19 Şubat 2022, Cumartesi 14:51:23

Easyavia ile Etihad anlaşma imzaladı

Easyavia, Birleşik Arap Emirlikleri'nin bayrak taşıyıcısı ve ikinci büyük havayolu şirketi olan Etihad Airways ile PSSA sözleşmesi imzaladı.
  • Canan hanım başarılarınızı uzaktan takip ediyoruz.

Easyavia, Birleşik Arap Emirlikleri'nin bayrak taşıyıcısı ve ikinci büyük havayolu şirketi olan Etihad Airways ile PSSA sözleşmesi imzaladı. Etihad yetkilendirdiği hizmetler için Easyavia ile devam kararı aldı.

DHMİ Genel Müdürlüğü’nden daha önce gözetim yönetim onayı alan Easyavia’nın kurucuları, bu yıl da Etihad Havayolları ile birlikte sezona hazır olduklarını bildirdi.

Dünyanın en etkili bayrak taşıyıcı havayollarından biri olan Etihad Havayolları, haftalık 7 frekans olarak İstanbul-Abu Dhabi uçuşlarını Boeing 787 ve Airbus 321 uçakları ile icra etmektedir. Pandemi döneminde birçok bayrak taşıyıcı havayolu şirketiyle görüşen ve bu dönemde artan maliyetler karşısında havayolları ile yapılan işbirliklerinin kazan – kazan ilişkisi içinde maliyetleri düşürücü etkileri olduğunu bildiren firma yetkilisi Onur Gökhan Hakvar, bu başarıların arkasının geleceğini ve Türkiye’deki havacılığın geliştirilmesi için ciddi çalışmalar yürütüldüğünü bildirdi.

Easyavia markası çok kısa zaman önce de Romanya’nın bayrak taşıyıcı havayolu firması TAROM Havayolları ve Libyalı taşıyıcı Ghadames Air ile de sözleşme imzalamış ve Türkiye’deki yetkili temsilcisi olarak İstanbul Havalimanı’nda operasyonlarını yürütmeye başlamıştı.

Easyavia ile Etihad anlaşma imzaladı

Yorumlar

Tebrikler ~ 2 yıl önce
Canan hanım başarılarınızı uzaktan takip ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000