımızın bu basarısı celebi yer hizmetleri calısanlarınındır tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khrmn arff ~ 6 yıl önce
Tabi yeşil olucak ve biz oldukça yeşil kalıcak. Bu başarı arff indir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Green aiport ~ 6 yıl önce
Kim denetlie kim baktı diyen acaba bu belgeyi siz siz mi veriryordunuzda haberiniz olmadan vermişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl verdin? ~ 6 yıl önce
Dış görünüşe göre mi verdiniz? Bir de gelin içini görün... Çalışanlar bilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seferler Iptal ~ 6 yıl önce
Biraktin de green sertifikasini, seferler neden azaliyor onu soyleyin. Once Izmir Erzincan seferlerimiz iptal edildi, sonra da Istanbul-Erzincan seferlerinde kisitlama yapti pegasus ve bizi yine magdur etti. Gercekten devlet birde Gumushaneye Havalimani yapmayi dusunuyor. Zaten Erzincanda ki yolcularin yuzde 25 Gumushaneli. Yani bu durumda Erzincana gunde 4 seferin birisi gumushaneye gidip. Gumushane 2 Erzincan 3 sefer olucak. Yazik o kadar milletin paralari harcaniyor hepsi bosu bosuna. Seferler bile iptal ediliyor. Plansiz projesiz DHMI ve hukumet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234 ~ 6 yıl önce
Önce bir ILS koyun daha doğru dürüst yaklaşması yok...ILS yok bari RNAV olsun o bile yok...insanın aklıyla dalga geçmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Bu basari arff indir funda hanim duy bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Audit ~ 6 yıl önce
Kim denetledi de bu belgeyi verdi çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek ~ 6 yıl önce
koskoca shgm yazıyor ya sertifika'da , neyi merak ediyon daha.
? ~ 6 yıl önce
Gidip gördün mü?
SHGM ~ 6 yıl önce
YHP 2009'dan beri yapılan bir proje olup denetimler TSE tarafından yapılmaktadır. Erzincandan önce 3 havalimanı daha sertifika almaya hak kazanmıştır. Denetlemeler nasıl, ne şekilde yapılıyor öğrenmek için http://web.shgm.gov.tr/tr/kurumsal-projeler/194-yesil-havaalani-green-airport-projesi
ek ~ 6 yıl önce
Adam kim demiş. Hangi şirket anlamında değil. O zaman hangi şirket vermiş diye sorardı. Cahillik zor iş.
Erzincanli ~ 6 yıl önce
Kardesim orda calisiyo gece gunduz sulamaylada ugrasiyolar
TSE ~ 6 yıl önce
TSE nin verdiği belgeden ne hayır çıkar. Uluslararası belgelendirme kuruluşları bu işi bilinçli yapar. TSE nin durumu da ortada. Dolayısı ile fasa fiso.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000