15 Temmuz 2011, Cuma 09:40:05

DÜŞEN UÇAK BÖYLE ÇIKARILDI (VİDEO)

Askeri kurtarma gemisiyle, dalgıçların yerini belirlediği uçağın gövdesi su yüzeyine çıkarıldı...
  • Bazı crash videolarında görüyoruz. Tam yere vuracakken pilot koltuğu fırlıyor ve yere çok yakın atlamasına rağmen kurtuluyor. Acaba rahmetli pilotlarımız (Allah gani gani rahmet etsin, razı olsun) deniz üzerine gelince neden atlayamamış olabilir, düşünceniz nedir? Acaba elektrik problemi oldu koltuk fırlamadı mı? Bu koltuklar her durumda, uçağın elektrik sisteminden bağımsız, kendi kendine ateşlenmez mi? Teşekkürler, Saygılar.
  • ingilizcede orgy türkçede orgi okunuşuyla kötü bi anlama geliyo adı deiştirilse iyi olu :)
  • Allah Rahmet eylesin. Çok acı önce 2 şehit ardından 13 şehit.Neler oluyor bize artık biri dur desin. Yazık değil mi????Kimseye birşey olmasın diye kendilerini feda ettiler.... Şehitlerimizin ailesine Allah sabır versin.Mekanları cennet olsun. Başımız sağolsun...
  • Videoya dikkatli bakarsaniz sehit pilotlarimizdan birisinin cansiz sallanan bacaklari goruluyor ucagin gemiye konulmasindan az once. Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun! En buyuk Turk pilotu!!!!
  • Gözyaşlarıyla... Mekanları cennet olsun.
  • Gerçek insan olmak bu..kendilerini feda ettiler.. başımız sağolsun..
Askeri kurtarma gemisiyle, dalgıçların yerini belirlediği uçağın gövdesi su yüzeyine çıkarıldı. Uçak enkazının yerinin belirlenmesinden dört saat sonra, büyük hasar gören uçak, bağlanan halatla vinç yardımıyla dik olarak Sudan çıkarıldı. Uçak daha sonra geminin güvertesine yüklendi. Şehit pilotların kokpitteki cenazelerinin henüz çıkarılmayıp, ceset torbasıyla örtüldüğü görülen uçağın Alaybey Tersanesi'ne götürüleceği belirtildi. 


DÜŞEN UÇAK BÖYLE ÇIKARILDI (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı crash videolarında görüyoruz. Tam yere vuracakken pilot koltuğu fırlıyor ve yere çok yakın atlamasına rağmen kurtuluyor. Acaba rahmetli pilotlarımız (Allah gani gani rahmet etsin, razı olsun) deniz üzerine gelince neden atlayamamış olabilir, düşünceniz nedir? Acaba elektrik problemi oldu koltuk fırlamadı mı? Bu koltuklar her durumda, uçağın elektrik sisteminden bağımsız, kendi kendine ateşlenmez mi? Teşekkürler, Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ingilizcede orgy türkçede orgi okunuşuyla kötü bi anlama geliyo adı deiştirilse iyi olu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah Rahmet eylesin. Çok acı önce 2 şehit ardından 13 şehit.Neler oluyor bize artık biri dur desin. Yazık değil mi????Kimseye birşey olmasın diye kendilerini feda ettiler.... Şehitlerimizin ailesine Allah sabır versin.Mekanları cennet olsun. Başımız sağolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Videoya dikkatli bakarsaniz sehit pilotlarimizdan birisinin cansiz sallanan bacaklari goruluyor ucagin gemiye konulmasindan az once. Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun! En buyuk Turk pilotu!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gözyaşlarıyla... Mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçek insan olmak bu..kendilerini feda ettiler.. başımız sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000