02 Haziran 2020, Salı 12:36:58

El-Al'ın kargo uçuşları durduruldu

Yaşanan pandemi dolayısıyla havacılık sektörü mali krizlerle uğraşırken, borçlar yüzünden olumsuzluklarda yaşanmaya başladı. İsrail'in bayrak taşıyıcı havayolu şirketi El-Al da mali darboğaza girdi!
  • Para ve ticaret deyince dünyada akla gelen ilk isim onlar ama şirketlerini kurtarmıyorlar. İlginç. Ayrıca onlara laf edenler, başları kipalıları sarayda ağırlayan,tazminat davasını geri çeken,mağdur ailelere tazminat vermeyen,tohum vs alan,tankları modernize ettirenlere niye laf söylemiyorlar?
  • Israilin sonu belli onlar da bunu cok iyi biliyorlar sadece zamanini bekliyolar hircinliklari bundan tabi bunu kabullenmek kolay olmasa gerek
  • para, pul, banka ve finansi icat eden bunlar. inanma kardesim bu dalaveralara - inanma.
  • Free palestine baby killer israel
  • amerikadan her yıl milyarlarca dolar hibe yardım almasa açlıktan nefesleri kokacak ülke israil.
  • maşallah tkmızda böyle sorun yok hepsini satıun alacağız
  • Twitter da da öyle dandik bir başlık kullanıyorsun ki sanki devlet eliyle yapılmış gibi. Niye bu kadardevlet düşmanlığı yaparak prim yapmaya çalışıyorsun. Nerede tarafsızlık?
  • Tez zamanda KONKORDATO ilanı
  • Aldın Mazlumun Ahını Çıkacak Aheste Aheste.

Yaşanan pandemi dolayısıyla havacılık sektörü mali krizlerle uğraşırken, borçlar yüzünden olumsuzluklarda yaşanmaya başladı.

İsrail’in bayrak taşıyıcı havayolu şirketi de mali sıkıntı yaşayan şirketler arasında yer alırken, krizden çıkış için kargo seferlerine ağırlık verilmişti. Ancak havalimanları işletmesine olan borç yüzünden, kargo uçuşları durduruldu.

El-Al’ın İcra Kurulu Başkanı Gonen Usishkin, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’ya, destek paketi alamamaları halinde yaşanacak krizinden dolayı sorumluluğun hükümette olduğunu bildirmişti.

©️AirportHaber

El-Al'ın kargo uçuşları durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

El Al ~ 4 yıl önce
Para ve ticaret deyince dünyada akla gelen ilk isim onlar ama şirketlerini kurtarmıyorlar. İlginç. Ayrıca onlara laf edenler, başları kipalıları sarayda ağırlayan,tazminat davasını geri çeken,mağdur ailelere tazminat vermeyen,tohum vs alan,tankları modernize ettirenlere niye laf söylemiyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 4 yıl önce
Israilin sonu belli onlar da bunu cok iyi biliyorlar sadece zamanini bekliyolar hircinliklari bundan tabi bunu kabullenmek kolay olmasa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 4 yıl önce
para, pul, banka ve finansi icat eden bunlar. inanma kardesim bu dalaveralara - inanma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Free Palestine ~ 4 yıl önce
Free palestine baby killer israel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beleşçi ülke ~ 4 yıl önce
amerikadan her yıl milyarlarca dolar hibe yardım almasa açlıktan nefesleri kokacak ülke israil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikami ~ 4 yıl önce
Dunyayi yahudiler yonetiyor be asil para israillilerde ac oku biraz amerikadakiler sadece planlanmis bir kukla
hahaha ~ 4 yıl önce
maşallah tkmızda böyle sorun yok hepsini satıun alacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algıcılar ~ 4 yıl önce
Twitter da da öyle dandik bir başlık kullanıyorsun ki sanki devlet eliyle yapılmış gibi. Niye bu kadardevlet düşmanlığı yaparak prim yapmaya çalışıyorsun. Nerede tarafsızlık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUT ~ 4 yıl önce
Tez zamanda KONKORDATO ilanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beter Böcek ~ 4 yıl önce
Aldın Mazlumun Ahını Çıkacak Aheste Aheste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 4 yıl önce
Yahudinin ekonomik krize girdigi nerde gorulmustur mecbur olsalar tek kalemde kurtarirlar hesap etmislerdir boylesi daha karlidir
Osman'a ~ 4 yıl önce
İsrail Yahudisi 80 lerde hep krizdeydi, enflasyon % 100 lerdeydi,para birimi Şekel'i Yeni Şekel'e dönüştürdü.Amerika'dan yardım almadan bütçe oluşturamıyordu,hem askeri hem mali yardımlarda dünyada 1 numaraydı.Türkiye ve Yunanistana 7'ye 5 oranı uygulanarak yardım veriyordu.Kurucusu İngiliz Yahudisi Rothchild fakat hamisi Amerika'dır...Amerika batarsa onu kim koruyacak,sırtını kime yaslayacak?....Her halde Rusya yada Çin!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000