09 Nisan 2021, Cuma 16:52:02

Düşen uçağın pilotları hastanede

İzmir’de denize düşen askeri eğitim uçağı pilotlarından Albay Ahmet Kendir ve Yarbay Hakan Eryılmaz, helikopter ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun; bu nasıl uçuş !!!! Albay, yarbay!!!!! Orgeneral, korgeneral, tümgeneral ve tuğgeneralliğe nerede??????????!!!!!!
  • Geri hizmet uçucuları, kurmaylar ve binbaşı üzerini uçurmayın. Bakın şekil 1A. İstatistiklere bakın son kazalara bakın. Albay , yarbay, Kurmay, geri hizmet, saat doldurmaca, gezip eğlenmece. Oğlum devletin parası , yetimin hakkı. Devlet malı .Sen uçmasan tazminat almasan bir yerin mi eksilir. Senin uçmana çok mu ihtiyacı var bu devletin milletin. Zaten dinazor hatta fosil olmuşsun.

İzmir’de denize düşen askeri eğitim uçağı pilotlarından Albay Ahmet Kendir ve Yarbay Hakan Eryılmaz, helikopter ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Her iki pilotun da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Hastaneye gelen Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeli de arkadaşlarının durumunu yakından takip ediyor.

Düşen uçağın pilotları hastanede

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Saw ~ 3 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ttt ~ 3 yıl önce
Geçmiş olsun; bu nasıl uçuş !!!! Albay, yarbay!!!!! Orgeneral, korgeneral, tümgeneral ve tuğgeneralliğe nerede??????????!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 3 yıl önce
tamgeneral, yarımgeneral, çeyrek ekmek arası general :)) hepitopu bir pırpır uçak. Gezintiye çıktılar muhtemelen kahramanlar :)))
UÇURMAYIN.... ~ 3 yıl önce
Geri hizmet uçucuları, kurmaylar ve binbaşı üzerini uçurmayın. Bakın şekil 1A. İstatistiklere bakın son kazalara bakın. Albay , yarbay, Kurmay, geri hizmet, saat doldurmaca, gezip eğlenmece. Oğlum devletin parası , yetimin hakkı. Devlet malı .Sen uçmasan tazminat almasan bir yerin mi eksilir. Senin uçmana çok mu ihtiyacı var bu devletin milletin. Zaten dinazor hatta fosil olmuşsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 3 yıl önce
Başlığımın kalanını yazmayacağım. Senin gerçeklerden haberin yok anlaşılan. Öncelikle pilotlar geri hizmetçi değil, zorla sivilden askerliğe döndürülen pilotlar. Fiilen uçuyorlar. Dolayısı ile uçuş saati doldurma ihtiyaçları yok, zaten yılda 300-500 saat uçuyorlar.
bilgisiz yorumcuya... ~ 3 yıl önce
canım benim 15 temmuzdan sonra pilot kalmayınca zorunlu dönen pilotlar bunlar. zaten pegasusta kaptan olarak uçanlardandı. hava kuvvetlerine pilot yetiştirsinler diye döndüler, öyle senin dediğin gibi gezi tozu uçmalar kalmadı artık. yıllık kontrol uçuşunu yapıyorlardı. motor arızası.bu ülke ne çektiyse senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan çekti. yettiniz artık.
bilmeden konuşan zevat ~ 3 yıl önce
bir defa da araştırarak, doğru ve haklı bir eleştiri yapma olgunluğunu gösterebilsen bu hayatta son nefesini vermeden... Cahil vatan evladı!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000