25 Nisan 2010, Pazar 11:08:39

Elazığ-Ankara seferleri artıyor...

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, 16 Mayıs`tan itibaren Elazığ-Ankara arasında uçak seferlerinin haftanın üç günü, iki sefer halinde yapılacağını söyledi.
  • Ben anamiyorum Elaziglilar o kadar az ken nicin Elaziga seferler artiriyor ve Erzincanlilar o kadar cok ken az ucak kalkiyor ustelik Bakanimizda Hemserimiz bu nebicim bakansa?
Öztürk yaptığı açıklamada, iç hatlarda da seferlerin artacağını vurguladı. Öztürk, "Elazığ-Ankara ile Ankara-Elazığ hattında devam eden uçak seferlerine ilave olarak 16 Mayıs`tan itibaren ikinci seferler başlayacak. Bu seferler haftada 3 gün olarak devam edecek. Daha sonra Anadolu Jet in uçak sayısı artarsa ikinci akşam seferleri her gün olabilir.`` dedi

Elazığ`ın ulaşımda ciddi mesafeler kat ettiğinin altını çizen Milletvekili Öztürk, bu durumun dünya standartlarda yapılan pistin tamamlanmasından sonra gerçekleştiğini savundu.

Öztürk, Almanya`dan Elazığ`a direkt uçuşların başladığını ve uçuşların haziran ayından itibaren hafta beş gün olarak gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Havaalanı terminal binası ihalesinin 29 Nisan tarihinde yapılacağını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu: "Bu proje 18.000 m2 kapalı alana sahip olup, iç hat, dış hat yolcu salonları, gümrük bölümü, güvenlik bölümü, idari binalar, seyir kontrol kulesi olmak üzere yıllık 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi olacak. Böylelikle Elazığ çok amaçlı modern bir terminal binasına kavuşmuş olacak. İhaleden sonra da çok kısa zamanda temeli atılacaktır.``
Elazığ-Ankara seferleri artıyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben anamiyorum Elaziglilar o kadar az ken nicin Elaziga seferler artiriyor ve Erzincanlilar o kadar cok ken az ucak kalkiyor ustelik Bakanimizda Hemserimiz bu nebicim bakansa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000