03 Ekim 2019, Perşembe 16:01:56

Emirates uçağı türbülansa girdi: 11 yaralı!

Emirates'in Dubai-Bali seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, türbülansa girdi. 11 kişi yaralandı.
  • Firmanın arap olması şaşırtmadı. Hayatlarında neyi becerdiler de havacılığı becerecekler
  • Demek ki ingiliz ispanyol fransiz da ucagi rezil konuma dusuruyormus
  • Adamlar ne yapsa size yaranamiyor, hep elestiri hep elestiri.
  • Cai cxi cndye
  • antalya’nın 2. Büyük şirketi olan IATI toplu işten çıkarıyor, kimse sebebini bilmiyor. empatiden yoksun olan iati yönetiminin yaklaşımı da gaddarca, bu ayki maaşları primsiz yatırarak insanları mağdur etti. Sebebi her ne olurda olsun, personeline açıklama yaparsın, emekleri için teşekkür edersin haklarını verir gönderirsin. Ortada açıklama yok, personeli cezalandır gibi tavırlarda bulunuyorlar. İnsanın bu daha çok zoruna gidiyor.
  • Iklimler değişiyor hergecen gun soludugumuz hava dahada kirleniyor su bir gercek ki türbülanslar her sene daha da çok hissedilecek kemerleriniz uçuş boyunca bağlı iyi ucuslariniz olsun
  • Geçmiş olsun havacılıkta olur böyle ufak tefek olaylar geçen yıl bu türbülans olayının aynısı Thy nin İstanbul Newyork seferinde 777 uçağının başına gelmişti . Yine Avusturalya da oldu .
  • Hayatimda bir kez bindim emiretese tövbe ettim bir daha asla binmem inanilmaz sallaniyor pilotlari baya kotu. Thy candir

Emirates'in Dubai-Bali seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, türbülansa girdi. 11 kişi yaralandı.

EK450 sefer sayılı Dubai-Bali uçuşunu icra eden Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağı 35 bin feet yükseklikte türbülansa girdi. Bali'ye acil iniş yapan uçakta 11 kişinin yaralandığı açıklandı.

Bali'deki Gusti Ngurah Rai Uluslararası Havlaimanı sözcüsü Arie Ahsanurrohim, “Uçak, 35.000 feet yükseklikte türbülansa girdi ve 11 yolcu yaralandı” dedi.

A6-EBU kuyruk tescilli uçakta toplan 326 kişinin olduğunu ifade edildi.

Havalimanı yetkilileri, yaralananlardan beşinin havalimanı sağlık tesisinde tedavi edildiği kişinin de havalimanının yakınındaki Kuta'daki Bali Uluslararası Tıp Merkezi (BIMC) hastanesine gönderildiği açıkladı. Diğer yaralıların tedavilerinin ayakta yapıldığı belirtildi.

Emirates uçağı türbülansa girdi: 11 yaralı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Arap ~ 5 yıl önce
Firmanın arap olması şaşırtmadı. Hayatlarında neyi becerdiler de havacılığı becerecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Irkçılık yapma, edepli konuş! Neyi becerir neyi beceremez tecrübe etmeden iddia etme!..
Eee ~ 5 yıl önce
Demek ki ingiliz ispanyol fransiz da ucagi rezil konuma dusuruyormus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Adamlar ne yapsa size yaranamiyor, hep elestiri hep elestiri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darısı ~ 5 yıl önce
Cai cxi cndye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhbar ~ 5 yıl önce
antalya’nın 2. Büyük şirketi olan IATI toplu işten çıkarıyor, kimse sebebini bilmiyor. empatiden yoksun olan iati yönetiminin yaklaşımı da gaddarca, bu ayki maaşları primsiz yatırarak insanları mağdur etti. Sebebi her ne olurda olsun, personeline açıklama yaparsın, emekleri için teşekkür edersin haklarını verir gönderirsin. Ortada açıklama yok, personeli cezalandır gibi tavırlarda bulunuyorlar. İnsanın bu daha çok zoruna gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
whatever ~ 5 yıl önce
Iklimler değişiyor hergecen gun soludugumuz hava dahada kirleniyor su bir gercek ki türbülanslar her sene daha da çok hissedilecek kemerleriniz uçuş boyunca bağlı iyi ucuslariniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun havacılıkta olur böyle ufak tefek olaylar geçen yıl bu türbülans olayının aynısı Thy nin İstanbul Newyork seferinde 777 uçağının başına gelmişti . Yine Avusturalya da oldu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Hayatimda bir kez bindim emiretese tövbe ettim bir daha asla binmem inanilmaz sallaniyor pilotlari baya kotu. Thy candir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ege ~ 5 yıl önce
Merhaba, ucağin sallanmasinin türbülansa girmesinin pilotlarla degil ucus planlama tarafindan cizilen yol ve hava sartlariyla alakasi vardir daha cok. Turbulans turlerini arastirmanizi tavsiye ederim oldukca ilginc bir konu :)
THY ~ 5 yıl önce
Kraldır
Yolcu ~ 5 yıl önce
Dedi troll(ey) ...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000