25 Eylül 2021, Cumartesi 17:12:09

Erdoğan: "TEKNOFEST'i dünya markası haline getireceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e geldi.
  • iktidar yüzünden 20 yılda ülkede adalet bitmiş,suç tavan yapmış,eğitim zaten yok,kula kulluk normalleşmiş,haksızlık heryeri sarmış,nereyi tutsan elinde kalıyor,her parti kendi zenginlerini yarattı ama iktidar bu konuda adeta patlatma yaptı,yolsuzluklar,rezillikler bir bir ispatla ifşa edildi kimse ne oluyor demiyor,ekonomik olarak tarihin en kötü dönemindeyiz,dolar,euro fırladı herşey ona endeksli,3 yıldır eski kuruna dönemiyor haliyle hayat daha da zorlaştı ama hala masal,gösteriş,göz boyama derdindeyiz. Türkiye'nin ürettiği araba falan diyorsun da uzun yıllardır bu ülkede dış destekli,teknoloji,hammadde ithal edilerek araba,kamyon ve uçak vs parçaları zaten üretiliyor. Bu iş 40 yıl önce açılmış olan üniversiteyi biz açtık demene benzemiş. Siyasal islamcı,din tüccarlarının koltuk,para,çıkar için girmeyecekleri kılık,atmayacakları takla yok elhamdülillah.
  • Dünya markası yapmadan önce başında olduğun iktidar sayesinde mahvolan ekonomiyi düzeltsen,işsizliği,pahalılığı düşürsen,haksızlığı, yolsuzlukları, kokuşmuşluğu,adaletsizliği, torpili, hemşehriciliği,damatları, çocukları,yandaşları zengin etmeyi durdursan,vergileri garantili ihalelere,saraylara, arabalara,uçaklara,araplara, gösterişe saçmayı bitirsen nasıl olur? Dış borç,ithalat,döviz kuru rekorları kırıyoruz,herşeye hergün zam geliyor,40 sene ağır borca girdik,vatandaşın devletine güveni ve inancı kalmadı hamdolsun...
  • Erken secim istiyenler beğensin !!!!
  • 2 adam arasında nekadar fark var ....
  • Teknofesttesiniz ya 4 yapmak nedir. Oy moy yok artık. Ekonomi berbat. 2023 oy moy yok tgs yönetim değişecek inşallah
  • aziz sancarın ne işi var orada. adamın milliyetçi duygularını sömürüp kendi emellerine alet etmişler q
  • 4
  • Düntanın ekonomi profesörü. Yersen
  • Adam gibi adam, allah basimizdan eksii etmesin amin insallah
  • geldi aklıma, 23 Nisan çocukları gibi neşeliydik, kırmızı kostümlerimizle sırıtınıyorduk. Keşke 23 Nisanlarımıza dokunmasaydınız be...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e geldi. TEKNOFEST'in kırmızı pilot montunu giyen Erdoğan'a, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından TEKNOFEST şapkası takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahnede konuşma yaptı. Konuşmasında TEKNOFEST'in artık başka müttefik ülkelerde de yapılacağını böyle duyurdu "TEKNOFEST'te dünya medyasının gündeminde bir numara olmalıdır. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren TEKNOFEST'i uluslararası hale getirecek Azerbaycan'dan başlamak üzere dost ve müttefik ülkelerde de düzenleyeceğiz."

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

*Dünyanın bir numaralı teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST'te yeniden sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bizlere bu gururu yaşatan her sene bir önceki yıldan çok daha görkemli festival yaşatan Sanayi Bakanlığımız ve T3 Vakfı başta olmak üzere paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

*Gençlerimiz her sene Teknofest teknoloji yarışma tarihlerinin belirlenmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kurdukları takımlarla roketten insansız hava araçlarına, endüstriyel robotlara birçok alanda kıyasıya rekabet ediyorlar. Burada sergilenen her proje okuluyla, öğretmeniyle, hocasıyla, ailesiyle takım çalışmasının ürünüdür. Gençlerimizin emeklerinin yanında ülkemizin zengin potansiyeli de var. Teknofest'in yüreği kıpır kıpır atan genç mucitleri 2053 ve 2071 Türkiye'sinin mimarları olacaktır.

