08 Kasım 2019, Cuma 15:59:47

Emirates'ten 14.5 milyar dolar gelir!

Emirates Group 2019-20 mali yılına ait yarıyıl sonuçlarını duyurdu. Sonuçlara göre, grup gelirleri, 14.5 milyar dolar olarak açıklandı.
  • Emirates sanılanın aksine devlet sübvansiyonu almıyor, yalnızca şımarık sendikalara izin vermemek gibi akıllıca kararları ve buna olanak sağlayan bir yasal iklimleri var.
  • Harika ve kaliteli hizmet veren aynı zamanda uygun fiyat sunan, Türk hava yollarından çok daha kaliteli
  • Bence CEO larindan biri TK ya getirilmeli, yerlikerle olmuyor
  • Verimlilik ve karlılık nasıl olur ders almalıyız
  • Birileri milyarlar usd
  • Tk dan sonra resmen cennet. ;)
  • Ucuz hesaplar peşinde olmayan, kokpitinde egolu tipler olmayan, çalışanına değer veren, insanların özel hayatına karışmayan, madi olarak çalışanlarının beklentilerini karşılayan. Kokpit ve kabinin gelirine göz dikmeyen, hergün gerekli gereksiz 100 tane memo yayınlamayan, kimsenin kimseye karışmadığı ve herkesin işini ve görevini yaptığı bir firma, evet büyüksün emirates, gerçek havacılık burada. Nokta
  • Açaba THY ne kadar kiyar yaptı?
  • Balon bir havayolu.Devlet desteği olmasa 1 gün dayanamaz.Boş şirket.ucak dolulukları nedir ?
  • Milyar TL kar açıkla. EK 14 milyar dolar açıkladı

Emirates Group 2019-20 mali yılına ait yarıyıl sonuçlarını duyurdu. Sonuçlara göre, grup gelirleri, 14.5 milyar dolar olarak açıklandı. Karlılıkta, geçen yılın aynı dönemine göre %8 artış gerçekleşti ve Grup, 2019-20 yarıyıl net karının 320 milyon dolar olduğunu duyurdu. Kardaki iyileşmenin başlıca sebebi, yakıt fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre %9 düşüş olması idi ancak düşen yakıt maliyetlerinden elde edilen kazançlar, kısmen negatif kur hareketleri nedeni ile dengelendi.

Emirates Group 2019-20 mali yılına ait yarıyıl sonuçlarını duyurdu. Sonuçlara göre, grup gelirleri, 14.5 milyar dolar olarak açıklandı. Karlılıkta, geçen yılın aynı dönemine göre %8 artış gerçekleşti ve Grup, 2019-20 yarıyıl net karının 320 milyon dolar olduğunu duyurdu. Kardaki iyileşmenin başlıca sebebi, yakıt fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre %9 düşüş olması idi ancak düşen yakıt maliyetlerinden elde edilen kazançlar, kısmen negatif kur hareketleri nedeni ile dengelendi. Grup’un, 30 Eylül 2019 itibarı ile nakit pozisyonu, 31 Mart 2019’daki 6.0 milyar dolar değerinden, 6.3 milyar dolar değerine yükseldi.

Emirates Airline ve Grup Başkanı ve Baş İdarecisi Ekselansları (HH) Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates Grup, 2019-20 döneminin ilk yarısında, stratejilerimizi, dünyanın pek çok pazarındaki sosyal-politik belirsizlik ve zorlu ticaret koşullarında hareket etmeye uygun hale getirerek, dengeli ve pozitif bir performans sergiledi. Hem Emirates hem de dnata, DXB’deki planlanmış pist yenilemelerinin hem işletmemiz hem de yolcularımız üzerindeki etkisini en aza indirmek için yoğun çaba gösterdi. Kaynaklarımızın, fırsat alanlarında sermaye katkısı yaratmak için hızlıca kullanılmasını sağlarken, kontrol edilebilir maliyetleri sıkı kontrole aldık ve verimliliğin iyileştirilmesine devam ettik.

Global görünümü öngörmek zor ancak, havayolu ve seyahat endüstrisinin, önümüzdeki altı ay boyunca, marjlarda aşağı yönlü baskı yaratacak zorlu rekabet ve dalgalanmalarla karşı karşıya kalmaya devam etmesini bekliyoruz. Grup olarak, işimizi geliştirmeye odaklanmaya ve insanlarımızı güçlendiren ve bizlerin, yolcularımıza daha iyi ürünler, hizmetler ve deneyimler sunmamıza imkân tanıyan yeniliklere yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Emirates'ten 14.5 milyar dolar gelir!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

hllsprdvm ~ 4 yıl önce
Emirates sanılanın aksine devlet sübvansiyonu almıyor, yalnızca şımarık sendikalara izin vermemek gibi akıllıca kararları ve buna olanak sağlayan bir yasal iklimleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 4 yıl önce
Harika ve kaliteli hizmet veren aynı zamanda uygun fiyat sunan, Türk hava yollarından çok daha kaliteli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Bence CEO larindan biri TK ya getirilmeli, yerlikerle olmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 4 yıl önce
Verimlilik ve karlılık nasıl olur ders almalıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birileri milyar tl aciklar ~ 4 yıl önce
Birileri milyarlar usd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu açıklanan gelir kar değil :)) ~ 4 yıl önce
THY nin karı 400 milyon doların üstünde
:)) ~ 4 yıl önce
Tk dan sonra resmen cennet. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet büyük bir havayolu ~ 4 yıl önce
Ucuz hesaplar peşinde olmayan, kokpitinde egolu tipler olmayan, çalışanına değer veren, insanların özel hayatına karışmayan, madi olarak çalışanlarının beklentilerini karşılayan. Kokpit ve kabinin gelirine göz dikmeyen, hergün gerekli gereksiz 100 tane memo yayınlamayan, kimsenin kimseye karışmadığı ve herkesin işini ve görevini yaptığı bir firma, evet büyüksün emirates, gerçek havacılık burada. Nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 4 yıl önce
Adamlar ekstra ucus saatine verilen parayi komple kaldirdi tek gecede, ama “calisanin kazancina goz dikmeyen” havayolu, yersen. Kendi sirketinizi gomeceksiniz, bari duzgun bir arastirma yapip gomun.
Thy ~ 4 yıl önce
Açaba THY ne kadar kiyar yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜT ~ 4 yıl önce
Balon bir havayolu.Devlet desteği olmasa 1 gün dayanamaz.Boş şirket.ucak dolulukları nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY bak :) ~ 4 yıl önce
Milyar TL kar açıkla. EK 14 milyar dolar açıkladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000