17 Mart 2018, Cumartesi 09:26:03

Ercan için Türkiye önerisi

Kıbrıs'ta CTP Girne Milletvekili Fikri Toros, Türkiye’de bir şirketle anlaşma yaparak, Ercan’a ek uçuş yapılması gerektiğini söyledi.
  • CTP milletvekili Daşyapının ortağı mı ?
  • Batirdiginiz kthy yi tegrar gur bannem yersa, yediniz bitirdiniz gene basladiniz gozumuz aydin.
  • yaz yogunlugu icin ideal bir karar
  • KKTC’nin ana sorunu SAW’da ve Atatürk’te ortaya çıkan slot kısıtıdır. Taş Yapı’nın Ercan’da yapmakta olduğu abidik gubidik de yakında ek sorun çıkaracaktır.
  • Yine aynı msj. KKTC'nin yerli bir havayolu şirketine ihtiyacı yok öyle mi?proje/fizbilite yaptınız mı sayın vekil. Bu dışa bağımlılik neyin nesi?halkın beklentisi yerli havayolumuzun olmasıdır. Sizin uzmanlık alanınız değil, 2.bir Ciguli vakası yasamayınız, iyisi siz uzmanlık alanınıza dönün.
  • Hayırlı olsun KKK
  • Aferin. KKTC nin bir hava yoluna mi ihtiyaci var? Hatta guney Kibristan Cobalt, TUS ve Cyprus Airways i de davet edelim. Ucsunlar Ercandan....
  • Sanki bu mesaj Murat Hatipoğluna atfen gibi geldi.Zamanı gelmedi mi daha.

Kıbrıs'ta CTP Girne Milletvekili Fikri Toros, Türkiye’de bir şirketle anlaşma yaparak, Ercan’a ek uçuş yapılması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Meclis Genel Kurulu Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın 145 milyon 333 bin 100 TL olan bütçesini oy çokluğuyla kabul etti.

CTP Girne Milletvekili Fikri Toros, turizmin ülkede en önemli motor gücü olan sektör olduğunu, ülke ekonomisinin yüzde 70’ini hizmet sektörünün oluşturduğunu ifade etti.

Toros, son yıllardaki başarılı tanıtım stratejisi ve yeni yatırımlar sayesinde turizm gelirleri ve hacminin önemli artış kaydettiğini söyledi.

Toros, turizmin ülkede 35 sektörü besleyen itici güce sahip sektör olduğunu vurguladı.

Toros, uçak fiyatlarının arzın talep karşısında yetersiz kalması nedeniyle yükseldiğini, uçak bilet fiyatlarının artmasının Larnaka Havaalanı’ndan geliş gidişleri artırdığını kaydetti.

Toros, yeni bir havayolu kurmanın; diğer büyük hava şirketleriyle rekabet etme açısından “romantik” bir düşünce olduğunu, ekonomik açıdan geçerli bir düşünce olmayacağını ifade etti.

Toros, Türkiye’de bir şirketle anlaşma yaparak, Ercan’a ek uçuş ve destinasyon geliştirerek, arzın artırılmasının mümkün olabileceğinin altını çizdi. (Gündemkıbrıs)

Ercan için Türkiye önerisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

CTP ~ 6 yıl önce
CTP milletvekili Daşyapının ortağı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yallaaa ~ 6 yıl önce
Batirdiginiz kthy yi tegrar gur bannem yersa, yediniz bitirdiniz gene basladiniz gozumuz aydin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Charterlara selam olsun ~ 6 yıl önce
yaz yogunlugu icin ideal bir karar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 6 yıl önce
Ya işi bilmiyorsunuz ya da inadına yorum yazıyorsunuz. Ne kararı ? Ne doğruluğu ? O havalimanına kimse uçmak istemiyor. Yenisi eminim sizin ellerinizde daha da kötü olacaktır.
Slot ~ 6 yıl önce
KKTC’nin ana sorunu SAW’da ve Atatürk’te ortaya çıkan slot kısıtıdır. Taş Yapı’nın Ercan’da yapmakta olduğu abidik gubidik de yakında ek sorun çıkaracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 6 yıl önce
Yine aynı msj. KKTC'nin yerli bir havayolu şirketine ihtiyacı yok öyle mi?proje/fizbilite yaptınız mı sayın vekil. Bu dışa bağımlılik neyin nesi?halkın beklentisi yerli havayolumuzun olmasıdır. Sizin uzmanlık alanınız değil, 2.bir Ciguli vakası yasamayınız, iyisi siz uzmanlık alanınıza dönün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bold pilot ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun KKK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayyorgi ~ 6 yıl önce
Aferin. KKTC nin bir hava yoluna mi ihtiyaci var? Hatta guney Kibristan Cobalt, TUS ve Cyprus Airways i de davet edelim. Ucsunlar Ercandan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlama özürlü ~ 6 yıl önce
Anlama özürlü müsün arkadaşım, yazıyı yakınlarında bulunan birine okut, sana ne demek istediğini heceleyerek anlatsın.
Ayyorgi ~ 6 yıl önce
En azindan terbiye ozurlu olmakdan iyidir.
WH ~ 6 yıl önce
Sanki bu mesaj Murat Hatipoğluna atfen gibi geldi.Zamanı gelmedi mi daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000