09 Nisan 2011, Cumartesi 09:24:34

ERCAN HAVAALANI ELEKTRİKSİZ KALACAK

Yüksek gerilim şebekesinde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle Lefkoşa bölgesindeki 25 köy ile Ercan Havaalanı ve Dumlupınar bölgesine pazartesi günü 6 saat süreyle elektrik verilemeyecek.
  • Bir handling şirketinin araçlarının bakım ve onarımı için atölyesi bile yok. Tamiri apronda yapıyor ve ne yazıkki kimse görmüyor.
  • Orda denetleyecek veya ceza verebilecek bir sivil havacılık yetkilisi yok var ama .Sorun bakalım bugüne kadar kaç şirkete , kişiye ceza verilmiş...Aprona YAKIT KAÇIRAN BIR ARACI ŞİKAYET ETDİĞMİZDE yetkimiz yok uyarırız başka bir şey yapamıyoruz cevabını alıyoruz..Uçakdan anlayan kım var kı neyi kimi denetlesın aprondakı aracların durumu belli ve dur diyen yok ...
  • Elektrik olmadan operasyon nasıl yürüyecek bu ne biçim bir memlekettir , ne biçim havaalanıdır?!?
  • Ne ayakkabısı, geceleri eşofmanla THY uçağını temizleyenler bile var... :)
  • Spor ayakkabıları MEKAP markamıydı ?
  • Ercanda elektrik kesilse ne fark edecek ? Zaten ne var ki elektrik olsun. Hala spor ayakkabılarla uçak boşaltan işçiler var. Geçen atlas uçağında gördüm. Bunlara bakan bir otorite yok mu ? Sivil havacılık ne iş yapar bu meydanda ?
KKTC Elektrik Kurumu Lefkoşa Bölge Amirliği’nden verilen bilgiye göre, 09.00-15.00 saatleri arasındaki kesintiden Meriç, Gaziköy, Paşaköy, Turunçlu, Kurudere, Kırıkkale, Erdemli, Yiğitler, Dilekkaya, Balıkesir, Ercan Havaalanı, Demirhan, Gökhan, Cihangir, Beyköy, Düzova, Çukurova, Kalavaç, Serdarlı, Görneç, Yeniceköy, Kırklar, Değirmenlik, Minareliköy, Haspolat, Hasolat Sanayi Bölgesi, Dumlupınar, Hamitköy ile civardaki su motorları ve tesisler etkilenecek.
ERCAN HAVAALANI ELEKTRİKSİZ KALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir handling şirketinin araçlarının bakım ve onarımı için atölyesi bile yok. Tamiri apronda yapıyor ve ne yazıkki kimse görmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orda denetleyecek veya ceza verebilecek bir sivil havacılık yetkilisi yok var ama .Sorun bakalım bugüne kadar kaç şirkete , kişiye ceza verilmiş...Aprona YAKIT KAÇIRAN BIR ARACI ŞİKAYET ETDİĞMİZDE yetkimiz yok uyarırız başka bir şey yapamıyoruz cevabını alıyoruz..Uçakdan anlayan kım var kı neyi kimi denetlesın aprondakı aracların durumu belli ve dur diyen yok ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elektrik olmadan operasyon nasıl yürüyecek bu ne biçim bir memlekettir , ne biçim havaalanıdır?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne ayakkabısı, geceleri eşofmanla THY uçağını temizleyenler bile var... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Spor ayakkabıları MEKAP markamıydı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ercanda elektrik kesilse ne fark edecek ? Zaten ne var ki elektrik olsun. Hala spor ayakkabılarla uçak boşaltan işçiler var. Geçen atlas uçağında gördüm. Bunlara bakan bir otorite yok mu ? Sivil havacılık ne iş yapar bu meydanda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000