19 Mart 2024, Salı 09:04:07

Erdoğan: "Uçak gemisi konusunda kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı’ndaki iftarda uçak gemisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
  • Yine bir yerden kopya yapar ne gemisi para para Hani yok
  • Gemiyi falan bırak da milletin geçimini kolaylaştır,vergileri düşür yeme,içme ateş pahası. Millet aç kalınca gemi mı yiyecek?
  • Neye yarayacaksa. Sadece seçim reklamı.
  • Kararliyiz desene.
  • Düne kadar Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir,milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen şimdi bir anda milliyetçi kesildi,Türk olduğu aklına geldi,sebebi de malum.
  • Tabi tabi,onun için mi suriyelisi,afganı bilmem nesi ülkemize doldu. Haydi boşalt boşaltabilirsen. Sizden evvel hiçbir hükümet bunu vatanına reva görmemişti. Ama siz yaptınız,üstelik milletin milyarlarını çöpe attınız. Ama artık yettiniz,12 gün sonra göreceksiniz.
  • samimi olan önce karasal güvenliği sağlar. 20 milyon mülteci, içlerinde kendi ülkelerinde tecavüzleri şiddet severliğiyle bilinen afganlar pakistanlılar. Sokaklarda güvenle yürüyemez olduk. Sen uçak gemisinden bahsediyorsun gerçeklerden kafamızı çevirmemizi istiyorsun
  • İnsan menfaat için sallamada sınır tanımaz mı,şekilden şekile girer mi,canlı örneği ortada. Oğulları askerlik yapmamış,askerlik yan gelip yatma yeri değildir demiş,bedelli askerliği çıkarmış,paşam dedikleri yalanlarla hapse atılmış elini kovuşturmuş ama seçim var diye şimdi tribüne oynuyor,göz boyuyor,hikaye anlatıyor.
  • ah o karalılıgi bizim marketede bir yansştsanşz da 250gr kiyma almasak artik
  • İki,üç hafta önce yıllık %8 faizle 500 milyon dolar gibi komik bir rakamı borç alacak kadar batmışız ama yapımı,kullanımı milyar dolar tutacak uçak gemisi yapacağız öyle mi? İnsan mevki,makam için bu hallere düşmemeli de güç ve koltuk zehirlenmesi dedikleri bu işte...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı’ndaki iftarda uçak gemisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı’ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. Buradaki konuşmasında askerlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Erdoğan, devletin bekası ve milletin güvenliği için canı pahasına görev yapan askerlere başarılar diledi.

UÇAK GEMİSİ PLANI

“Sevgili Mehmetçiklerimiz, şu gerçeği asla unutmamalıyız. Kimsesizlerin kimsesi olan Türkiye Cumhuriyeti var olduğu, köklerine sahip çıktığı, mazluma kol kanat gerdiği müddetçe emin olun bize yönelik saldırıların da ardı arkası hiç kesilmeyecektir.” ifadelerini kullanan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler, millet olarak ilayı kelimetullah davamızı yücelttiğimiz sürece, bizi bu topraklardan kazıma planları hiçbir zaman son bulmayacak. Şehit kanlarıyla sulanmış kendi öz yurdumuzda hür, başı dik, onurlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak istiyorsak, oyunları bozmaya, hain emelleri kursaklarda bırakmaya devam etmekten başka çaremiz yoktur. Bu bakımdan güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecburiyettir. Biz, caydırıcılığını her zaman en üst seviyede tutması gereken bir ülkeyiz, bir milletiz, bir orduyuz. Türk Milleti olarak bizi hasımlarımıza karşı ancak kendi bileğimiz, kendi kuvvetimiz, kendi geliştirdiğimiz imkan ve kabiliyetlerimiz koruyabilir. 20 sene önce biz yüzde 20’lerdeydik ama şimdi yüzde 80’lerdeyiz. Yüzde 20 yerli milliye sahipken, şimdi hamdolsun yüzde 80 yerli milli olarak silahımıza, araç gereç, mühimmatımıza sahibiz. Ve bunlarla da asla yetinmiyoruz. Bunu çok daha ilerilere taşımak zorundayız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin uçak gemisi yaptığını hatırlatarak, “Ne diyoruz? Yetmez. Şimdi ikinci uçak gemisini, daha da büyüğünü yapma kararlılığımız var. Paşam bu işin başında, Deniz Kuvvetleri Komutanımız ekibiyle şu anda çalışıyorlar. Şu anda arayışlarımızı da devam ettiriyoruz. İnsansız uçaklarımız ortada. Tek koldan çalışmıyoruz.” diye konuştu.

Erdoğan: "Uçak gemisi konusunda kararlıyız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kopi ~ 1 ay önce
Yine bir yerden kopya yapar ne gemisi para para Hani yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemicik ~ 1 ay önce
Gemiyi falan bırak da milletin geçimini kolaylaştır,vergileri düşür yeme,içme ateş pahası. Millet aç kalınca gemi mı yiyecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 1 ay önce
Neye yarayacaksa. Sadece seçim reklamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak yemekdende ~ 1 ay önce
Kararliyiz desene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dön baba dönelim ~ 1 ay önce
Düne kadar Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir,milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen şimdi bir anda milliyetçi kesildi,Türk olduğu aklına geldi,sebebi de malum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YURTTAŞ ~ 1 ay önce
Tabi tabi,onun için mi suriyelisi,afganı bilmem nesi ülkemize doldu. Haydi boşalt boşaltabilirsen. Sizden evvel hiçbir hükümet bunu vatanına reva görmemişti. Ama siz yaptınız,üstelik milletin milyarlarını çöpe attınız. Ama artık yettiniz,12 gün sonra göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niyeti ~ 1 ay önce
samimi olan önce karasal güvenliği sağlar. 20 milyon mülteci, içlerinde kendi ülkelerinde tecavüzleri şiddet severliğiyle bilinen afganlar pakistanlılar. Sokaklarda güvenle yürüyemez olduk. Sen uçak gemisinden bahsediyorsun gerçeklerden kafamızı çevirmemizi istiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 1 ay önce
İnsan menfaat için sallamada sınır tanımaz mı,şekilden şekile girer mi,canlı örneği ortada. Oğulları askerlik yapmamış,askerlik yan gelip yatma yeri değildir demiş,bedelli askerliği çıkarmış,paşam dedikleri yalanlarla hapse atılmış elini kovuşturmuş ama seçim var diye şimdi tribüne oynuyor,göz boyuyor,hikaye anlatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerde ~ 1 ay önce
ah o karalılıgi bizim marketede bir yansştsanşz da 250gr kiyma almasak artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At yalanı yiyen çok ~ 1 ay önce
İki,üç hafta önce yıllık %8 faizle 500 milyon dolar gibi komik bir rakamı borç alacak kadar batmışız ama yapımı,kullanımı milyar dolar tutacak uçak gemisi yapacağız öyle mi? İnsan mevki,makam için bu hallere düşmemeli de güç ve koltuk zehirlenmesi dedikleri bu işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000