ATAK İLE TERÖRÜN BELİNİ KIRDIK

*Gözbebeklerimiz İstanbul semalarında görsel bir şölen sunuyor. Gökyüzündeki bekçilerimize yeni bir üye daha katıldı. Ülkemizin tüm dünyada iftiharı olarak Akıncı boy gösterdi. Ayrıca bir diğer atılımımız olan TOGG yine ilk defa ziyaretçilerin huzuruna çıkmış oldu. Nasıl yapılan şovları beğendiniz mi? Türkiye'nin ürettiği helikopter, uçak, otomobille gurur duydunuz mu? Elhamdülillah, artık zaman yakın. TOGG halkımızın istifadesine sunulacak. Atak helikopterlerimizi yaptık. Onunla beraber terörü ülkemizde ve ülke dışında belini kırdık. Türk yapımı olan bu teknolojilerin semalarımızda çıkardığı ses hepimizin içini ısıtıyor, göğsünü kabartıyoruz. Darbe girişiminde havalanan uçak, birliğimizi yıkmak için bu alanın üzerinde uçuyorlardı. Bu alanda kendi ürettiğimiz insanlı ve insansız araçlarımız Türkiye'nin gücünü göstermek için uçuyor. Bizim evlatlarımız bu sesleri büyük bir gururla hatırlayacaktır.

TEKNOFEST müttefik ülkelerde düzenlenecek

*TEKNOFEST'i dünya markası haline getirecek, can Azerbaycan'dan başlayarak, dost ve müttefik ülkelerde de düzenleyeceğiz.

Erdoğan: "TEKNOFEST'i dünya markası haline getireceğiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

eyyyyy ~ 3 yıl önce
iktidar yüzünden 20 yılda ülkede adalet bitmiş,suç tavan yapmış,eğitim zaten yok,kula kulluk normalleşmiş,haksızlık heryeri sarmış,nereyi tutsan elinde kalıyor,her parti kendi zenginlerini yarattı ama iktidar bu konuda adeta patlatma yaptı,yolsuzluklar,rezillikler bir bir ispatla ifşa edildi kimse ne oluyor demiyor,ekonomik olarak tarihin en kötü dönemindeyiz,dolar,euro fırladı herşey ona endeksli,3 yıldır eski kuruna dönemiyor haliyle hayat daha da zorlaştı ama hala masal,gösteriş,göz boyama derdindeyiz. Türkiye'nin ürettiği araba falan diyorsun da uzun yıllardır bu ülkede dış destekli,teknoloji,hammadde ithal edilerek araba,kamyon ve uçak vs parçaları zaten üretiliyor. Bu iş 40 yıl önce açılmış olan üniversiteyi biz açtık demene benzemiş. Siyasal islamcı,din tüccarlarının koltuk,para,çıkar için girmeyecekleri kılık,atmayacakları takla yok elhamdülillah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknofest ~ 3 yıl önce
Dünya markası yapmadan önce başında olduğun iktidar sayesinde mahvolan ekonomiyi düzeltsen,işsizliği,pahalılığı düşürsen,haksızlığı, yolsuzlukları, kokuşmuşluğu,adaletsizliği, torpili, hemşehriciliği,damatları, çocukları,yandaşları zengin etmeyi durdursan,vergileri garantili ihalelere,saraylara, arabalara,uçaklara,araplara, gösterişe saçmayı bitirsen nasıl olur? Dış borç,ithalat,döviz kuru rekorları kırıyoruz,herşeye hergün zam geliyor,40 sene ağır borca girdik,vatandaşın devletine güveni ve inancı kalmadı hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/0 ~ 3 yıl önce
Millet bizimle alay ediyi.biz herşeyi bütün yatirimlari geçtik.sadece milli geliri bütçemizi dusunuyoruz bu yaşam pahaliliginda bize köprü hastane uçak teknofest para kazandırmıyor.ne hale geldik daha kötüsü ne olabilir.
Erken secim ~ 3 yıl önce
Erken secim istiyenler beğensin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 3 yıl önce
2 adam arasında nekadar fark var ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 3 yıl önce
Teknofesttesiniz ya 4 yapmak nedir. Oy moy yok artık. Ekonomi berbat. 2023 oy moy yok tgs yönetim değişecek inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 3 yıl önce
aziz sancarın ne işi var orada. adamın milliyetçi duygularını sömürüp kendi emellerine alet etmişler q

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİJYENCİ ~ 3 yıl önce
4

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eko ~ 3 yıl önce
Düntanın ekonomi profesörü. Yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Adam gibi adam, allah basimizdan eksii etmesin amin insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23 Nisan ~ 3 yıl önce
geldi aklıma, 23 Nisan çocukları gibi neşeliydik, kırmızı kostümlerimizle sırıtınıyorduk. Keşke 23 Nisanlarımıza dokunmasaydınız be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000